Здравей Гост

Кога астрологията вреди

• 40 Отговора
  • 7794 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Re: Кога астрологията вреди
« Отговор #15 -: Септември 02, 2011, 07:51:43 pm »
Както всяка наука, астрологията  вреди, когато се практикува от безнравствени хора, защото е чудесно средство за манипулация. Но и клиентите не са стока много пъти.

Преди много години...,аз бях попаднала в такава ситуация... ;D ...И така..,благодарение на собствения си радикс , чрез силата успях да изляза читава от нея.... ;D
Сега...понякога се правя на ударена с мокър парцал и ходя на консултации/не съм го правила от 2 г./ и ми е много смешно...,защото търпя и слушам...,но на финала започвам да говоря с астро термини и да задавам въпроси...,които невеж клиент не би могъл да заведе.... ;D

Много мразя да ми говорят мистично....и да се правят на астролози...

И ОТ МЕН ДА ЗНАЕТЕ ОТ ВСЯКА ПРЪЧКА СВИРКА НЕ СТАВА...,А И АСТРОЛОГИЯТА НЕ Е ПРОФЕСИЯ , А ПРИЗНАНИЕ..../мое мнение-не Ви задължавам с него.../ ;) ;D

Колко си права само! И аз съм  изпадала в подобно положение преди годни. За много хора човешката болка е източник на печалба.
« Последна редакция: Септември 02, 2011, 07:56:36 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Септември 02, 2011, 07:59:21 pm »
Не успях да оправя технически поста...,ама карай! ;D

Въпроса е , че се иска висок морал при консултации и отговорно отношение към клиента...Избира се астролог и по цената...Не е важно да ти вземат 50 лв и да не ти кажат нищо...,по-добре да платиш цената и да имаш посока и качествена консултация.... ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #17 -: Септември 02, 2011, 09:23:18 pm »

Въпроса е , че се иска висок морал при консултации и отговорно отношение към клиента...Избира се астролог и по цената...Не е важно да ти вземат 50 лв и да не ти кажат нищо...,по-добре да платиш цената и да имаш посока и качествена консултация.... ;)

:rakeattack: да преведе готови текстове от зет или астро.ком ...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Септември 02, 2011, 09:29:13 pm »

:rakeattack: да преведе готови текстове от зет или астро.ком ...

;D ;D..Случват се и такива неща....Маа...изхитриха се и ...,не правят писмени консултации , а устни...,четейки зад монитора.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #19 -: Септември 02, 2011, 09:33:08 pm »
 ;D по 60 евро на час ха-ха че те за един час какво могат да кажат и то по скайп? - най-много ауу асц. Биволица ауу - ами дребните неща? те често се виждат доста трудно :)))

очевидно е, че с каквото и да се занимава човек не трябва да забравя Етиката и Морала си :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Септември 02, 2011, 09:49:02 pm »
;D по 60 евро на час ха-ха че те за един час какво могат да кажат и то по скайп? - най-много ауу асц. Биволица ауу - ами дребните неща? те често се виждат доста трудно :)))

очевидно е, че с каквото и да се занимава човек не трябва да забравя Етиката и Морала си :)

Кой това? Звучи като ставка на чочарка... ;D ;D :-[

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #21 -: Септември 02, 2011, 09:52:42 pm »
Цитат
Напомняме ви цените за консултация по Skype или по телефон:

15 мин - 20 лв.
30 мин  - 40 лв.
60 мин - 70 лв.
90 мин - 100 лв.

Моля впишете точната сума (например 40 лв се вписва 40) в полето по-долу.

няма да пиша от къде е това.... но е цитирано от реален сайт - сигурна съм, че не е изолиран случай  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Септември 02, 2011, 10:23:40 pm »
Цитат

15 мин - 20 лв.
30 мин  - 40 лв.
60 мин - 70 лв.
90 мин - 100 лв.

няма да пиша от къде е това.... но е цитирано от реален сайт - сигурна съм, че не е изолиран случай  ;)

Ползвала ли си им услугите? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #23 -: Септември 03, 2011, 08:50:13 am »
не съм.
на тема езотерика рядко се доверявам на непознати и не проверени хора, в интерес на истината може й да е добър астролога, но начина по който продава услугата си мен лично ме дразни - текстовете ми се стриха попреработени от чужди автори, не видях никъде негови размисли и интерпретации

*

issidorra

« Отговор #24 -: Септември 03, 2011, 01:31:44 pm »
Цитат

15 мин - 20 лв.
30 мин  - 40 лв.
60 мин - 70 лв.
90 мин - 100 лв.

Аз знам от къде е, моя приятелка е много близка с въпросния астролог, даже ми беше обещала да ме запознае с него, но към момента не сме се срещнали, ако тази среща се реализира, ще споделя личните си впечатления.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #25 -: Септември 03, 2011, 03:07:34 pm »
ох, отклонихме се от темата

не оспорвам, че заниманието с астрология изисква много постоянство, сериозност, отговорно е, време и себе отдаване, а хората, които се занимават трябва да се хранят с нещо (т.е. естествено е, че тези услуги трябва да са платени), въпроса е в етиката на тези хора - ако отивайки на сервиз монтьора не е кадърен ще ви създаде малко главоболия, но лесно ще го смените.. при доктор или астролог може да има катастрофални последствия за клиента  ;)

*

issidorra

« Отговор #26 -: Септември 03, 2011, 03:10:32 pm »
Права си, феъри, наистина може да е катастрофално, никога няма да забравя на мен една астроложка какво ми каза преди няколко години (бях си платила хороскоп, разбира се), каза, че ще се бракувам юли 2011 и ще се разведа 2013 или 2014, не беше много сигурна, аз така се шашнах тогава, не искам да си спомням, но както и да е, мина юли 2011 и няма брак, следователно 2013 няма да има и развод  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Септември 03, 2011, 03:49:40 pm »
Права си, феъри, наистина може да е катастрофално, никога няма да забравя на мен една астроложка какво ми каза преди няколко години (бях си платила хороскоп, разбира се), каза, че ще се бракувам юли 2011 и ще се разведа 2013 или 2014, не беше много сигурна, аз така се шашнах тогава, не искам да си спомням, но както и да е, мина юли 2011 и няма брак, следователно 2013 няма да има и развод  :P

Ако не е тайна....Каква беше цената на услугата? Как беше направена?- писмено или устно?Колко време траеше консултацията...,ако е била устна.... ::)

*

issidorra

« Отговор #28 -: Септември 03, 2011, 03:51:12 pm »
Ще проверя, защото беше преди около 3 години и ще пиша на лични.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #29 -: Септември 03, 2011, 03:52:00 pm »
Ще проверя, защото беше преди около 3 години и ще пиша на лични.

Мерси.... :-*