Здравей Гост

Аспектите на забранените връзки- Чара на извънбрачната любов

• 70 Отговора
  • 12500 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мога да добавя прогресивни или дирекционни Сатурн и Венера в твърд аспект с наталните- тогава говорим дори и за наличие на паралелна връзка.

Пр.Сатурн си е на място +/- няколко градуса.... ::) ..Дай конкретика Елфи...плс....
Мога да дам пример, пр Венера квадрат с нат. Сатурн - личен опит , а при подобен аспект и наблюдения при други хора.
Гледаш Сатурна кой дом е  знак и Венерата кой дом е и така може да се опише по-подробно ситуацията.

При мен по прогресия бяха заедно до скоро... ::)....Имаше опити в този период за преоценка и премисляне на определени решения....

*

Неактивен Divna

• 277
Мога да добавя прогресивни или дирекционни Сатурн и Венера в твърд аспект с наталните- тогава говорим дори и за наличие на паралелна връзка.

Пр.Сатурн си е на място +/- няколко градуса.... ::) ..Дай конкретика Елфи...плс....
Мога да дам пример, пр Венера квадрат с нат. Сатурн - личен опит , а при подобен аспект и наблюдения при други хора.
Гледаш Сатурна кой дом е  знак и Венерата кой дом е и така може да се опише по-подробно ситуацията.

При мен по прогресия бяха заедно до скоро... ::)....Имаше опити в този период за преоценка и премисляне на определени решения....

При прогресия и дирекция, Сатурн в квадрат с натална Венера си е направо окончателна раздяла.  :-[
При транзитите, може да даде наложително временно прекъсване на връзката, но има ли го тоя аспект по прогресия или дирекция ... си е развод.
Иначе Марая, не мога да забравя, колко пъти ме предупреждаваше миналата година за .... (ти си знаеш за кой), и то накрая се оказа точно така, както ми го  описа.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

При прогресия и дирекция, Сатурн в квадрат с натална Венера си е направо окончателна раздяла.  :-[
При транзитите, може да даде наложително временно прекъсване на връзката, но има ли го тоя аспект по прогресия или дирекция ... си е развод.
Иначе Марая, не мога да забравя, колко пъти ме предупреждаваше миналата година за .... (ти си знаеш за кой), и то накрая се оказа точно така, както ми го  описа.

Там си беше очеизбождащо.... :)...Но по-добре , че стана така...защото ти отвори очите...,а сега те прави по-мъдра и по-силна....

*

Неактивен Divna

• 277
И много по-спокойна и щастлива.  :)

Благодаря ти!  :58:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Това е удовлетворението от астрологията.... ;D ;) :-*

За нищо...Сигурно тогава си ме мислила за луда и си ме чела с неприятно чувство...., но по-важно е да виждаме по-далеч от носа си...и да не четем буквално.... :-*

*

Неактивен Divna

• 277

За нищо...Сигурно тогава си ме мислила за луда и си ме чела с неприятно чувство...., но по-важно е да виждаме по-далеч от носа си...и да не четем буквално.... :-*

Това пък как го измисли?  :o
Тогава разчитах изключително на твоето мнение и бях доволна, че си директна. Все пак комуникираме от дълго време и си имаме доверие. Знаем, какво, кога и как да си кажем.  :)
Солара ми беше ясен, дирекциите също. Нещата от гледна точка на партньорството излязоха вярни на 100%.  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Тогава разчитах изключително на твоето мнение и бях доволна, че си директна.
Все пак комуникираме от дълго време и си имаме доверие. Знаем, какво, кога и как да си кажем.  :)
Солара ми беше ясен, дирекциите също. Нещата от гледна точка на партньорството излязоха вярни на 100%.  :)

Това е основното , което дразни много хора в другия форум.... ;D...И не се харесва....
Това за доверието е факт....и е основно в отношенията за мен....
Причината поради която АСТРОЛОГИЯТА СЕ ПРИЕМА ЗА ЛЪЖЕНАУКА Е ТАЗИ , ЧЕ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ АСТРОЛОЗИТЕ ГОВОРЯТ ДВУЗНАЧНО...ВЕРОЯТНО ТОВА Е ПРИЧИНАТА И ДА ИМА СЛАБИ ПРЕДСКАЗАТЕЛНИ АСТРОЛОЗИ....За мен е важно да се казва това , което се вижда , да не се говори уклончиво...след като боравим с цифри...няма място за колебание.....2+2+6 е 10....Възможностите са да съберем 2+6+2 или 6+2+2 или 2+2+6 - това е избора ни...и това следва да използваме...., защото крайния резултат е 10...нито повече-нито по-малко.... ;) ;D

*

Неактивен virgo

• 101
На тази карта, която сложих има ли наличие на двойственост, защото той определено отначало се правеше, че няма връзка?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
На тази карта, която сложих има ли наличие на двойственост, защото той определено отначало се правеше, че няма връзка?

Коя карта? ::)

*

Неактивен Divna

• 277

Тогава разчитах изключително на твоето мнение и бях доволна, че си директна.
Все пак комуникираме от дълго време и си имаме доверие. Знаем, какво, кога и как да си кажем.  :)

Това е основното , което дразни много хора в другия форум.... ;D...И не се харесва....
Това за доверието е факт....и е основно в отношенията за мен....
Причината поради която АСТРОЛОГИЯТА СЕ ПРИЕМА ЗА ЛЪЖЕНАУКА Е ТАЗИ , ЧЕ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙ АСТРОЛОЗИТЕ ГОВОРЯТ ДВУЗНАЧНО...ВЕРОЯТНО ТОВА Е ПРИЧИНАТА И ДА ИМА СЛАБИ ПРЕДСКАЗАТЕЛНИ АСТРОЛОЗИ....За мен е важно да се казва това , което се вижда , да не се говори уклончиво...след като боравим с цифри...няма място за колебание.....2+2+6 е 10....Възможностите са да съберем 2+6+2 или 6+2+2 или 2+2+6 - това е избора ни...и това следва да използваме...., защото крайния резултат е 10...нито повече-нито по-малко.... ;) ;D

Аз не мога да те разбера, какво си се хванала за отделни екземпляри? То нали знаеш, че на всички не може да се угоди.  :-[ Пък и българина е свикнал да го лъжат и все няма вяра. Всеки си поема отговорността. Ти хубаво го разчисти другия форум. Направи голяма услуга на Ан. Сега няма много кой да кудкудяка там. Повечето, които си седяха да обсъждат всичко освен астрологията, гледам вече са се поизчистили. Щом и Хелото вече се е поуспокоила и не го играе само на детектив ;D, значи всичко е наред.  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Благодарност .... ;D и не търся....за нищо...
Не вярвам аз да съм го разчистила...,а някой и друг транзит добре си е свършил работата.... :P ;D

*

Неактивен virgo

• 101
Ето таз!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Не знам какво да ти кажа.... ::)....Слънце/Меркурий е в мутабелен знак в каре с Нептун отново в мутабелен знак.... ??? Склонност към илюзии , лъжи....

Значи при мен докато траеше квадратурата нямах никакви раздели а  просто имах паралелна връзка и то за целия период.

*

Неактивен virgo

• 101
Абсолютно е така - лъжеше като дърт циганин и не беше на себе си. Направо подменен. Илюзи и е създавал на горкото момиче, не че заслужава да я съжалява човек, но аз я съжалявам, защото тя остана излъганата.