И моя отговор е ДА...,ще имаш дете..Вероятността да се случи е доста голяма...може би другото лято по това време вече ще е факт.
Цитат на: Марая в Юни 23, 2011, 11:24:45 amИ моя отговор е ДА...,ще имаш дете..Вероятността да се случи е доста голяма...може би другото лято по това време вече ще е факт. Значи,Марая,щом 10 мин. са от голямо значение,може би това не важи за мен?А какво ще стане,ако и на мъжа ми не е писано да има деца?
Да...Той е на 11.09.1975г. в гр.Варна в 12.05часа на обед.Аз на 02.05.1977г. в гр.Стара Загора в 05.30 часа сутринта.
Дааа...Майките се произнесоха!
Здравейте!Знам,че сигурно не ви остава време за моите глупости,но взех да се чудя,дали не видяхте нещо лошо в моята и на мъжа ми карти и затова не ми казвате?!
Момичета - моля ви за съвет! Разглеждам картата на моя позната - предстои и Юпитеров възврат в 5 дом, като Юпитер ще направи и тригон с Луната в 1. Има прогресивно новолуние в 4 дом - върху съвпада Венера / Хирон. Прогресивния Марс е върху съвпада Слънце / Меркурий. Казах и, че следващата година може да забременее. Струва ли ви се вероятно
Цитат на: tanya в Юли 09, 2011, 08:13:24 pmМомичета - моля ви за съвет! Разглеждам картата на моя позната - предстои и Юпитеров възврат в 5 дом, като Юпитер ще направи и тригон с Луната в 1. Има прогресивно новолуние в 4 дом - върху съвпада Венера / Хирон. Прогресивния Марс е върху съвпада Слънце / Меркурий. Казах и, че следващата година може да забременее. Струва ли ви се вероятно ТАНЧЕ СЛАДУРАНЧЕ... ...На какво да гледаме слънце...На боб , на ориз...Няма ли карта... Давай я....
Според мен има шанс да забременее....при възврат на Юпитер...За по-точна прогностика обаче е нужно да се направи и възвратна карта на Юпитер.... Мисля , че когато Южния Лунен Възел влезе в 5-ти дом , тогава със сигурност ще има бебе....
Казах и, че следващата година може да забременее. Струва ли ви се вероятно