Здравей Гост

Прогнозиране на зачеване и раждане

• 78 Отговора
  • 19655 Прегледи
Re: Прогнозиране на зачеване и раждане
« Отговор #15 -: Юни 27, 2011, 05:02:55 pm »
И моя отговор е ДА...,ще имаш дете..Вероятността да се случи е доста голяма...може би другото лято по това време вече ще е факт. :)

Значи,Марая,щом 10 мин. са от голямо значение,може би това не важи за мен?
А какво ще стане,ако и на мъжа ми не е писано да има деца? :'(

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #16 -: Юни 27, 2011, 05:17:53 pm »
ами 8 мин, са си 2 градуса разлика - според основните методи за прогностика това са си 2 години, още повече тези два градуса променят някои аспекти... :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Юни 27, 2011, 05:24:22 pm »
И моя отговор е ДА...,ще имаш дете..Вероятността да се случи е доста голяма...може би другото лято по това време вече ще е факт. :)

Значи,Марая,щом 10 мин. са от голямо значение,може би това не важи за мен?
А какво ще стане,ако и на мъжа ми не е писано да има деца? :'(

2,5* са от огромно значение в предсказателната астрология...,защото по Символични дирекции това са 2г и половина... :)

Имаме ли данните тук..и на мъжа ти?  ::)

« Отговор #18 -: Юни 27, 2011, 07:18:39 pm »
Да...
Той е на 11.09.1975г. в гр.Варна в 12.05часа на обед.
Аз на 02.05.1977г. в гр.Стара Загора в 05.30 часа сутринта.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Юни 27, 2011, 07:20:00 pm »
Да...
Той е на 11.09.1975г. в гр.Варна в 12.05часа на обед.
Аз на 02.05.1977г. в гр.Стара Загора в 05.30 часа сутринта.

Сигурен е часа- нали? ::)

« Отговор #20 -: Юни 27, 2011, 08:47:42 pm »
 ;D Дааа...Майките се произнесоха!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Юни 27, 2011, 10:04:06 pm »
;D Дааа...Майките се произнесоха!

Не много-много за вярване на майките...,ама добре...Все пак имаме изходна позиция.... ;)

« Отговор #22 -: Юли 05, 2011, 10:42:37 am »
Здравейте!
Знам,че сигурно не ви остава време за моите глупости,но взех да се чудя,дали не видяхте нещо лошо в моята и на мъжа ми карти и затова не ми казвате?! ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Юли 05, 2011, 11:14:19 am »
Здравейте!
Знам,че сигурно не ви остава време за моите глупости,но взех да се чудя,дали не видяхте нещо лошо в моята и на мъжа ми карти и затова не ми казвате?! ???

НЕ МИ ОСТАНА ВРЕМЕ ДА погледна , а и бях забравила... :-[ ;D...По-късно ще погледна и ще пиша....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #24 -: Юли 09, 2011, 08:13:24 pm »
Момичета - моля ви за съвет! Разглеждам картата на моя позната - предстои и Юпитеров възврат в 5 дом, като Юпитер ще направи и тригон с Луната в 1. Има прогресивно новолуние в 4 дом - върху съвпада Венера / Хирон. Прогресивния Марс е върху съвпада Слънце / Меркурий. Казах и, че следващата година може да забременее. Струва ли ви се вероятно  ::)  :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Юли 09, 2011, 08:16:37 pm »
Момичета - моля ви за съвет! Разглеждам картата на моя позната - предстои и Юпитеров възврат в 5 дом, като Юпитер ще направи и тригон с Луната в 1. Има прогресивно новолуние в 4 дом - върху съвпада Венера / Хирон. Прогресивния Марс е върху съвпада Слънце / Меркурий. Казах и, че следващата година може да забременее. Струва ли ви се вероятно  ::)  :-*

ТАНЧЕ СЛАДУРАНЧЕ... :-* ;D...На какво да гледаме слънце...На боб , на ориз...Няма ли карта... ;D :P :-*
Давай я.... :-*

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #26 -: Юли 10, 2011, 02:29:50 pm »

ТАНЧЕ СЛАДУРАНЧЕ... :-* ;D...На какво да гледаме слънце...На боб , на ориз...Няма ли карта... ;D :P :-*
Давай я.... :-*
Ето я  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Юли 10, 2011, 04:58:44 pm »
Според мен има шанс да забременее....при възврат на Юпитер...За по-точна прогностика обаче е нужно да се направи и възвратна карта на Юпитер.... Мисля , че когато Южния Лунен Възел влезе в 5-ти дом , тогава със сигурност ще има бебе....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #28 -: Юли 10, 2011, 06:01:04 pm »
Според мен има шанс да забременее....при възврат на Юпитер...За по-точна прогностика обаче е нужно да се направи и възвратна карта на Юпитер.... Мисля , че когато Южния Лунен Възел влезе в 5-ти дом , тогава със сигурност ще има бебе....
Благодаря, Марая  :-*

« Отговор #29 -: Юли 10, 2011, 06:55:00 pm »
Казах и, че следващата година може да забременее. Струва ли ви се вероятно  ::)  :-*

Не е изключено да зачене или в края на текущата година, или някъде около рождения ден. Но вероятността да забременее в началото на следващата година ми се струва по-голяма.

Прегледах картата съвсем набързо, нямам възможност да се ангажирам с по-детайлна прогностика.