Здравей Гост

Прогнозиране на зачеване и раждане

• 78 Отговора
  • 19629 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Re: Прогнозиране на зачеване и раждане
« Отговор #30 -: Юли 10, 2011, 08:37:54 pm »
Казах и, че следващата година може да забременее. Струва ли ви се вероятно  ::)  :-*

Не е изключено да зачене или в края на текущата година, или някъде около рождения ден. Но вероятността да забременее в началото на следващата година ми се струва по-голяма.

Прегледах картата съвсем набързо, нямам възможност да се ангажирам с по-детайлна прогностика.
Благодаря  :-* Като й казах, се стреснах да не съм и дала напразни надежди, но ме успокоихте  :)

« Отговор #31 -: Юли 10, 2011, 09:25:47 pm »
А това първа бременност ли ще е за нея или вече е имала други успешни или неуспешни забременявания?
Ако досега не е успяла да зачене и износи дете, нейната карта ще е интересен пример за това, че някои положения в астрологията не бива да се тълкуват буквално, т.е. в случая Юпитер в 5 дом в точен тригон с Луната.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #32 -: Юли 11, 2011, 12:08:26 am »
А това първа бременност ли ще е за нея или вече е имала други успешни или неуспешни забременявания?
Ако досега не е успяла да зачене и износи дете, нейната карта ще е интересен пример за това, че някои положения в астрологията не бива да се тълкуват буквално, т.е. в случая Юпитер в 5 дом в точен тригон с Луната.
Има 1 дете. Когато е забременяла с него Юпитер и Нептун са били в съвпад с Луната и тригон с натален Юпитер.  ;)

« Отговор #33 -: Юли 11, 2011, 12:42:10 am »
Значи има първа бременност, но преди доста време, трябва да е било през 1997.
Момиче ли е първото?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #34 -: Юли 11, 2011, 02:14:01 pm »
Значи има първа бременност, но преди доста време, трябва да е било през 1997.
Момиче ли е първото?
Момче е. Да, 1997 е роден. Интересното е, че и двамата с майка му са с АСЦ Стрелец, а тя има Юпитер в 5 дом. Нейната К5 е в Телец, неговата Луна е в Телец

« Отговор #35 -: Юли 11, 2011, 03:15:30 pm »
Това, което споделяш за нея, излиза при час на раждане ок. 10 мин. по-рано или по-късно, още не мога да определя със сигурност.

« Отговор #36 -: Юли 11, 2011, 03:38:19 pm »
Интересното е, че и двамата с майка му са с АСЦ Стрелец, а тя има Юпитер в 5 дом. Нейната К5 е в Телец, неговата Луна е в Телец

Да, понякога има такава буквална повтаряемост, че чак се изумяваш, понякога няма никаква на пръв поглед.

Например, в картата на леля ми К5 е в Стрелец и има Марс там в 25 гр. Стрелец.
Първото дете обаче е момиче, но с АС в 25 гр. Стрелец и Марс в първи дом (Козирог).
Второто дете е момче (не съм сигурна в часа на раждане) с Луна в Стрелец, която попада в 5 дом на майката.

Докато при нас с майка ми на пръв поглед няма никакво съответствие, толкова време ми трябваше да открия себе си в нейния хороскоп. Има К5 в Близнаци, в 5 дом планети няма, Меркурий е в първи дом/Водолей в опозиция с Юпитер/Плутон. Има обаче Марс в 11 дом, но мъжка рожба няма, аз съм единственото й дете, в нейната карта не съм показана буквално.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #37 -: Юли 11, 2011, 04:04:43 pm »
Това, което споделяш за нея, излиза при час на раждане ок. 10 мин. по-рано или по-късно, още не мога да определя със сигурност.
Интересно - когато я питах за часа, първо ми каза 1.50 през ноща, после майка и казала 2 през ноща. Така че наистина може да има 10 мин. разлика

« Отговор #38 -: Юли 11, 2011, 04:33:25 pm »
С посочения час на раждане в 2 през нощта неслучайно питах дали първото дете е момиче, дали е имала някакви затруднения със зачеването, а също е възможно да е имало някакви специфични обстоятелства, когато зачева това дете. Някои неща просто не се връзваха на пръв поглед.
При час около 1.47-1.50 наистина има голяма вероятност да има второ дете догодина.  :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #39 -: Юли 11, 2011, 05:21:06 pm »
С посочения час на раждане в 2 през нощта неслучайно питах дали първото дете е момиче, дали е имала някакви затруднения със зачеването, а също е възможно да е имало някакви специфични обстоятелства, когато зачева това дете. Някои неща просто не се връзваха на пръв поглед.
При час около 1.47-1.50 наистина има голяма вероятност да има второ дете догодина.  :)
Коригирах часа и погледнах солара за 2012 - Соларен АСЦ Рак и Луната и СЛВ в 5 соларен дом. Има голям синхрон между транзити, прогресии и солар  :)

« Отговор #40 -: Юли 11, 2011, 05:47:56 pm »
Коригирах часа и погледнах солара за 2012 - Соларен АСЦ Рак и Луната и СЛВ в 5 соларен дом. Има голям синхрон между транзити, прогресии и солар  :)

Да, с по-ранен час наистина има доста указания за зачеване на второ дете до края на текущата и в рамките на следващата година, но не твърдя, че този час е верният, де.
Ако наистина успее да забременее, по се връзва соларният АС да попада в Рак в края на 7 дом в радикса, в опозиция с нат. Луна. По прогресии и дирекции Луната отново застава на фокус.

Първо не ми се навързаха нещата в индийските хармоници, които използвам, вкл. и за пола на първото дете. Но тези карти не винаги работят буквално, вече съм се убедила с други близки, затова по-показателнае събитийната ректификация.

« Отговор #41 -: Юли 11, 2011, 06:09:16 pm »
Освен това в индийската карта е заложено при час на раждане в 2 през нощта да има по-трудно брачно съжителство, с конфликтен заряд или евентуално повече от един брак (доста връзки/сексуални партньори), а брачният партньор да се окаже с по-избухлив, сприхав характер, марсов тип.
При по-ранен и респ. по-късен час от обявения тези указания се променят.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #42 -: Юли 11, 2011, 08:55:23 pm »
Освен това в индийската карта е заложено при час на раждане в 2 през нощта да има по-трудно брачно съжителство, с конфликтен заряд или евентуално повече от един брак (доста връзки/сексуални партньори), а брачният партньор да се окаже с по-избухлив, сприхав характер, марсов тип.
При по-ранен и респ. по-късен час от обявения тези указания се променят.
Ами това, което казваш за 2 през нощта е вярно - сега се зачудих вече 2 ли е или 2 без 10  ???

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #43 -: Юли 11, 2011, 09:00:14 pm »
За раждане в 4 през нощта, какво пише - стана ми много интересно  ::)

« Отговор #44 -: Юли 11, 2011, 09:07:27 pm »
От 1.51 нататък в картата вече има указания за такъв тип партньор/брак, както и за повече връзки.

Първоначално се усъмних, защото в дома, който в производната карта отговаря за първото дете, има две женски планети и една неутрална (но повече клони към женска), обаче има друга "сламка", за която мога да се хвана - те са слаби есенциално и техният диспозитор е Марс, с който една от планетите е в рецепция.

Докато при малко по-ранен час на раждане в дома на първото дете в хармоника е разположена Луната, при това в знака Рак - това би предположило първа женска рожба, не се връзва.

Предвид това се спираме на час на раждане не по-рано от 1.51.
При час на раждане от 2.10 нататък указанията също се променят.