Здравей Гост

Един бърз хорар

• 8 Отговора
  • 1973 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Един бърз хорар
« -: Септември 04, 2011, 01:43:13 pm »
Да проверим дали хорара може да отговори точно :)....Резултата ще бъде обявен след час и половина....Въпроса е:

Росен Плевнелиев ли е кандидата за президент на партия ГЕРБ?

13:42
Бургас

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Един бърз хорар
« Отговор #1 -: Септември 04, 2011, 02:13:51 pm »
 :o лол, кой е сигнификатора "президент" или кандидат?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Септември 04, 2011, 02:17:56 pm »
:o лол, кой е сигнификатора "президент" или кандидат?

Кандидат.... ;)

Би ли сложила карта... :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Септември 04, 2011, 02:30:25 pm »

;D имах предвид кой дом

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Септември 04, 2011, 02:33:07 pm »
Миии.... :-\ :thinking: :umnik:...10-ти според мен... ::) ???

Ти как мислиш? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Септември 04, 2011, 02:57:10 pm »
 ;D аде.. президент и изобщо кариера е 10...
но ако гледаме 7-ми като партньор, представител?
поне в случая и двата упр. са един и същи

нека да пробвам да разсъждавам

от една страна има една Луна в 1-ви дом.. а тя преди всичко е непостоянство - според мен тук има нещо което не се показва пред публика Плутон в края на 1-вия,
възела, които пък бихме могли да приемем като под-сигнификатор на въпроса (защото все пак президент е малко като синоним на баща, глава на държавата - как мислите?) - възела по начало си е кармичност, което означава, че решението вече е взето и се крие.

След това упр. 10 мерк. е в 9-ти
бих искала да подчертая, че в хорарната по-важно е не в кой знак попадат планетите, с изключение на луна, а в кой домове
та имаме упр. на 10-ти в 9-ти, където в края са Венера и Слънце при това близо до куспидата, а в 10-ти има и Сатурн ..., Сатурн има кофти аспект към Марс в 8-ми - как мислите дали тук няма да се появи пречка нещо от типа на "лични интереси"? Също така прави и минорен, но кофти аспект към Луна..

единствения аспект, които според моите скромни познания е тригон Възел - Меркурий, по-горе писах решението вече е направено и то мисля преди доста време.

уф - ума ми казва, че ще е той, но мисля, че тук астрологически отговора е по-скоро Не.. има информация, която не се споделя 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Септември 04, 2011, 02:58:29 pm »
Мисля , че няма да е Плевнелиев... :o Съдя по Луната..... ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Септември 04, 2011, 03:10:34 pm »
Огромен е медийният интерес към пресконференцията по представянето на кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ
04 септември 2011 | 15:06 | Агенция "Фокус"
Начало / Избори
София. При огромен медиен интерес всеки момент се очаква да започне пресконференцията по представянето на кандидатпрезидентската двойка на ПП ГЕРБ, предаде репортер на Агенция „Фокус”. В пресконференцията ще участват министър-председателят Бойко Борисов, председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.
За обявяването на кандидатурата за поста на Дондуков 2 в централата на ГЕРБ пристигна и финансовият министър Симеон Дянков. Симеон Дянков посочи, че е дошъл, защото кандидатите за президент и за вицепрезидент са му приятели.
Районът около НДК е под засилена полицейска охрана. Преди началото на пресконференцията екипи с полицейски кучета проверяваха района около централата на ПП ГЕРБ.
Десислава АНТОВА

http://www.focus-news.net/?id=n1562111

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Септември 04, 2011, 03:26:29 pm »
Росен Плевнелиев е кандидат-президентът на ПП ГЕРБ
04 септември 2011 | 15:25 | Агенция "Фокус"
Начало / Избори
София. Росен Плевнелиев е кандидат-президентът на ПП ГЕРБ. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на пресконференцията по представянето на кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ, предаде репортер на Агенция „Фокус”. За следващите президентски ...

http://www.focus-news.net/

Ха сега по обратния ред.... ::)....Кое в хорара потвърждава .... ::)