аде.. президент и изобщо кариера е 10...
но ако гледаме 7-ми като партньор, представител?
поне в случая и двата упр. са един и същи
нека да пробвам да разсъждавам
от една страна има една Луна в 1-ви дом.. а тя преди всичко е непостоянство - според мен тук има нещо което не се показва пред публика Плутон в края на 1-вия,
възела, които пък бихме могли да приемем като под-сигнификатор на въпроса (защото все пак президент е малко като синоним на баща, глава на държавата - как мислите?) - възела по начало си е кармичност, което означава, че решението вече е взето и се крие.
След това упр. 10 мерк. е в 9-ти
бих искала да подчертая, че в хорарната по-важно е не в кой знак попадат планетите, с изключение на луна, а в кой домове
та имаме упр. на 10-ти в 9-ти, където в края са Венера и Слънце при това близо до куспидата, а в 10-ти има и Сатурн ..., Сатурн има кофти аспект към Марс в 8-ми - как мислите дали тук няма да се появи пречка нещо от типа на "лични интереси"? Също така прави и минорен, но кофти аспект към Луна..
единствения аспект, които според моите скромни познания е тригон Възел - Меркурий, по-горе писах решението вече е направено и то мисля преди доста време.
уф - ума ми казва, че ще е той, но мисля, че тук астрологически отговора е по-скоро Не.. има информация, която не се споделя