по принцип има, ама..опитвам с астро.компри хармониците, ако се зададе на мястото на датата, годината която ни интересува, ще направи хармоник за съответната възраст.примерно ако се сложи 30, ще е за 30-та година, ако е 48, ще е за 48 и тн..
датата е номера на хармоника.там където задаваш дата, в полето за ден, слагаш цифра която те интересува.примерно искаш да видиш твоя хармоник за възраст 44 (примерно) и въпреки, че няма дата 44, слагаш тази цифра и хармоника е 44-ти age harmonic.
съвпада венера/юпитер ми е любопитен, както и луна/севрен възел.какво имаше в натала и по прогресии на 1*от близнаци?
за синастрия работи, разбира се.дори може да сравниш неговия хармоник с твоя, като и твоя хармоник с неговия натал.
Е тук е въпросът?Ако се използва същия начин за задаване на хармоник и се сложи датата, излиза винаги на тази дата един и същ хармоник.И ако е това е правилно, може би ако осите на въприсния хармоник дублират нещо в натала или age harmonic-a може да се приеме за ден от значение..Иначе без значение месеца числото отпред ще дава едно и също.. Не знам дали съм права, но от прочтеното стигам до това заключение...