Здравей Гост

Хармоник на възрастта

• 55 Отговора
  • 11085 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Хармоник на възрастта
« Отговор #30 -: Септември 08, 2011, 04:43:09 pm »
В астрото има подобно нещо но пита за броя дни ....

Прочети темата и ще разбереш... :P

« Отговор #31 -: Септември 08, 2011, 04:45:52 pm »
по принцип има, ама..
опитвам с астро.ком
при хармониците, ако се зададе на мястото на датата, годината която ни интересува, ще направи хармоник за съответната възраст.
примерно ако се сложи 30, ще е за 30-та година, ако е 48, ще е за 48 и тн..

Къде задаваш датата ? Нещо не схващам  ???

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #32 -: Септември 08, 2011, 04:48:08 pm »
Тук не знам да е публикувано подобно нещо? ::)...Кой сайт визираш? ::)
Тук намерих обяснение за хармониците от Мирабела.
Позволявам си да го публикувам с идеята, че тя няма нищо против, тъй като споменавам лично името й.

ПП: Установих, че има хора, които препращат мои преводи изолирайки името ми.  :-[ Спокойно, не е в този сайт.  :)
Приемам го като липса на уважение спрямо работата, която съм извършила, следователно липса на уважение спрямо мен. 

Нещо не разбрах...Това е техника , която е открита от Мирабела ли? ::) ;D

Не, момичето е било така любезно да преведе текста и да го предостави на читателите в БГ вариянт. Това все пак е труд, който трябва да се уважи, ето и защо споменах името й.

« Отговор #33 -: Септември 08, 2011, 04:49:23 pm »
Ето какво се получи.... ::)

Марая това е една съвършенно нова карта...
И къде по дяволите въвеждате датите бе ?????
просто създавате нов човек роден уж, на датата на твоите години, като се използуват рождения месец и година също ли ?

??? ??? ??? ??? ??? ???

Аз продължавам да си питам в стил  Мноооо  си тъп Саше  ??? ??? ??? ??? ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #34 -: Септември 08, 2011, 04:53:44 pm »
Позволявам си да го публикувам с идеята, че тя няма нищо против, тъй като споменавам лично името й.

ПП: Установих, че има хора, които препращат мои преводи изолирайки името ми.  :-[ Спокойно, не е в този сайт.  :)
Приемам го като липса на уважение спрямо работата, която съм извършила, следователно липса на уважение спрямо мен. 

Не, момичето е било така любезно да преведе текста и да го предостави на читателите в БГ вариянт. Това все пак е труд, който трябва да се уважи, ето и защо споменах името й.

Дивна , нещо не разбирам....Какво общо има това с този сайт?
ТУК НЕ ВИЖДАМ НЕЙНА ПУБЛИКАЦИЯ....ТАКА СЪЩО НИКОЙ ДО СЕГА НЕ Е ПУБЛИКУВАЛ ТОВА...И НЕ И СПЕКУЛИРАЛ?
ПИТАМ КОЙ САЙТ ВИЗИРАШ И ДЪРЖА НА ОТГОВОРА!
ДА! Права си , че това е труд...и никой не го омаловажава....Но щом нещо има в нета...всеки може да го има....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #35 -: Септември 08, 2011, 04:57:29 pm »
по принцип има, ама..
опитвам с астро.ком
при хармониците, ако се зададе на мястото на датата, годината която ни интересува, ще направи хармоник за съответната възраст.

Аз работя с AstroWorld и тази техника я имам в програмата....,но с дневните карти се справям , чрез астрокома....като превръщам годините и месеците в дни....

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #36 -: Септември 08, 2011, 05:15:55 pm »

Дивна , нещо не разбирам....Какво общо има това с този сайт?
ТУК НЕ ВИЖДАМ НЕЙНА ПУБЛИКАЦИЯ....ТАКА СЪЩО НИКОЙ ДО СЕГА НЕ Е ПУБЛИКУВАЛ ТОВА...И НЕ И СПЕКУЛИРАЛ?
ПИТАМ КОЙ САЙТ ВИЗИРАШ И ДЪРЖА НА ОТГОВОРА!
ДА! Права си , че това е труд...и никой не го омаловажава....Но щом нещо има в нета...всеки може да го има....

Имаш го на лични.  ;D

« Отговор #37 -: Септември 08, 2011, 05:22:27 pm »
по принцип има, ама..
опитвам с астро.ком

Аз работя с AstroWorld и тази техника я имам в програмата....,но с дневните карти се справям , чрез астрокома....като превръщам годините и месеците в дни....

Мерси много  :-*

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #38 -: Септември 08, 2011, 09:11:22 pm »
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:СТАВА....ПРЕВРЪЩАШ ГОДИНИТЕ В ТОЧНИЯ БРОЙ ДНИ И ГИ ПОСТАВЯШ НА СЪЩОТО МЯСТО.....СТАВАААА.... :yahoo: :yahoo: :yahoo:

добре де, как превръщаш точния брой години в дни??
на мен ми излиза огромна цифра, която няма как да се помести там, не я приема изобщо  ::) ::)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #39 -: Септември 08, 2011, 09:26:33 pm »
Аз като видя, че нещо не мога да го разбера или не ми е чак до там интересно го оставям за друг път.  :)

Така се получи и с индийската, така се получава и с хармониците.  :-[

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #40 -: Септември 08, 2011, 09:54:37 pm »
В астрокома има хармоник карт от първото меню, от подменюто  други карти и  тогава там разрешава да се вкарат като ден годините ти . След това картата на годишния хармоник се получава . Сега ще пробвам с умножаване на месеците 11, защото съм родена октомври т.е 43 години и 11 м.  ::) Или ще видя как и ще  кажа, ако се получи нещо. Става интересен хармоник  наистина .
Ще го кача.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #41 -: Септември 09, 2011, 08:16:58 am »
Аз като видя, че нещо не мога да го разбера или не ми е чак до там интересно го оставям за друг път.  :)

Така се получи и с индийската, така се получава и с хармониците.  :-[

И аз съм като тебе  ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #42 -: Септември 09, 2011, 11:35:54 am »
1,Find the person's age at the last birthday. This gives the Age Harmonic figure for that year.
2.For each succeeding month after the birthday add .0833 (1/12th of 1 degree

тоест за всеки следващ месец от хармоника трябва да се добави 0833, примерно два месеца след рождения ден хармоника ще бъде годините -  примерно 40,1666  (ако е на 40)

« Отговор #43 -: Септември 09, 2011, 11:51:46 am »
1,Find the person's age at the last birthday. This gives the Age Harmonic figure for that year.
2.For each succeeding month after the birthday add .0833 (1/12th of 1 degree

тоест за всеки следващ месец от хармоника трябва да се добави 0833, примерно два месеца след рождения ден хармоника ще бъде годините -  примерно 40,1666  (ако е на 40)

Благодаря ти мила, но аз не разбрах този голям брой дни къде се въвежда ???
Астро кома не го приема !!! Астро кома приема - на мястотот на датата само до трицигрени числа и по този начин можем да видим хармоник на годината, но не можем да доуточним дните от нея...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #44 -: Септември 09, 2011, 12:41:44 pm »
Ами това май по-скоро може да сметне на ръка, което си е малко трудоемко..
Иначе може да се види от един хармоник до друг хармоник с колко градуса са се преместили слънцето, МЦ и тн.. (различните точки се местят с различни градуси) и да се изчисли след примерно три месеца от началото на хармоника с колко градуса ще се премести МЦ и къде попада.. и тн..
Забелязвам, че това което е акцент в солара, се потвърждава и от хармоника. /пример слънце в 9-ти дом от солара, МЦ в девети, при хармоника МЦ на К9/