Здравей Гост

Получих официално предложение за брак -кой транзит ми го донесе

• 58 Отговора
  • 10073 Прегледи
Този  определено знае как да борави с думите. Но наличието на едно единствено дете в живота не говори за една единствена любов нали ?
Ама как така не му знаеш часа бе човеко ?
Някакъв предполагаем АЦ ?

Съсухрен..,много слаб...баща му е топ полицай..,все още работи в системата...,високо чело.... ::)

Управител на 10 дом или диспозитора му в девети дом .... нещо повече за него ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Този  определено знае как да борави с думите. Но наличието на едно единствено дете в живота не говори за една единствена любов нали ?
Ама как така не му знаеш часа бе човеко ?
Някакъв предполагаем АЦ ?

Съсухрен..,много слаб...баща му е топ полицай..,все още работи в системата...,високо чело.... ::)

Управител на 10 дом или диспозитора му в девети дом .... нещо повече за него ?

24 МАЙ 1987Г. сключване на брак...Баща му е мн.близък с фамилия Живкови...,ама много...,15.09.1987 раждане на дете.... ::)
Разведох се , защото не можех да понасям приятелите му и играеше барбут...
1988 или 1989..той избяга в Канада...Ожени се за някакво момиче от селата до София....След 1 г. се разведе...1996г. , се върна и се виждахме...Спах с него..не знам защо...НИЩО НЕ МИ ТРЕПНА... ;D
« Последна редакция: Юни 22, 2011, 09:51:51 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Марая, това е доста интересно  :)
Заинтригува ме, ще трябва да разгледам картата ти основно...  ;D
Веднага се виждат наталните Плутон Уран на ИЦ,  Луна на МЦ, Плутон много близо до ДЦ, но определено би трябвало да има и други неща... Трябва да има важни прогресии, дирекции, мидпоитни и т.н.... :)
Аз казах предложение за съвместно съжителство и партньорство за преди два дни :), но +- 1, 2 дена нищо не са все пак  ;D

Иначе поздравления! Не знам какво да кажа... странно е доста :)

:o :o, Да..... ::)...
Я....погледни....Божеее...божеее...МЪЖЕТЕ СА ЛУДИ....

МОЛЯ ВИ  :angel: КАЖЕТЕ МИ ЗАЩО СЕ ВРЪЩАТ ИЛИ ИСКАТ ДА СЕ ВЪРНАТ...ОТНОВО...Сбъркана ли съм.... :'(

Предполагаем АЦ Риби...
Защо ли не ме очудва ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Предполагаем АЦ Риби...
Защо ли не ме очудва ???

Нее...,не мога да правя ректификации...Изумена съм.... ??? ;D
Ако не е Слънце в риби...ще е АСЦ риби или ДСЦ риби...
Мъжете оставили отпечатък в живота ми *бият* кардиналните оси на картата ми.... ???

http://www.youtube.com/watch?v=bJsQZvv6xcs   :'( :'( пей сърце...
« Последна редакция: Юни 22, 2011, 10:18:17 pm от Марая »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
ама той Водолей ли бре  :o много са ми лични тез  :'( готини са ама някак си.... "чепати"

луда работа хей ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
Марая, разгледай си мидпоинтите натални - транзити - прогресии..
Има интересни неща там :), като например: нат. венера/слънце в съвпад с прогр. АЦ, в съвпад в транзитен Плутон..
И това е само един пример.. има и други интересни съвпади  :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
ама той Водолей ли бре  :o много са ми лични тез  :'( готини са ама някак си.... "чепати"

луда работа хей ::)

Адски чепати са всички въздушни знаци.... :P ;D...,ако питаш мен....

*

Неактивен Antena

• 1189
въздушните знаци не са чепати, те имат въображение, размах, интелект,  и често могат да останат неразбрани от другите 'нормалните' :))

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
въздушните знаци не са чепати, те имат въображение, размах, интелект,  и често могат да останат неразбрани от другите 'нормалните' :))

Ми огнените... ???, тогава...те какви са...? ??? ;D

Отврат ревниви са...Имах мъж водолей...отново кандидат ;D ;D беше ревнив...,имам връзка с близнак...говори за свобода...,но....усещам...че ме е вързал...връзва ме...в коекцията ми липсва везна.... ::)

Няма да забравя...беше лятото на 2010 г....беше криза една от най-трудните в живота ми...Седях с един близък приятел и си пожелах мъж Близнак, който да детронира юпитера ми... ;D със слънцето си...И той се почви със слънце в съвпад с юпитер.... :)
от тогава внимавам какво си пожелавам.... ??? ::) ;D

http://www.youtube.com/watch?v=ikKItSqekTk
« Последна редакция: Юни 22, 2011, 11:59:47 pm от Марая »

*

Неактивен danni

• 477
............А на мен снощи ми се обади последното бив6е гадже с молба да му простя, ако ли не щял да се самоубие.........  :rakeattack: направо немам думи, немам нерви и съм бясна и скапана от работа.. :-\......Май на хората взеха да им избиват \"чивиите\" :thinking:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
............А на мен снощи ми се обади последното бив6е гадже с молба да му простя, ако ли не щял да се самоубие.........  :rakeattack: направо немам думи, немам нерви и съм бясна и скапана от работа.. :-\......Май на хората взеха да им избиват \"чивиите\" :thinking:

Колко време не си го чувала...? ::)

Щото при мен са...мноооого години...Просто много... ??? Оффффф..... ???

*

Неактивен danni

• 477
От 2 седмици не съм го чувала, защото не желаех да слушам оправдания и не желаех да си хабя енергията в разправии...
 ??? >:(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Всяка любов крие ласкави думи...
Всяка дума е рана в душата....
Всяка дума - куршум е...
И  рекушира в сърцата...

Всяка обич е просто различна...
Грях, тревога...и миг на умора...
Аз си тръгвам...дори безразлична...
А в сърцето ми...-огън е....

Аз си тръгвам...понесла надежди...
Че на ъгла някой ме чака..
Като дрипа на просяк събличам одеждата...
И повярвай...душата ми плаче...

Може в този живот любов да не срещна..
Може болка в кръвта да се впива....
Може в спомен да превърна надеждата...
Но във всеки миг ще бъда щастлива...

Може много мъже да ме срещнат...
Може много сърца да пронижа...
Но оставам за тях ГРЕШНИЦА...
за себе си...САМОДИВА!

00:31 мин...
23.06.2011

И аз не знам къде съм....

http://www.youtube.com/watch?v=ikKItSqekTk

*

Неактивен danni

• 477
 :) ...otnovo mi dari usmivka Maraja, a dnes se 4uvstvam sqka6 sym na 120 godini....umorena ot vsi4ko.., no utre otivam na moreto s dy6terq mi i znam 4e 6te se zaredq dostaty4no, 6te pluvam, 6te se smeq i 6te myrzeluvam pod nqkoi 4adyr...4 dena, kakvo blajenstvo!!!