Здравей Гост

Получих официално предложение за брак -кой транзит ми го донесе

• 58 Отговора
  • 10071 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Много съм изненадана...,буквално не съм на себе си.... :(..,не мога да повярвам...
Първият ми мъж...ми направи отново предложение за брак.... :o :o :o...
Пича живее в момента в чужбина...,на въпрос кога ще идваш....след като не сме се чували от 1996г.....той просто отново ми предложи брак.... :o :o :o

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ХОРА....КАКВО СТАВА С КАРТАТА МИ И С МЕН.... :o :o :o

С-я....

свекърва ми казваше , че е роден след обяд.....

Кой транзит ми носи предложението за брак....казвам го сериозно...,защото наистина е направено сериозно....ИЗУМЕНА СЪМ.... :o
« Последна редакция: Ноември 16, 2011, 09:12:36 am от Марая »

*

Неактивен ger4o

• *
  • 30
Марая, честито! Явно си забележителна жена....мъжете явно никога не могат да си тръгнат от живота ти!Браво....
А наистина, интересно е кой транзит го е активирал... ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Марая, честито! Явно си забележителна жена....мъжете явно никога не могат да си тръгнат от живота ти!Браво....
А наистина, интересно е кой транзит го е активирал... ;
D

Хорааа...,не съм на себе си....Просто не е за вярване.... :o :o :o Шокирана съм.... ??? ??? Нямам думи....
Ми вижте ми картата.... ??? Божеее, божеее.... ???

Мале, Марая......
К;во става ????
Добре дошла в клуба  :P И аз се жених за първия си мъж два пъти  ;D ;D ;D ;D
Чакай да ти видя картата. такова нещо, ако ще се реализира наистина , не може да го няма отразено......

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мале, Марая......
К;во става ????
Чакай да ти видя картата. такова нещо, ако ще се реализира наистина , не може да го няма отразено......

Лелеее, аз не съм на себе си... ???...Никога , ама никога не съм очаквала това.... ::) ::) ::)Божееее.....Човека ми каза в прав текст:"Никъде не съм правил деца...имам дъщеря от теб...и няма законни и незаконни други...Само теб съм обичал...,живял съм, видял съм...къща имаш...нищо няма да правиш...грабвай деца и тръгвай" ??? :o :o

Мале, Марая......
К;во става ????

Лелеее, аз не съм на себе си... ???...Никога , ама никога не съм очаквала това.... ::) ::) ::)Божееее.....Човека ми каза в прав текст:"Никъде не съм правил деца...имам дъщеря от теб...и няма законни и незаконни други...Само теб съм обичал...,живял съм, видял съм...къща имаш...нищо няма да правиш...грабвай деца и тръгвай" ??? :o :o

Ей, живота си е живот и Господ е събирач. Условието да се вземат двама души е те да са специални един за друг. Той чак сега ли го е разбрал ?
Какъв беше тоя български реотан бе.....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мале, Марая......
К;во става ????

Ей, живота си е живот и Господ е събирач. Условието да се вземат двама души е те да са специални един за друг. Той чак сега ли го е разбрал ?
Какъв беше тоя български реотан бе.....

Изумена съм бе...,направо не е истина....Децата са ми попарени.... :o :o
Елфи би ли качила картата ,без час...15.02.1961...софия :o

За какво ти е тоя залюхан Водолей?  ;D Я си гледай Близнака!

*

Неактивен Antena

• 1189
Марая, това е доста интересно  :)
Заинтригува ме, ще трябва да разгледам картата ти основно...  ;D
Веднага се виждат наталните Плутон Уран на ИЦ,  Луна на МЦ, Плутон много близо до ДЦ, но определено би трябвало да има и други неща... Трябва да има важни прогресии, дирекции, мидпоитни и т.н.... :)
Аз казах предложение за съвместно съжителство и партньорство за преди два дни :), но +- 1, 2 дена нищо не са все пак  ;D

Иначе поздравления! Не знам какво да кажа... странно е доста :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Ураннннчо, миличък Уранчо - справка съседната тема "не може да се предвиди" ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
За какво ти е тоя залюхан Водолей?  ;D Я си гледай Близнака!

Много си го обичам близнака....,но и дума да не става за брак...Неее...,тази любов няма да я объркам с документи....

Обаче тоя ме направи дива калинка...А нямам основание да не му вярвам....,той и на дъщеря си каза същото...ОБИЧАЛ СЪМ САМО МАЙКА ТИ...И ЗАТОВА ИМАМ САМО ТЕБ ...ДРУГИ ДЕЦА НЯМАМ..... :o :o

е ТОВА МЕ ЗАМИСЛИ...,ЩОТО Е ТАКА.... ???

Този  определено знае как да борави с думите. Но наличието на едно единствено дете в живота не говори за една единствена любов нали ?
Ама как така не му знаеш часа бе човеко ?
Някакъв предполагаем АЦ ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Този  определено знае как да борави с думите. Но наличието на едно единствено дете в живота не говори за една единствена любов нали ?
Ама как така не му знаеш часа бе човеко ?
Някакъв предполагаем АЦ ?

Съсухрен..,много слаб...баща му е топ полицай..,все още работи в системата...,високо чело.... ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ураннннчо, миличък Уранчо - справка съседната тема "не може да се предвиди" ;D

Уран тригон меркурий :o ::)...в апликация...или тригона към ЮЛВ...

Той има слънце на моя мидпойнт луна/слънце.... ::)..
Аз имам юнона на 17 във водолей...за брак нищо друго не гледам...освен юнона... ;D

Божеее..,аз ли ти се криво моля...ти ли ме криво разбираш....

И ПАК ВЪЗДУШЕН ЗНАК БРОДИ В ДУШАТА МИ , И СНОЩИ МИ ДИГНА КРЪВНОТО... но поне е МЕРКУРИЕВ....Липсата на въздух ли в картата ми...сал един Юпитер....що ли.... ::)