Здравей Гост

Получих официално предложение за брак -кой транзит ми го донесе

• 58 Отговора
  • 10072 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
:) ...otnovo mi dari usmivka Maraja, a dnes se 4uvstvam sqka6 sym na 120 godini....umorena ot vsi4ko.., no utre otivam na moreto s dy6terq mi i znam 4e 6te se zaredq dostaty4no, 6te pluvam, 6te se smeq i 6te myrzeluvam pod nqkoi 4adyr...4 dena, kakvo blajenstvo!!!

Погледни морето..,то е пълно със сълзи от мъка и болка...от любов и красиви мигове...Прелива...от обещания...от думи...по които и ти си вървяла...,бавно..неуверено...към себе си...и душата си...Морето е събрало и омразата и любовта на вселената...Усмихни му се...докосни го...и помисли за мен...Прегръщам те...и те обичам! :58: от сърце...Само то ми остана...

Търсих цяла вечер инструментала...това е италианска  канцона...не я намерих! Ето я на български!

http://www.youtube.com/watch?v=bJsQZvv6xcs

*

Romantica

Марая и аз реших да се включа по темата, но знаеш - нямам голяма опитност в астрологията и другите езотерични техники  :)

Най-напред "Честито", въпреки всичко си е прекрасна новина  :) И потвърждение на това, че сън, който се сънува поне 2 пъти,  е ясновидски ;D

В сол. ти карта (2010/2011) сол. К8 е на нат. СЛВ; сол. Лилит в сол. 5 съвпад нат. Хирон - струва ми се изключително кармично...  ::) Но кое точно е донесло това предложение - не знам  :-[
А и нумерологично е много интересно, при теб всичко се дели на 3 :) РД 6, число на душата 6, месец 3, година 3, житейски път 3, първите три периода ти са 9, последния 6, в момента в лична година 3 и т.н. Дори синият цвят е номер 3. До твоята 52 г. възраст съдбата ще те среща с хора, които си наранявала в предишен живот именно чрез емоционално преболедуване и изстрадване. И много често тези хора ще имат число делящо се на 3, при господина 15 (1+5) = 6
Една от картите за годината ти до РД е корабът. Може да пътуваш, много вероятно е да имаш пътуване в чужбина, може да очакваш помощ от там, но внимавай за неуредици и намеса в живота ти, клюки...

Нищо съществено не казах, но толкова мога ;D 
После ще си изтрия съобщението, че нещо не успях да ти го пусна на лично ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Марая и аз реших да се включа по темата, но знаеш - нямам голяма опитност в астрологията и другите езотерични техники  :)

Най-напред "Честито", въпреки всичко си е прекрасна новина  :) И потвърждение на това, че сън, който се сънува поне 2 пъти,  е ясновидски ;D

В сол. ти карта (2010/2011) сол. К8 е на нат. СЛВ; сол. Лилит в сол. 5 съвпад нат. Хирон - струва ми се изключително кармично...  ::) Но кое точно е донесло това предложение - не знам  :-[
А и нумерологично е много интересно, при теб всичко се дели на 3 :) РД 6, число на душата 6, месец 3, година 3, житейски път 3, първите три периода ти са 9, последния 6, в момента в лична година 3 и т.н. Дори синият цвят е номер 3. До твоята 52 г. възраст съдбата ще те среща с хора, които си наранявала в предишен живот именно чрез емоционално преболедуване и изстрадване. И много често тези хора ще имат число делящо се на 3, при господина 15 (1+5) = 6
Една от картите за годината ти до РД е корабът. Може да пътуваш, много вероятно е да имаш пътуване в чужбина, може да очакваш помощ от там, но внимавай за неуредици и намеса в живота ти, клюки...

Нищо съществено не казах, но толкова мога ;D 
После ще си изтрия съобщението, че нещо не успях да ти го пусна на лично ???

Ах, тиии...Добре, че те видях преди да легна... :58: , моля те не трий нищо...казвай още....:angel:

3-ка казваш..юпитерянка...три деветки преследват живота ми..,последния цикъл е 6...Венера...Е Романтика...,ще срещна ли хармонията и романтиката...в края... :-* :-*  ??? как мислиш? :-*
« Последна редакция: Юни 23, 2011, 01:34:55 am от Марая »

*

Romantica

Разбира се :) Ти и сега, но има неща, които те разконцентрират и не ти дават възможността да се насладиш на всичко напълно...
Най-хубавата и подходящата вибрация за абсолютно всичко във всяко едно отношение е 6.
Лека нощ :)
« Последна редакция: Юни 23, 2011, 01:42:38 am от Romantica »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Уау.... ;D ;D , много се изкефих...Романтика! :-*
Хубав и усмихнат ден от сърце....

Една любима песен за теб!

http://www.youtube.com/watch?v=Ji-GONSfwnE&NR=1

Добро утрао  :)

Вчера излязох на бързо от форума по домашни причини и нямах враме за размишление. Сега ще погледна картата ти Марая по-подробно. Не съм чела коментарите нарочно за да не се объркам . Нека да видим какво ще ми роди главата  :)

Та по твоята карта. по натал ти имаш Слънце в съвпад с ретро Мерк в 1 дом и там наблизо е ЮЛВ. СЛВ респективно е в 7 дом. Определено седмодомната тема е актуална за този ти живот. Обаче с това Слънце в 1 дом, в знака на южния възел, много често оставаш впечетление у партньорите си че можеш и сама да се оправяш.
И го правиш наистина, което те тласка по развитие на 1 дом - индивидуализъм, който много добре знаем че е основната ядка на раздора при работа в екип - брак.
С три управителя на 7 дом определено браковете са ти в кърпа вързани, и според мен най-силно работи мерка, защото знака му е интерсептиран , ретро е и е в съвпад със Слънце и ЮЛВ и диспозитора на Мерка- Юпи е пак в 7 дом,   демек е акцентиран.  А кое връща мъжете при теб ? Ми ретроградността на Мерка като У7, който тамън да съвпадне /се събере/ със Слънцето /мъжа/ и се връща назад. Винаги ще има раздели и събирания с познати вече партньори.
Сега да видя защо точно тази година ти дава завръщането на блудния син  .....
Имаш възможност по натал да създадеш дом в чужбина У4 в 12 . 
Според мен ти няма да приемеш, поне за сега тр. СЛВ е в 1 дом и това дава отдръпване от партньорства, но не се знае какво ще направиш когато застане на АЦ и влезе в 12. Като нищо може да се съгласиш. Но за сега е слабо вероятно.
След малко ще продължа пак
« Последна редакция: Юни 23, 2011, 11:46:46 am от elfidka »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Ще гледам по прогресивната карта, защото не се знае дали ще има продължение, но все пак оставя следа в емоционалното ти състояние.
 Ми открих го мила,
 В пр 1 дом има съвпад с пр. Луна и пр. Мерк - демек нещата по натални У7 и У8 с актуални този месец. И ето тр. Мерк токущо влязъл там ти носи новина. Но щом е свързано с партньори от преди естествено став дума за Сатурн. Тук вече идва спометия вчера от теб кармичен аспект между Сатурн и У4 дом .

Аз обаче мисля, че ако ще става нещо то ще бъде след 10 месеца.

А бе много ти е интересна картата, прогресивната ти ретро венера сменя дом и дир Венера също. След 10 месеца ще имаш пр . новолуние в/у натална Венера.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Аз обаче мисля, че ако ще става нещо то ще бъде след 10 месеца.

Изобщо не си го и помислям.... ::) ???....Как да се върна там след толкова години...,той ми е адски чужд... ;D...Абсурд...
Права си , че с този възел в 7-ми всичко е толкова завързано...,колкото ми е бедна фантазията....
И понеже дълго го мислих... ;D , ама хайде мъж ми е бил...имам дете от него....И ето какво измислих...
Той е на 51 г. вече.../ :o :o ,ужас...това буквално ме изплаши ;D :o/..по дирекции цялата карта мърда с 51 градуса...Аспекта е доста
силен и съдбовен..нарича се септил... дали това не е причината...М/у другото ТОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ АСТРОЛОГИЯ... ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
А бе много ти е интересна картата, прогресивната ти ретро венера сменя дом и дир Венера също. След 10 месеца ще имаш пр . новолуние в/у натална Венера.

И...какво правим  ;D...очакваме още и нови предложения ли.... :57:

Като нищо мога отново да направя тая щуротия.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net

хи-хи Марайче, да знаеш от всички дисциплини в кухнята най-се справям с тортите.... ти си голма вече за рождени дни, но беличка с много сметанка :))))  ;)

О, в теб не се и съмнявам  ;D ;D ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

хи-хи Марайче, да знаеш от всички дисциплини в кухнята най-се справям с тортите.... ти си голма вече за рождени дни, но беличка с много сметанка :))))  ;)

:57:
При това *бита*... ;D ;D
Файри...,представяш ли си... ;D ;D