Здравей Гост

Здравословни проблеми и натал

• 135 Отговора
  • 28139 Прегледи
Re: Здравословни проблеми и натал
« Отговор #75 -: Октомври 01, 2011, 01:03:02 am »
у2 - луна - пр. луна тригон нат.сев. възел.---тр.У6 плутон в 7 дом квадрат хирон.

Защо се подух като мисирка? Може би няма астрологично обяснение.........

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #76 -: Октомври 01, 2011, 01:30:14 am »
у2 - луна - пр. луна тригон нат.сев. възел.---тр.У6 плутон в 7 дом квадрат хирон.

Качи ми карта с прогресии и дирекции и спри да се определяш с пернати... :-*...Много важно..,че приличаш на мисирка...и това ще мине.... ;) ;D
Боли ли те? :(

« Отговор #77 -: Октомври 01, 2011, 01:36:16 am »

Качи ми карта с прогресии и дирекции и спри да се определяш с пернати... :-*...Много важно..,че приличаш на мисирка...и това ще мине.... ;) ;D

Абе ...... в същност ме боли - и е доста гадно като усещне

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #78 -: Октомври 01, 2011, 01:38:04 am »

Абе ...... в същност ме боли - и е доста гадно като усещне

Качи ми карта...,да погледна...Не , че съм последна инстанция..,но ме хващаш в подходящо време... :)

« Отговор #79 -: Октомври 01, 2011, 01:40:02 am »
това нали?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #80 -: Октомври 01, 2011, 01:43:11 am »
това нали?

Да...това! ;)

Ей сега ще го погледна....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #81 -: Октомври 01, 2011, 01:53:07 am »
това нали?

Търся МЪЖ с ТВОЯТА КАРТА... ;D...Как можа така да ги подредиш планетите...

А сега сериозно по въпроса....
Не мисля , че е сериозно..но е сигнал...Управител на 6-ти е Плутон..,който е на ДСЦ по транзит...Пр. Луна е в 12-ти дом...Още малко се налага да издържиш...Съуправителя или нисшата октава на Плутон- Марс е в стрелец..,но в 6-ти дом...дома на здравето...
За енергетиката ти е отговорна Луната...Имаш липса на енергия , както и променлива имунна система...Лепиш вирусите бързо и от раз...Чувствителен стомах и проблем с репродуктувните органи....

Искам много точно да ми обясниш къде точно е подуто....

П.П.
ТОЧЕН НОНАГОН НА ПЛУТОН КЪМ К6....Това е цирей според мен....Събира гной.... ::)/Дано не съм права!/...Няма да мине без операция.... ::)
« Последна редакция: Октомври 01, 2011, 01:57:35 am от Марая »

« Отговор #82 -: Октомври 01, 2011, 02:04:00 am »
Вчера ми се поду - края на лявото ухо /отдолу/ и като дъвча е най - големия проблем - - подувам се чак до средата на врата,като не дъвча е горе - долу - ок - отврат.Мисля.че проблема е лицево - челюстен,или с жлеза.............

« Отговор #83 -: Октомври 01, 2011, 02:09:27 am »
Марая...... тоя 12 дом на пр. луна ми е........... м......а/да не съм цинична
Тя си сключва супер аспекти - ама не ме греят- бях в чужбина,ходих на курс , болеше ме глава ,,,,,,,,,,

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #84 -: Октомври 01, 2011, 02:10:55 am »
Вчера ми се поду - края на лявото ухо /отдолу/ и като дъвча е най - големия проблем - - подувам се чак до средата на врата,като не дъвча е горе - долу - ок - отврат.Мисля.че проблема е лицево - челюстен,или с жлеза.............

Офф...,дано греша...с това което написах...

Другото е възможно също...,а именно събрана слюнка...Вземи лимин ...отрежи го и засмуквай...опитай се...не е много приятно..,но помага....

И утре пиши как си... :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #85 -: Октомври 01, 2011, 02:12:48 am »
Марая...... тоя 12 дом на пр. луна ми е........... м......а/да не съм цинична
Тя си сключва супер аспекти - ама не ме греят- бях в чужбина,ходих на курс , болеше ме глава ,,,,,,,,,,

Знам...и знам колко е гадно да е там луната...Но е още малко...Ще го удържиш...После в 1-ви е страхотен кеф.... :)

« Отговор #86 -: Октомври 01, 2011, 02:19:59 am »
Мислите ли ,че в че в 1  дом ще е ок луната??Някъде четох,че зависи от наталната в какъв знак е .Моята натална е в стрелец - дали ще се чувства добре в рак - макар и в 1 дом?Една огненна луна ,ще почуства дискомфорт в рак - така мисля!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #87 -: Октомври 01, 2011, 02:30:09 am »
Мислите ли ,че в че в 1  дом ще е ок луната??Някъде четох,че зависи от наталната в какъв знак е .Моята натална е в стрелец - дали ще се чувства добре в рак - макар и в 1 дом?Една огненна луна ,ще почуства дискомфорт в рак - така мисля!

Аз имам екзалтирала луна в телец в 6-ти дом...е на к6...По сидерал е в 5-ти...
Когато беше в 12-ти беше АД...знака в 12-я ми дом е скорпион....В мига в който премина в стрелец...ЖИВОТА БЕШЕ ПЕСЕН...Сега ми стопи нервите...стопи ме в козирог...А няма един лош мажорен аспект...
От моите наблюдения смело твърдя...,че ПР.Луна е преди всичко ДОМ , а после ЗНАК....

« Отговор #88 -: Октомври 02, 2011, 11:44:42 pm »
Само да споделя - оттух се :)Беше хипер гадно да си погледна лицето - сега / с помощта на китайската медицина съм почти нормална/Препоръчвам Варненския китаец за всякакви болежки,ако не беше той,сигурно щях да гълтам 20 дена антибиотик...... и да правя купища изследявания

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #89 -: Октомври 02, 2011, 11:47:55 pm »
 Варненски китеец ;D ;D ;D ;D Това е направо за бисерите ;D ;D ;D

Иначе се радвам :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.