у2 - луна - пр. луна тригон нат.сев. възел.---тр.У6 плутон в 7 дом квадрат хирон.Защо се подух като мисирка? Може би няма астрологично обяснение.........
Цитат на: natalia в Октомври 01, 2011, 01:03:02 amу2 - луна - пр. луна тригон нат.сев. възел.---тр.У6 плутон в 7 дом квадрат хирон.Защо се подух като мисирка? Може би няма астрологично обяснение.........Качи ми карта с прогресии и дирекции и спри да се определяш с пернати... ...Много важно..,че приличаш на мисирка...и това ще мине.... Боли ли те?
Цитат на: Марая в Октомври 01, 2011, 01:30:14 amЦитат на: natalia в Октомври 01, 2011, 01:03:02 amу2 - луна - пр. луна тригон нат.сев. възел.---тр.У6 плутон в 7 дом квадрат хирон.Защо се подух като мисирка? Може би няма астрологично обяснение.........Качи ми карта с прогресии и дирекции и спри да се определяш с пернати... ...Много важно..,че приличаш на мисирка...и това ще мине.... Боли ли те? Абе ...... в същност ме боли - и е доста гадно като усещне
това нали?
Вчера ми се поду - края на лявото ухо /отдолу/ и като дъвча е най - големия проблем - - подувам се чак до средата на врата,като не дъвча е горе - долу - ок - отврат.Мисля.че проблема е лицево - челюстен,или с жлеза.............
Марая...... тоя 12 дом на пр. луна ми е........... м......а/да не съм циничнаТя си сключва супер аспекти - ама не ме греят- бях в чужбина,ходих на курс , болеше ме глава ,,,,,,,,,,
Мислите ли ,че в че в 1 дом ще е ок луната??Някъде четох,че зависи от наталната в какъв знак е .Моята натална е в стрелец - дали ще се чувства добре в рак - макар и в 1 дом?Една огненна луна ,ще почуства дискомфорт в рак - така мисля!