Мила, аз съм на 41 и като бях на 38 така ме ритнаха, че още ме държи.
Кажи, ако знаеш за Риби и СЛВ, моля те!
Ами трябва да бягаш от всички отрицателни черти на Дева,: от голямо преанализирване, критикуване.Класифицирала си всичко и всеки / това в минал живот/ и си загубила погледа на риби, погледа към вселената и погледа върху целостта ,защото девата разцепва , анализира и така. Била си погълната от практичното, и понякога не си забелязвала цялата картина . И всичко си раздробявала и организирала. Оставала си подчинена на реда винаги. В този си живот трябва да оставиш да те направлява духа. И ще ти се наложи да повярваш в невидимите неща , необяснимите, чудесата и да повярваш, че има чудеса. Прекалено съвършено си организирана, но това е било от минал живот и е помагало тогава. Злоупотреба и с хората , проява на тесногръдие в минал живот. Критична си била и към другите и към себе си. В този живот, трябва да спреш да подреждаш нещата и да ги контролираш и да разбереш,че те се случват и без твоя контрол.

Този възел /риби/говори за обръщане към духовното и вярата и служба на човечеството. И да спреш да се криеш зад реда и сигурността . :)Всъщност ти би трябвало да усещаш, че искаш да прекрачиш границите.
Т.е злоупотребила си в минал живот с отрицателните страни на Дева