Здравей Гост

Прогресивната луна и нейните тайни страни

• 50 Отговора
  • 12938 Прегледи
*

Неактивен virgo

• 101
Re: Прогресивната луна и нейните тайни страни
« Отговор #30 -: Септември 14, 2011, 05:01:07 pm »
ОК, явно съм се кправила с построението. А по другия въпрос? :)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #31 -: Септември 14, 2011, 05:44:52 pm »
Прогресивна Луна от няколко дни е в Телец и наближава К7.
Някой от пишещите имал ли е наскоро пр. Луна в съвпад с ДЦ? Имаше ли събитие? Първият път съм била на 13 г. и нямам никакви спомени нещо да се е случило.

Благодаря Ви предварително!

тогава родих дъщеря си :)

Благодаря, Сладурка!  :)

Пр. Луна правила ли е аспекти по това време? Натална Луна в кой дом е и как е аспектирана? Десцендента ти в кой знак е също?

« Отговор #32 -: Септември 14, 2011, 07:00:16 pm »
аспекти на пр. луна - секстил с натален нептун в 5ти дом, апликираш секстил с наталната луна в стрелец. наталната луна е в 5ти дом с квадратури със слънцето и меркурий и съвпад с нептун.
десц е 16 водолей, а дъщеря ми е с натална луна 18 водолей

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #33 -: Септември 14, 2011, 10:36:26 pm »
ОК, явно съм се кправила с построението. А по другия въпрос? :)

Аз бих заключил по собствени скромни наблюдения, че невинаги това с Луната, когато влиза в началото или напуска дадения дом, че е свързано непременно с реализация на събитие и то голямо. Макар че съм чел литература по темата в която не един и двама автори се придържат към тази си концепция.... може би трябва да има и нещо друго, което влияе, а както и е разична на всекиму картата с различна степен на влияние на отделните фактори - с една дума казано е уникална  :)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #34 -: Септември 14, 2011, 11:08:58 pm »
аспекти на пр. луна - секстил с натален нептун в 5ти дом, апликираш секстил с наталната луна в стрелец. наталната луна е в 5ти дом с квадратури със слънцето и меркурий и съвпад с нептун.
десц е 16 водолей, а дъщеря ми е с натална луна 18 водолей

Ами значи ти работи добре картата.  :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #35 -: Септември 16, 2011, 02:39:46 pm »
         А мога да допълня, че позицията на Луната по прогресии в 6и ми влияе и в доусъвършенстване си мисля, ако тази ми цел мога да я отдам на това положение на светилото :) Но определено както вече споменах не липсва никак даже идеята и стремежа за дообогатяване на сферите на професионална изява  8)
« Последна редакция: Септември 16, 2011, 02:46:19 pm от kokolino »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #36 -: Септември 16, 2011, 03:12:24 pm »
   Прогресивната ми Луна в 0 гр. Везни , в 12 дом съвпад натален Уран  квадратура |Марс  / натален/трети дом - колата ми влезе на ремонт, и докато я вземаха си забравих телефона вътре ;D ;D Сега ще се разходя малко на късо разстояние по трети дом ;D  :-[
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #37 -: Септември 16, 2011, 03:18:00 pm »
Кгато прогресивната Луна влезе в  7 дом напуснах родния си дом с гръм и трясък.
Запознах се с много и нови хора .После пак се върнах.Сега пресе4е Асц.Пак напуснах родния си дом ,но този път малко по разли4ен сценарий баща ми ми подари голяма къща и ми даде ултиматом да си изнеса багажа от неговата.
Преди ок 3 месеца полу4их имота кгато Сънцето навлезе в Стрелец 3 дом .И двете събития се слу4иха на то4ните дати.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #38 -: Септември 16, 2011, 04:04:18 pm »
Кгато прогресивната Луна влезе в  7 дом напуснах родния си дом с гръм и трясък.
Запознах се с много и нови хора .После пак се върнах.Сега пресе4е Асц.Пак напуснах родния си дом ,но този път малко по разли4ен сценарий баща ми ми подари голяма къща и ми даде ултиматом да си изнеса багажа от неговата.
Преди ок 3 месеца полу4их имота кгато Сънцето навлезе в Стрелец 3 дом .И двете събития се слу4иха на то4ните дати.

дай Боже всекиму ултиматуми по такива поводи :)
имам един въпрос - прогресивното слънце е сменило дома и знака си ли или едното от двете, или имаш друго предвид? 
« Последна редакция: Септември 16, 2011, 04:10:42 pm от Antena »

« Отговор #39 -: Септември 16, 2011, 04:52:31 pm »
Домът преди няколко години а знака преди ок 3 месеца.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #40 -: Март 20, 2012, 01:25:12 pm »
Ключовата дума на този период е оригиналност...когато ПР.Луна влезе във водолей. Не очаквайте другите да Ви разберат ...най-доброто или най-лошото се подразбира... ;D  Време е за работа в мрежа, общуване, участие в групови дейности и увеличаване на доходите./все пак втори дом/.. Трябва да бъдеш себе си...това усещам. Тази прогресия се ангажира с осъществяване на контакти и с други цели, в това число и професионални...Това е време за приятели ...пътуване..,мечти. Време за групови значими и иновативни занимания...независимост.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #41 -: Март 23, 2012, 12:08:40 am »
Хайде да се преместим. ;D
Това е картата: http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_246gw_367_anonymous_2012323_hp.83113.60731.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677 Скоро обаче ще изчезне. Не мога да я кача в момента, за да остане по-дълго.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #42 -: Март 23, 2012, 12:49:15 am »
Това е картата: http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_246gw_367_anonymous_2012323_hp.83113.60731.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677 Скоро обаче ще изчезне. Не мога да я кача в момента, за да остане по-дълго.

Аз я запазих! ;D :P
Този е супер материалист и невероятен консерватор... :P Око да види ръка да пипне. Обича да е таен , скрит и прикрит...Има нещо интересно- перфектен математик...Работил ли е в тайни служби, членувал ли е в тайни организации...струва ми се еврейн...И още нещо...Обожава парите и риска!...
Проценти познаваемост от моя страна... ??? ::)...Ама...точно!
В леглото те прави дива и щастлива...,но има какво още да се иска... ::)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #43 -: Март 24, 2012, 10:31:34 pm »

Този е супер материалист и невероятен консерватор... :P Око да види ръка да пипне. Обича да е таен , скрит и прикрит...Има нещо интересно- перфектен математик...Работил ли е в тайни служби, членувал ли е в тайни организации...струва ми се еврейн...И още нещо...Обожава парите и риска!...

;D Еееее, свалям ти шапка!  :13:

Не е евреин. За другото, което не съм подчертала, просто не ми е дал повод да знам дали е така.  ;) Ама за тайните служби ме разби. Работил е определено време. Сега се занимава с друго.
Според теб, ще събува ли гащи по уранова опозиция?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #44 -: Март 24, 2012, 10:37:28 pm »

;D Еееее, свалям ти шапка! :13:

Не е евреин. За другото, което не съм подчертала, просто не ми е дал повод да знам дали е така.  ;) Ама за тайните служби ме разби. Работил е определено време. Сега се занимава с друго.
Според теб, ще събува ли гащи по уранова опозиция?

Ще го разгледам и ще пиша! ;D ;)

:835m: