Цитат на: Divna в Септември 12, 2011, 06:35:53 pmПрогресивна Луна от няколко дни е в Телец и наближава К7. Някой от пишещите имал ли е наскоро пр. Луна в съвпад с ДЦ? Имаше ли събитие? Първият път съм била на 13 г. и нямам никакви спомени нещо да се е случило. Благодаря Ви предварително!тогава родих дъщеря си
Прогресивна Луна от няколко дни е в Телец и наближава К7. Някой от пишещите имал ли е наскоро пр. Луна в съвпад с ДЦ? Имаше ли събитие? Първият път съм била на 13 г. и нямам никакви спомени нещо да се е случило. Благодаря Ви предварително!
ОК, явно съм се кправила с построението. А по другия въпрос?
аспекти на пр. луна - секстил с натален нептун в 5ти дом, апликираш секстил с наталната луна в стрелец. наталната луна е в 5ти дом с квадратури със слънцето и меркурий и съвпад с нептун.десц е 16 водолей, а дъщеря ми е с натална луна 18 водолей
Кгато прогресивната Луна влезе в 7 дом напуснах родния си дом с гръм и трясък.Запознах се с много и нови хора .После пак се върнах.Сега пресе4е Асц.Пак напуснах родния си дом ,но този път малко по разли4ен сценарий баща ми ми подари голяма къща и ми даде ултиматом да си изнеса багажа от неговата.Преди ок 3 месеца полу4их имота кгато Сънцето навлезе в Стрелец 3 дом .И двете събития се слу4иха на то4ните дати.
Хайде да се преместим. Това е картата: http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_246gw_367_anonymous_2012323_hp.83113.60731.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677 Скоро обаче ще изчезне. Не мога да я кача в момента, за да остане по-дълго.
Цитат на: Divna в Март 23, 2012, 12:08:40 amХайде да се преместим. Това е картата: http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_246gw_367_anonymous_2012323_hp.83113.60731.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677 Скоро обаче ще изчезне. Не мога да я кача в момента, за да остане по-дълго.Аз я запазих! Този е супер материалист и невероятен консерватор... Око да види ръка да пипне. Обича да е таен , скрит и прикрит...Има нещо интересно- перфектен математик...Работил ли е в тайни служби, членувал ли е в тайни организации...струва ми се еврейн...И още нещо...Обожава парите и риска!...Проценти познаваемост от моя страна... ...Ама...точно!В леглото те прави дива и щастлива...,но има какво още да се иска...
Цитат на: Марая в Март 23, 2012, 12:49:15 amЦитат на: Divna в Март 23, 2012, 12:08:40 amХайде да се преместим. Това е картата: http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_246gw_367_anonymous_2012323_hp.83113.60731.gif&res=100&va=&cid=yc5filedAa7vh-u1155086677 Скоро обаче ще изчезне. Не мога да я кача в момента, за да остане по-дълго.Аз я запазих! Този е супер материалист и невероятен консерватор... Око да види ръка да пипне. Обича да е таен , скрит и прикрит...Има нещо интересно- перфектен математик...Работил ли е в тайни служби, членувал ли е в тайни организации...струва ми се еврейн...И още нещо...Обожава парите и риска!...Проценти познаваемост от моя страна... ...Ама...точно!В леглото те прави дива и щастлива...,но има какво още да се иска... Еееее, свалям ти шапка! Не е евреин. За другото, което не съм подчертала, просто не ми е дал повод да знам дали е така. Ама за тайните служби ме разби. Работил е определено време. Сега се занимава с друго. Според теб, ще събува ли гащи по уранова опозиция?