Здравей Гост

Транзити на страстната, изпепеляваща любов..

• 23 Отговора
  • 12393 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Транзити на страстната, изпепеляваща любов..
« Отговор #15 -: Септември 22, 2011, 07:06:43 pm »
На мен си ми ги дава сатурн. При всяка една връзка все той е намесен. Квадрати, опозиции тригони - все има резултат. дори съм се женила на квадратура на сатурн със натален. Премине ли през кардинална ос - и айде появява се някой. :)

когато Сатурн е силен в натала има множество прояви, които не винаги са лоши, подобно на Уран, неговите действия се разбират след като премине транзита  ;D
на мен ми звучи страшничко квадратура и брак, но защо не - това си е поемане на голяма (поне според мен) отговорност.
а за кардиналната ос, да определено!

всъщност някъде в картата дали могат да се видят подсказки по отношение на обекта?
и всъщност няколко годишно съжителство може ли да се приеме за брак? ако да, то брои ли се отново по правилата 7+2 за втори партньор?  ::)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #16 -: Септември 22, 2011, 07:30:57 pm »
Дивна, а има ли значение какъв е аспектът? При мен е квадрат (тр. Плутон нат. Венера) и съвпад дир. Венера-нат. Плутон, не е задължително да са с негативни краски събитията, нали?  ???

И ти ли си с този аспект?  ;D
От личен опит (от една година и аз съм с такъв аспект) мога да споделя, че се разделих с бившия ми партньор (много драстично), след което лекуващият ми лекар ми даде болнични. Финансовото ми положение се промени (недостиг на средства) и накрая срещнах новия си партньор. И всичко това за една година.  :)
При мен Венера е във Везни (6*) и квадратът се усети много силно поради силните планети (Венера и Плутон), управляващи партньорската ос в радикса ми. Венера е У7 дом, а Плутон на 1. Транзитен Плутон е много мощен в кардиналния знак Козирог, нат. Венера и тя в кардинален знак. Та бума беше як.
При квадратурата на тр. Плутон с нат. Венера може да се завихриш в две паралелни връзки. Аз в началото бях на там тръгнала, ама се осъзнах навреме. Единият беше много женен и реших да не се впускам в триъгълник. Квадратурата е много характерна с това. Любовта може в началото да е доста измъчена, да има пречки и препятствия, но срещнеш ли някой, към когото да се привържеш, то той няма да е мимолетен партньор.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #17 -: Септември 22, 2011, 07:33:53 pm »
Определено се приема . Второто съжителство си се гледа по 9-ти. Ако си е само любов ез съжителство - 5-ти.
Сатрун е силен в моята карта, диспозитор на Слънце и на Марс ( Г7), логично е неговите аспети да дават партньорства.
А за брака ми по време на квадратура - завърши с развод. Де да разбирах от астрология тогава, не бих се омъжила точно тогава. Но..... така е трябвало да стане. :)

« Отговор #18 -: Септември 22, 2011, 10:21:04 pm »
На мен си ми ги дава сатурн. При всяка една връзка все той е намесен. Квадрати, опозиции тригони - все има резултат. дори съм се женила на квадратура на сатурн със натален. Премине ли през кардинална ос - и айде появява се някой. :)

Хм,след няма и месец ще ми прекоси ИС.Дали и при мен ще подейства така??? ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #19 -: Септември 22, 2011, 11:22:04 pm »

Хм,след няма и месец ще ми прекоси ИС.Дали и при мен ще подейства така??? ;D

нищо чудно  :P, но ИС може да е и връщане към нещо старо и познато...

Aneli, ясно  ::) малко по малко ми се нарежда пъзела... ся остава да видим що за alien ще си отмъкна - уп.9-ти мерк. в съвпад със слънце, но и уран  :57:  ::) , но както и да е... животът ще покаже - да ги видим тр. възли на 3-9 каква каша ще забъркат  ::)
« Последна редакция: Септември 22, 2011, 11:27:05 pm от Fairy »

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #20 -: Септември 23, 2011, 07:36:18 am »
Уран транитиращ ли е, не разбах?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #21 -: Септември 23, 2011, 10:40:00 am »
Уран транитиращ ли е, не разбах?

наталния... транзитния чакам го да се обърне, че да ги почне онези в стрелец..  ;D

както и да е...
тия дни едно усещане ми беше много приятно, но ще пиша по-подробно след (ако) отмине, за сега само мога да споделя, че отново се изненадах от себе си (къде ли е темата за само  ;D).. 

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #22 -: Септември 23, 2011, 11:57:41 am »
Аз ти пожелавам тригоните на Уран да те изненадат много приятно, че чак да се учудиш от себе си и в тзи тема точно да пишеш ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #23 -: Септември 23, 2011, 12:16:37 pm »
Аз ти пожелавам тригоните на Уран да те изненадат много приятно, че чак да се учудиш от себе си и в тзи тема точно да пишеш ;D

преди известно време сигурно щях да подскоча 15 метра от стола, но сега само се усмихвам :)
преди всичко хубавото сега е, че от доста време се почувствах свободна - очевидно това е проявата на р. Уран ;), тъй като г-н Гръмотевичко е в 6-ти все още здраво работи на тема здраве и работа... дори и под формата на сериозно учене, цъ-цъ чак домашни писах до сега  ::) ;D, но очевидно при мен нещата вървят в пакет или всичко или нищо ;)
- не ми се иска да бързам с тази тема " страстната, изпепеляваща любов.." - все още усещам вкуса на разочарованията си, но вече писах сама се учудих, пък и не е задължително да е точно изпепеляваща - все пак с моя марсчо в 11 и дева е редно първо да ми е приятел или поне да го познавам .. а и с оглед, че и Юнона ще направи съвпад с асц....., а и Нептун скоро ще се обърне и ще кацне на к5..  ::) ... Марая, преди време писа, едно нещо - но ми се струва, че няма да е южняк  :confuse3: (няма да казвам националност хе-хе и без това и аз съм шокирана) пък и в крайна сметка нищо не се знае  ;D

опала чак сега обърнах внимание на един аспект Транзитен Марс в тригон с Уран  ;D ::)
« Последна редакция: Септември 23, 2011, 03:39:53 pm от Fairy »