Аз ти пожелавам тригоните на Уран да те изненадат много приятно, че чак да се учудиш от себе си и в тзи тема точно да пишеш 
преди известно време сигурно щях да подскоча 15 метра от стола, но сега само се усмихвам
преди всичко хубавото сега е, че от доста време се почувствах свободна - очевидно това е проявата на р. Уран

, тъй като г-н Гръмотевичко е в 6-ти все още здраво работи на тема здраве и работа... дори и под формата на сериозно учене, цъ-цъ чак домашни писах до сега

, но очевидно при мен нещата вървят в пакет или всичко или нищо
- не ми се иска да бързам с тази тема " страстната, изпепеляваща любов.." - все още усещам вкуса на разочарованията си, но вече писах сама се учудих, пък и не е задължително да е точно изпепеляваща - все пак с моя марсчо в 11 и дева е редно първо да ми е приятел или поне да го познавам .. а и с оглед, че и Юнона ще направи съвпад с асц....., а и Нептун скоро ще се обърне и ще кацне на к5..

... Марая, преди време писа, едно нещо - но ми се струва, че няма да е южняк :confuse3: (няма да казвам националност хе-хе и без това и аз съм шокирана) пък и в крайна сметка нищо не се знае

опала чак сега обърнах внимание на един аспект Транзитен Марс в тригон с Уран