Здравей Гост

Kои са най-добрите астролози в България?

• 28 Отговора
  • 16326 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Kои са най-добрите астролози в България?
« Отговор #15 -: Септември 20, 2011, 11:15:18 pm »
.
« Последна редакция: Септември 21, 2011, 12:21:39 am от Antena »

*

Неактивен Dil

• *
  • 4
« Отговор #16 -: Септември 21, 2011, 12:28:44 am »
ректификацията е сложно нещо..
аз мисля че дори е едно от най-сложните неща в астрологията и много внимателно бих подходила при избора на астролог, който да я направи.
Да,напълно съм съгласна с теб!Сигурно съм я улеснила доста,с часа си нараждане според майка ми,и е възможно да е направила по този начин по-лесно ректификацията.Разликата беше 6 минути между 2-та часа.Но не избързвам със заключенията си,просто се надявам да е вярно това,което чух.Чакам да мине интервенцията,ще изчакам и възстановяването и поне след 1,2 събития ще мога да си направя изводите от тълкуването.Ще споделя с вас:)Лека нощ на всички!

« Отговор #17 -: Септември 21, 2011, 07:45:37 am »
И на мене ми липсваше.Чудех се защо не пишеш и дали си добре.Парите не са всичко,пари се изкарват.Хората са важни...

За жалост не е така...И АЗ МИСЛЕХ , ЧЕ НЕ СА ВСИЧКО ...НО СЕ ОКАЗА...ЧЕ СЪМ БЪРКАЛА... :-* :-*

и аз наскоро стигнах до това заключение - парите и секса са най-важното. колкото и да се правим на извисени уви това е истината. (признавам си срам ме е с моето осмодомно слънце чак сега да го прозра това :-[)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #18 -: Септември 21, 2011, 08:09:27 am »
Марая липсваше ми много, бях се притеснила за теб! Не се притеснявай само два три месеца издръж :)

« Отговор #19 -: Септември 21, 2011, 08:42:38 am »
ех, най-накрая.....чуто точно тук, в този форум значи доста за мен, че бях започнала да се чувствам като затъваща в мрак материалистка  :-[ само който не е попадал в такава ситуация може да ми говори как да съм над нещата, кои са аспектите при теб? то пък не му е мястото тук...
::)
о радвам се да те видя!
 бях се разтревожила за теб..

ТУК СЪМ...СИТУАЦИЯТА Е СТРАШНА..... :) ПРОБЛЕМИТЕ НЕ СА САМО ФИНАНСОВИ...ДЪЛЖАТ МИ МНОГО ПАРИ..... :'(...ОКАЗА СЕ , ЧЕ ПАРИТЕ СА НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО.... :'( :'(

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #20 -: Септември 21, 2011, 05:43:46 pm »
Марая, радвам се, че се появи и съжалявам, че имаш проблеми. Парите са наистина много важни, но докато хората си живи, винаги има надежда!  И това ще мине!

*

Неактивен Dil

• *
  • 4
« Отговор #21 -: Септември 21, 2011, 07:46:38 pm »
Марая,здравей и от мен!Желая ти бърза промяна към по-добро,стабилизация и всичко,което ще те накара да се почустваш по-спокойна и щастлива:)Даааа,за съжаление парите са средство за оцеляване,в повечето случаи...

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #22 -: Септември 21, 2011, 10:12:33 pm »
МНОГО Е МИЛО! :-* :'(....в МНОГО тежък период съм....като казвам много...значи е много.... :'(
МИСЛЕХ ДА СЕ ОТКАЖА ОТ ПОЛИТИКАТА , ДА СПРА ДА ТЪРСЯ ИСТИНАТА/ЗНАМ , ЧЕ НЯМА ОБЕКТИВНА ИСТИНА/...,МИСЛЕХ ДА СЕ ЗАТВОРЯ....но не и в този живот.... ;D

ИСКАМ СИ ОБРАТНО ЖИВОТА....ТАЗИ ВЕЧЕР ЕДНА МОЯ БИВША ОХРАНА /СЛУЖИТЕЛИТЕ МИ В ПОВЕЧЕТО ПЪТИ СА МИ БИЛИ ПРИЯТЕЛИ/ МИ КАЗА: "ИСКАМ СТАРАТА МАРАЯ! ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ! ЩЕ БЪДА ДО ТЕБ ДОКАТО Е НУЖНО...ОТ ТАЗИ РЪКА СЪМ ЯЛ ХЛЯБ! А КОГАТО СЕ *ВЪРНЕШ* КЪМ СЕБЕ СИ...НЕ ИСКАМ ДА СЪМ СРЕЩУ ТЕБ!"

Та ...,нямам право на повече грешки.... :-*

Ела си обратно, Марая! Нещата не са същите без теб! От нас зависи в какво да се вкопчим и от какво да се откажем!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Септември 22, 2011, 03:16:01 am »
Марая липсваше ми много, бях се притеснила за теб! Не се притеснявай само два три месеца издръж :)

Уморих се...от толкова много надежди.... :) Всеки миг ме разсича на две...като вековно дърво...,което няма избор и следва да бъде отсечено се усещам... :(...Удари много...и от всякакво естество....БОЛИ МЕ....много ме боли....КОЛКО ОЩЕ ТРЯБВА....??? :( :-*

http://www.youtube.com/watch?v=FRASmi5DD7g

Ела си обратно, Марая! Нещата не са същите без теб! От нас зависи в какво да се вкопчим и от какво да се откажем!

Нещата не са същите без мен....сигурно ::) :)...,но всеки има право на своя втори шанс...,за мен астрологията , както и този форум е ЛЮБОВ....,Но...искам и една друга любов...да си върна обратно....-ЛЮБОВТА КЪМ ЖИВОТА....ОНЗИ РЕАЛНИЯ ЖИВОТ...,БЕЗ КОЙТО ТОЗИ ВЪВ ВИРТУАЛА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.... :(....

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #24 -: Септември 22, 2011, 09:11:04 am »
Без любов на живота не може да има друга любов, права си за това. Но и това ще мине. Луната в Телец и този път ще ти помогне!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Септември 22, 2011, 11:11:41 am »
Без любов на живота не може да има друга любов, права си за това. Но и това ще мине. Луната в Телец и този път ще ти помогне!

Данооо...., :-*

*

Неактивен Dil

• *
  • 4
« Отговор #26 -: Септември 29, 2011, 08:18:31 am »
Тази сутрин прочетох нещо,което ме накара да изпитам смесени чувства:)Въпросната статия бе преведена на български и част от нея гласи,че истинският астролог няма,едва ли не,никакви пороци и ако притежава един от изброените го изкарват шарлатанин и най-много ме озадачи тютюнопушенето.Това е абсурдно,астрологът все пак е човек и си има своите недостатъци,това не може да бъде критерий,както гласеше статията,че астрологът е шарлатанин,ако има този порок.В статията се изреждат още купища пороци,които ми се струваха не толкова абсурдни като този,нормално е и астрологът понякога да не може да се справи сам с порока си,не е извънземно,все пак.Възмутена съм и едновременно с това ми е смешно.Другия път като ходя на астролог ще го питам-''Пушите ли?'',ако отговори с да-значи е шарлатанин:D....Не е за вярване,на повечето от тези правила за истинския астролог,независимо кои са авторите,не вярвам,абсурдно ми се струва.Доверявам се на интуицията си кой е добър и кой не,това е:)  Хубав и ползотворен ден на всички!(Малко си оплитам приказките тази сутрин,спи ми се още,но ще схванете идеята от написаното;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #27 -: Септември 29, 2011, 11:31:48 am »
така е, абсурдно е да очакваме от астролога отсреща да е идеален. равносилно е да очакваме от лекуващия ни лекар да е здрав. няма как да се получи :)
тук намесваме и Хироновия принцип - често астролози могат да помогнат за чужди проблеми, но не и за своите си.  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Октомври 15, 2011, 05:51:13 pm »
така е, абсурдно е да очакваме от астролога отсреща да е идеален. равносилно е да очакваме от лекуващия ни лекар да е здрав. няма как да се получи :)
тук намесваме и Хироновия принцип - често астролози могат да помогнат за чужди проблеми, но не и за своите си. ;)

Само Хироновите го можем....,но всичко е с болка и осъзнаване.... ??? ::)