Силен Плутон- способността да приемеш, смелиш и трансформираш. Луна - много е важно как приемаш емоционално нещата. Все пак силата на един човек е как възприема нещата и как ги трансформира, за да продължи напред.
трансформациите все пак са част от живота - без тях няма развитие
(ти знаеш къде ми е Плутон
)
Отдавна искам да те питам нещо. Сигурна ли си за часа си на раждане, смисъл до минута. Защото ако само дръпнем с няколко минутки 2-3 май, АСЦ ще ти стане средна точка на Плутон Сатурн . Тогава вече става много интересно!
не съм си правила ретификация, а часа не е на 100% сигурен, майка ми казва и 20..., но от опит вече знам, че в родилното понятието 10-20м. е много разтегливо понятие

(а като си знам какво инатливно и шантаво бебе съм била - била за мекота в текста

, пак съм си проклетия

)
наистина само 4-ри мин. и променят всичко, масово планети минават от един в друг дом (марс, венера, възли, нептун и той че чуди в кой дом да играе..), а и тогава остта 5-11 се интесептира водолей и лъв - сложничко става. преди време една астроложка твърдеше, че според нея асц. не е на 20-я, а на 22-рия градус

някои ден със сигурност ще си направя ретификация, но преди това нелеката задача да се намери кадърен астролог (Марая е такава, но нейната стихия е прогностиката), а и съм на мнение, че при ретификацията е много важен фейс-то-фейс контакта

но ако асц. се получи мидпойнт Сатурн - Плутон :thinking: - хъм поразместих около 15-на минути, че то цялата домова система се ошашави

- особено проблемните 5 и 6-ти...

направо цялата карта сменя смисъла си

и то само някакви си 3-4 градуса

между впрочем на дъщеря ми асц. е точно на 24,12 - за нея съм сигурна, че не откъсвах очи от един часовник

- луда работа

(донякъде съм склонна да приема, че двете имаме еднакви асц....)