Здравей Гост

Оцеляването в картата

• 61 Отговора
  • 10556 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Оцеляването в картата
« Отговор #15 -: Септември 13, 2011, 08:10:15 am »
Силен Плутон- способността да приемеш, смелиш и трансформираш. Луна - много е важно как приемаш емоционално нещата. Все пак силата на един човек е как възприема нещата и как ги трансформира, за да продължи напред.
трансформациите все пак са част от живота - без тях няма развитие ;) (ти знаеш къде ми е Плутон ;) )

Отдавна искам да те питам нещо. Сигурна ли си за часа си на раждане,  смисъл до минута. Защото ако само дръпнем с няколко минутки 2-3 май, АСЦ ще ти стане средна точка на Плутон Сатурн . Тогава вече става много интересно!

не съм си правила ретификация, а часа не е на 100% сигурен, майка ми казва и 20..., но от опит вече знам, че в родилното понятието 10-20м. е много разтегливо понятие  ;D (а като си знам какво инатливно и шантаво бебе съм била - била за мекота в текста  :P, пак съм си проклетия ;D)
наистина само 4-ри мин. и променят всичко, масово планети минават от един в друг дом (марс, венера, възли, нептун и той че чуди в кой дом да играе..), а и тогава остта 5-11 се интесептира водолей и лъв - сложничко става. преди време една астроложка твърдеше, че според нея асц. не е на 20-я, а на 22-рия градус :)

някои ден със сигурност ще си направя ретификация, но преди това нелеката задача да се намери кадърен астролог (Марая е такава, но нейната стихия е прогностиката), а и съм на мнение, че при ретификацията е много важен фейс-то-фейс контакта ;)

но ако асц. се получи мидпойнт Сатурн - Плутон  :thinking: - хъм поразместих около 15-на минути, че то цялата домова система се ошашави  ;D - особено проблемните 5 и 6-ти...  :o направо цялата карта сменя смисъла си  ::) и то само някакви си 3-4 градуса  ;D
между впрочем на дъщеря ми асц. е точно на 24,12 - за нея съм сигурна, че не откъсвах очи от един часовник  ;D - луда работа  ::) (донякъде съм склонна да приема, че двете имаме еднакви асц....)  ::)
« Последна редакция: Септември 13, 2011, 08:13:14 am от Fairy »

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #16 -: Септември 13, 2011, 09:04:36 am »
Можеш и сама да си го засечеш. Градусите на луната плюс навършените години, когато си родила детенцето си дават градусите на някой от ъглите на картата - асц или мс.
Пример : Луната ми е на 29 градуса Везна, родих на 23 навършени ( карах 24-та). 29  Везна плюс 23 градуса е 22 Скорпион. Мс -то ми е на 22 Рак. Важни са градусите, не знака.
Ако детето е родено секцио съм срещала такова засичане и по Марс.
Досега винаги ми се е получавало, елементарен подход, но в граници на час и при непроменен асц. Понякога и по обратни дирекции се получава: например Луна 28 градуса, родено дете на 20 г. - Асц - 8 градуса.
Пробвай! Ако имаш нужда от помощ ще помагаме. Просто имам чувството че Асц ти събира енергиите на двете планети ( просто предчувствие ( нали съм маг ;Dс тоя Плутончо).

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #17 -: Септември 13, 2011, 10:43:59 am »
Можеш и сама да си го засечеш. Градусите на луната плюс навършените години, когато си родила детенцето си дават градусите на някой от ъглите на картата - асц или мс.
Пример : Луната ми е на 29 градуса Везна, родих на 23 навършени ( карах 24-та). 29  Везна плюс 23 градуса е 22 Скорпион. Мс -то ми е на 22 Рак. Важни са градусите, не знака.
Досега винаги ми се е получавало, елементарен подход, но в граници на час и при непроменен асц. Понякога и по обратни дирекции се получава: например Луна 28 градуса, родено дете на 20 г. - Асц - 8 градуса.
Пробвай! Ако имаш нужда от помощ ще помагаме. Просто имам чувството че Асц ти събира енергиите на двете планети ( просто предчувствие ( нали съм маг ;Dс тоя Плутончо).
Това наистина работи  :o Ето, аз имам Луна на 24 градуса Дева, родих на 25, това прави 19 градуса Везни. АСЦ ми е на 19 градуса Риби! Анели, а за мъж, дали може така да се провери?  ???

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #18 -: Септември 13, 2011, 11:15:51 am »
Да ти кажа чесно досега на мъже не съм го пробвала. Смятам, че работи категорично при карти на жени, но още веднъж подчертавам че е много важно КАК е протекло раждането. Гледала съм карта, при която детето се роди преждевременно два месеца и там Уран действаше с този метод ( неочаквано раждане). Също така имам случай при който детето се е родило задушено - тук нептун играе роля. Имам база от карти, ще проверя за мъже. Провери и ти за бащата на детето ти и ще обменим информация да видим дали при тях действа.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #19 -: Септември 13, 2011, 11:37:19 am »
А при мен не се получава,Луната ми е на 14* в Рак, родих на 20г първото си дете,става 4* в Лъв. Моят МЦ е 7*50 в Лъв. Второто дете родих на 25 (25+14),т. е. 9* в Лъв,пак не се засича. Нямам правена ректификация на часа,майка ми е дала приблизителен час, разлика от около 5-10мин. АЦ ми е на 0*50 в Скорпион. Опитах се сама да си направя ректификация и ми излезе разлика от 2* на АЦ-та,но не знам дали правилно съм го изчислила.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #20 -: Септември 13, 2011, 11:41:56 am »
напротив, получава се, само че с обратна дирекция, мисля чче го обясних, но може и да съм пропуснала. 20 години -14 градуса е равно на 6 градуса. Премести МС на 6 градуса. Предполагам че това ти е точния час.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #21 -: Септември 13, 2011, 11:43:42 am »
Този метод го гледам само за първото дете. За второ не става. при условие че не си сигурна в часа до минутата, защо да не приемем че си малко по-рано родена. засечи си събитията и ще провериш.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #22 -: Септември 13, 2011, 12:09:59 pm »
Този метод го гледам само за първото дете. За второ не става. при условие че не си сигурна в часа до минутата, защо да не приемем че си малко по-рано родена. засечи си събитията и ще провериш.
Тогава трябва да си изтегля часа на раждане с колко минути напред?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #23 -: Септември 13, 2011, 01:12:53 pm »
Явно да, изтегли го така че мс-то да стане точните градуси.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #24 -: Септември 13, 2011, 01:28:23 pm »
Явно да, изтегли го така че мс-то да стане точните градуси.

Абортите Анели броят ли се? При мен дава 6гр. разлика .Как да го мърдам напред или назад ?17гр. АС с +6 гр. или -6 гр. мс 20гр. на рак +6 гр. така ли? ::)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #25 -: Септември 13, 2011, 01:33:32 pm »
По принцип аборта се брои за забременяване. Аз обаче гледам първото родено дете. Дай ми граадусите на МС и АСЦ и на колко години си била когато си родила. Ако искаш прати ми на лични.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #26 -: Септември 13, 2011, 01:41:07 pm »
 На 23 бях .  14 .10.1967 съм родена, .6,20 часа , на 15. 03. 1990 в   13.05 часа родих  .АС ми е 17 гр. Везни , 20гр. Рак МС.

Не знам дали наместих правилно, но се получи  АС 20гр. Везни и 26 гр. МС Рак. Слънцето дойде в пълен съвпад с АС. ::) И Меркурий мина в 1 дом ::) Така ли е?
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #27 -: Септември 13, 2011, 01:48:04 pm »
Била си на 22 навършени. По обратна дирекция 22-3 е равно на 19 градуса. това ще ти е МС-то. само градус разлика. Нали не съм объркала луната - на 3 градуса ти е ? Часът става 6 и 15.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #28 -: Септември 13, 2011, 01:49:41 pm »
Анели,а може ли по твоя метод по-точно да се изчисли,защото АЦ ми е точно между два знака,т.е и минутите имат значение.Когато родих първото дете съм била на 20г и 9месеца,месеците не играят ли?Получава ми се разлика 1* и някакви минути ,т.е.1год като време,но не мога да засека събитията,по дирекции само точните ли се вземат,каква е орбисата на аспектите?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #29 -: Септември 13, 2011, 02:27:33 pm »
Да ти кажа чесно досега на мъже не съм го пробвала. Смятам, че работи категорично при карти на жени, но още веднъж подчертавам че е много важно КАК е протекло раждането. Гледала съм карта, при която детето се роди преждевременно два месеца и там Уран действаше с този метод ( неочаквано раждане). Също така имам случай при който детето се е родило задушено - тук нептун играе роля. Имам база от карти, ще проверя за мъже. Провери и ти за бащата на детето ти и ще обменим информация да видим дали при тях действа.
Понеже писа, че е важно и КАК е протекло раждането, реших да експериментирам... Аз родих много трудно, точно 21 часа се мъчих, като грешен дявол... Пробвах с Плутон, който ми е на 0 градуса Скорпион, плюс годините - 25, става 25 градуса Скорпион. МЦ ми е на 25 градуса Стрелец! За мъжа ми, не съм напълно сигурна - дава 5 градуса отклонение от АСЦ, но и майка му ми даде приблизителен час...