Здравей Гост

Ректификация на рожденна карта

• 54 Отговора
  • 12428 Прегледи
*

Неактивен Aneli

• 352
Re: Ректификация на рожденна карта
« Отговор #30 -: Септември 26, 2011, 04:26:09 pm »
Ами погледни дали можеш да свържеш малката си дъщеря с нептун, има ли воден асц или водна луна? Ако нептун е на К3 откъм втори или трети дом е, защото ако е накрая на втори - ето ти мунданния дом на телеца. За възлите ти си знаеш най-добре. Ако са ти по остта 3-9 как стоят работите с чужбина, при южен в 9-ти трудно ще вирееш там и воабще желанието да заминеш не е голямо. Наблюдавала съм хора с южен в 9-ти - не им върви особено в чужбина, това е един от показателите за живот в родната страна. обратно - при северен в 9-ти, добре е да живееш в чужбина.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #31 -: Септември 26, 2011, 05:19:56 pm »
Ами погледни дали можеш да свържеш малката си дъщеря с нептун, има ли воден асц или водна луна? Ако нептун е на К3 откъм втори или трети дом е, защото ако е накрая на втори - ето ти мунданния дом на телеца. За възлите ти си знаеш най-добре. Ако са ти по остта 3-9 как стоят работите с чужбина, при южен в 9-ти трудно ще вирееш там и воабще желанието да заминеш не е голямо. Наблюдавала съм хора с южен в 9-ти - не им върви особено в чужбина, това е един от показателите за живот в родната страна. обратно - при северен в 9-ти, добре е да живееш в чужбина.

интересни неща :)
нептун е в 3-ти, малката има рачешка луна (в 9-ти), но нейната водна Луна я свързвам с Рибешката ми .. като цяло тя ми е изкопирала домовата система само, че асц. й започва от 26-тия на Везни, където е ми е чичко Плутон. По-горе писах, че заради идеята, че съм секцио е логично да имаме връзка с к8 - както в случая е Слънцето й.
огледах, че с 22-ри градус Венера застава точно на ИС.
но нека се върна на Нептун, дори и с новия час е в 3-ти дом, във втори има други палавници ;)
за възлите не знам, до скоро не бях много голям "фен" на идеята да се изчезне на вън, но сега съм много убедена в това, а и се усещам, че все по-често дебна възможности да се излезе на вън (южен в козирог 3 или 4, северен в рак - нищо чудно и те да си работят и за двата дома). Пък и Сатурн от към 12-ти май също подкрепя идеята за излизане от родината :)

ще пробвам по примарни да засеча някои събития ;)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #32 -: Септември 26, 2011, 05:21:14 pm »
Някъде в този форум, но не помня в коя тема четох, че градусите на Луната плос годините, когато си родила първото си дете, съвпадат с градусите на Асц или Мс. При мен съвпаднаха точно. При други познати - също. Аз лично сама съм си натъмънявала рекфикицята по различни важни събития в живота с ми- раждане, свърт на родител, брак, развод и т.н. Имах приблизителен час от майка ми, който след различни засечки промених с 20-ина минути.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #33 -: Септември 26, 2011, 05:28:29 pm »
Е точно така де, нали от този метод започнаха обсъжданията за ретификацията.
Fairy, нептун като У5 е във въздушен дом - дъщеря ти има въздушен асцедент. не винаги работи този метод, но определено при точна карта има индикации за асц, слънце и т.н. за дете не само като знак, ами и като мунданен дом.
При северен възел на в 9-ти хич и не се колебай , ами беж да те няма в чужбина, там определено ще си по-щастлива.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #34 -: Септември 26, 2011, 05:39:10 pm »
 ;D тази и следващите няколко години се очертават доста съдбовни така, че ще има време да се засече ;)  ;D  ::)
пък и пусто нетърпение (явно това е сред най-важните уроци, които имам да усвоявам в този живот ;) ) искам всичко да ми е ясно, а трябва да почакам малко - не избързах с "развода" си и сега не съжалявам, защото вече си дадох отговор как точно да оперирам така, че да е максимално най-безболезнено за всички - ако бях реагирала преди няколко месеца съвсем първично сега правилата щяха да са доста по-тежки и нямаше да са в мой интерес ;) - дето се казва ако ще е развод да е дипломатичен, но категоричен :)))
искам да знам дали новата работа, с която съм се захванала ще бъде успешна, дали пак няма да оплета някъде конците, но пък сега Марс поне е с мен (тригон към Уран, добре е за ново учене, ако не друго)
с оглед местоположението на г-н сърпа (Сатурн) съм много притеснена за "от тук на къде" нищо не ми е ясно, опитвам се да правя нужното, но никои не може да ми даде гаранция, че то е правилно  ;D
около мен се заиграва и нещо подобно на флиртче и колкото и да се учудвам ми е интересно до къде ще стигне  :-[ (не очаквам бързо и лесно да приема някои до себе си - още повече преди да се "разведем", преди да почувствам своята финансова независимост и т.н...), още повече човека не е бг.  ;D не е и Южняк (Марайче това е за теб хе-хе), но националността му не е по-малко странна де - поне за мен, някак не ми се връзва в мирогледа  ;D
толкова много неща и после ми казват "концентрирай" е как да стане тази работа като всичко се изсипва на куп :)

ще видим какво ще се случи другия месец :) 50-50 или опция за възход или голямо разочарование  ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #35 -: Септември 26, 2011, 05:42:14 pm »
Е точно така де, нали от този метод започнаха обсъжданията за ретификацията.
Fairy, нептун като У5 е във въздушен дом - дъщеря ти има въздушен асцедент. не винаги работи този метод, но определено при точна карта има индикации за асц, слънце и т.н. за дете не само като знак, ами и като мунданен дом.
При северен възел на в 9-ти хич и не се колебай , ами беж да те няма в чужбина, там определено ще си по-щастлива.

тамън изписах ферман
между другото със сегашната - евентуално бъдеща работа, бих могла да си отворя устата в един бъдещ период от време да бягам на вън - ако не далеч поне на юг... между другото може да се отвори и работа с писане покрай цялата дандания опсс... но едно по едно :))) ;D
 (ще си трая докато не съм 100% сигурна, че ще стане), която е пряко свързана с Уран във втори съвпад със Слънце и мерк, луна в 5-ти, марс в 11-ти + да се помага на другите чрез хирон в 8-ми ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #36 -: Септември 26, 2011, 05:45:07 pm »
Ами Фейри и аз ще разкажа ;D нали и аз натам съм се запътила. Въпрос на много малко време ;D Ако има един  начин  да вкарам толкова дипломация, че да се прегърнем приятелски на излизане от съда.  ;D Да нямаш един куп планети в  11 дом. ;D ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #37 -: Септември 26, 2011, 05:50:10 pm »
Ами Фейри и аз ще разкажа ;D нали и аз натам съм се запътила. Въпрос на много малко време ;D Ако има един  начин  да вкарам толкова дипломация, че да се прегърнем приятелски на излизане от съда.  ;D Да нямаш един куп планети в  11 дом. ;D ;D

един марс в 11 упр. на 7-ми стига ли?  ;D ;D ;D
моя развод е планиран от преди година хе-хе
и между впрочем можете ли да си представите що за мъж му е кеф да живее при тъщовете - с това си обяснявам Нептун в 3-ти, като урп. на 5-ти

ох, Мила пожелавам ти възможно най-най-дипломатичното излизане, на мен мотива ми е, че детето не трябва да гледа скандали и, че искаме не искаме трябва да поддържаме дипломатични отношения заради нея  ;D ::) ::)

с риск да се само навивам се досещам още нещо ако оста водолей-лъв е интесептирана то ми става ясно защо толкова трудно ги сработвам тез говеда във втори дом и двата са във втори дом при това :) - това май е и показател, че май няма да се хвана за чичко паричко хехе (упр. на втори в първи  ::))
« Последна редакция: Септември 26, 2011, 05:54:29 pm от Fairy »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #38 -: Септември 26, 2011, 05:52:38 pm »
Любителите на Астрологията сме със силен Уран,а  Уран е себична планета и разводът е нормално нещо при него. И аз съм разведена!:)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #39 -: Септември 26, 2011, 05:55:46 pm »
Любителите на Астрологията сме със силен Уран,а  Уран е себична планета и разводът е нормално нещо при него. И аз съм разведена!:)

честно казано понякога дълбоко се съмнявам дали някога ще реша да подпиша по документи ;)  ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #40 -: Септември 26, 2011, 05:56:49 pm »

От началото на брака ми се подиграва на всички астрологични книжки и като кажа нещо в съвсем друга тема ми викаше " Да не ти пускат факсове? Звездите ли ти го говорят? Сега Уран ще му каже кой ми говори? ;D >:(

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #41 -: Септември 26, 2011, 05:59:43 pm »
Не мога да си представя да живея с някого.  След 18 години брак,NO MORE!

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #42 -: Септември 26, 2011, 06:03:09 pm »

От началото на брака ми се подиграва на всички астрологични книжки и като кажа нещо в съвсем друга тема ми викаше " Да не ти пускат факсове? Звездите ли ти го говорят? Сега Уран ще му каже кой ми говори? ;D >:(

аа аз на моя отдавна не му натрапвам, като не ще точка то е като ума, това, че не го вижда не означава, че не съществува ;) (дори и асц. не му знам, а и нямам намерение да му го търся)  ;D
за разлика от мен той се вълнува от три неща - игри, секс и пиене хайде де!  ;D да не споменавам, че уникално затъпява от година на година ;) както й да е де, мога да го оплювам много, да не говоря, че достатъчно гадно и егоистично се държи много съм му набрала на килешчето де  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #43 -: Септември 26, 2011, 06:03:42 pm »

олеле 18г. си е сериозно време  ;D ние зорлем 3-4 избутахме

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #44 -: Септември 26, 2011, 06:05:10 pm »

олеле 18г. си е сериозно време  ;D ние зорлем 3-4 избутахме

Къде сте тръгнали , аз съм с 24, мога да имам миньорска пенсия ;D ;D ;D