тази и следващите няколко години се очертават доста съдбовни така, че ще има време да се засече

пък и пусто нетърпение (явно това е сред най-важните уроци, които имам да усвоявам в този живот

) искам всичко да ми е ясно, а трябва да почакам малко - не избързах с "развода" си и сега не съжалявам, защото вече си дадох отговор как точно да оперирам така, че да е максимално най-безболезнено за всички - ако бях реагирала преди няколко месеца съвсем първично сега правилата щяха да са доста по-тежки и нямаше да са в мой интерес

- дето се казва ако ще е развод да е дипломатичен, но категоричен

))
искам да знам дали новата работа, с която съм се захванала ще бъде успешна, дали пак няма да оплета някъде конците, но пък сега Марс поне е с мен (тригон към Уран, добре е за ново учене, ако не друго)
с оглед местоположението на г-н сърпа (Сатурн) съм много притеснена за "от тук на къде" нищо не ми е ясно, опитвам се да правя нужното, но никои не може да ми даде гаранция, че то е правилно

около мен се заиграва и нещо подобно на флиртче и колкото и да се учудвам ми е интересно до къде ще стигне

(не очаквам бързо и лесно да приема някои до себе си - още повече преди да се "разведем", преди да почувствам своята финансова независимост и т.н...), още повече човека не е бг.

не е и Южняк (Марайче това е за теб хе-хе), но националността му не е по-малко странна де - поне за мен, някак не ми се връзва в мирогледа
толкова много неща и после ми казват "концентрирай" е как да стане тази работа като всичко се изсипва на куп
ще видим какво ще се случи другия месец

50-50 или опция за възход или голямо разочарование