Здравей Гост

Ректификация на рожденна карта

• 54 Отговора
  • 12390 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Re: Ректификация на рожденна карта
« Отговор #45 -: Септември 26, 2011, 06:06:11 pm »
Любителите на Астрологията сме със силен Уран,а  Уран е себична планета и разводът е нормално нещо при него. И аз съм разведена!:)

От началото на брака ми се подиграва на всички астрологични книжки и като кажа нещо в съвсем друга тема ми викаше " Да не ти пускат факсове? Звездите ли ти го говорят? Сега Уран ще му каже кой ми говори? ;D >:(

аа аз на моя отдавна не му натрапвам, като не ще точка то е като ума, това, че не го вижда не означава, че не съществува ;) (дори и асц. не му знам, а и нямам намерение да му го търся)  ;D
за разлика от мен той се вълнува от три неща - игри, секс и пиене хайде де!  ;D да не споменавам, че уникално затъпява от година на година ;) както й да е де, мога да го оплювам много, да не говоря, че достатъчно гадно и егоистично се държи много съм му набрала на килешчето де  ;D

Къде ти Нептун? Аз него съм нарочила за пиенето на съпррузите. Бившият ми е алкохолик. Отначало просто си пиеше.... Дори късно е  пропил, като студент в бишия Съвтски съюз. При мен е ночно на Асц, орбисът е минути.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #46 -: Септември 26, 2011, 06:11:07 pm »
Малеее! И, аз ибутах 18, защото оста на партнььорството ми е Скорпион-Телец, както се казва, докато смъртта ни раздели. Но транзитен Уран ме вкара в пътя, като  ми подпука 4-и  ми дом.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #47 -: Септември 26, 2011, 06:19:31 pm »
Любителите на Астрологията сме със силен Уран,а  Уран е себична планета и разводът е нормално нещо при него. И аз съм разведена!:)

Уран проявяла  ли инат ?  Що си мисля, че колкото повече му показват пътя, той пробива нов път. Какво мислите. ? Мале оспамихме темата... :-[ Ама разводите пък  са много важно нещо за ректификация на картата, така, че пак тук ще кажем какво става.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #48 -: Септември 26, 2011, 06:28:53 pm »
Уран е независим! Не признава ограничения, а бракът е ограничение в някаква форма. Затова хората с подчертан Уран и Водолей трудно  и късно се женят, ако се оженят изобщо.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #49 -: Септември 26, 2011, 07:56:24 pm »
Уран е независим! Не признава ограничения, а бракът е ограничение в някаква форма. Затова хората с подчертан Уран и Водолей трудно  и късно се женят, ако се оженят изобщо.

;D колко да е подчертан Уран ... между другото и Сатурн в близост до асц. май не обича ограниченията

ама като ви слушам и двечките направо се хващам за главата - като си представя какво ви е и си викам "тръгнало да мрънка"

при мен една от пречките е да не нараня детето си с действията си, което се очаква от Луната в риби де  ;D - ако не беше малечка сигурно нямаше да му мисля толкова.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #50 -: Септември 26, 2011, 08:13:00 pm »
Аз заради детето търпях толкова. Но е нямало смисъл. В скандали дете не се гледа.  На жена със силен Уран трябва мъж, който е наясно към кой пол  принадлежи и й дава същата свобода, която и той иска.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #51 -: Септември 26, 2011, 08:16:05 pm »
Сатурн в близост до Асц има две прояви - самодисциплината или съобразяването с хорското мнение - какво ще кажат хората, ако действам по определен начин. Там важното е човек да се научи да си налага ограниченията и правилата сам за да не му ги наложат отвън. Разбира се знакът и аспектите ще покажат как и дали ще успее да направи това.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #52 -: Септември 26, 2011, 08:25:20 pm »
Аз заради детето търпях толкова. Но е нямало смисъл. В скандали дете не се гледа.  На жена със силен Уран трябва мъж, който е наясно към кой пол  принадлежи и й дава същата свобода, която и той иска.

Точно така е.   :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #53 -: Септември 26, 2011, 08:29:16 pm »

;D колко да е подчертан Уран ... между другото и Сатурн в близост до асц. май не обича ограниченията

ама като ви слушам и двечките направо се хващам за главата - като си представя какво ви е и си викам "тръгнало да мрънка"

при мен една от пречките е да не нараня детето си с действията си, което се очаква от Луната в риби де  ;D - ако не беше малечка сигурно нямаше да му мисля толкова.

Лично при мен Уран е най-високата планета в хороскопа - 10-и дом, в квадрат е с Марс в 1-и дом, тригон с Луната и секстил със Слнъцето и е водеща в локомотив. Но имам Нептун на Асц, той ме омайваше като млада, вече му намерих друго изражение, освен да се жертвам за другите.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #54 -: Септември 26, 2011, 09:02:44 pm »
сигурно сте прави, не сигурно, а е така, децата не би трябвало да са пречка, а причина за нещо понякога една раздяла е по-доброто за тях, отколкото гледане на родителска агония