Цитат на: milla_m в Септември 26, 2011, 05:56:49 pmЦитат на: Asya в Септември 26, 2011, 05:52:38 pmЛюбителите на Астрологията сме със силен Уран,а Уран е себична планета и разводът е нормално нещо при него. И аз съм разведена!:)От началото на брака ми се подиграва на всички астрологични книжки и като кажа нещо в съвсем друга тема ми викаше " Да не ти пускат факсове? Звездите ли ти го говорят? Сега Уран ще му каже кой ми говори? аа аз на моя отдавна не му натрапвам, като не ще точка то е като ума, това, че не го вижда не означава, че не съществува (дори и асц. не му знам, а и нямам намерение да му го търся) за разлика от мен той се вълнува от три неща - игри, секс и пиене хайде де! да не споменавам, че уникално затъпява от година на година както й да е де, мога да го оплювам много, да не говоря, че достатъчно гадно и егоистично се държи много съм му набрала на килешчето де
Цитат на: Asya в Септември 26, 2011, 05:52:38 pmЛюбителите на Астрологията сме със силен Уран,а Уран е себична планета и разводът е нормално нещо при него. И аз съм разведена!:)От началото на брака ми се подиграва на всички астрологични книжки и като кажа нещо в съвсем друга тема ми викаше " Да не ти пускат факсове? Звездите ли ти го говорят? Сега Уран ще му каже кой ми говори?
Любителите на Астрологията сме със силен Уран,а Уран е себична планета и разводът е нормално нещо при него. И аз съм разведена!:)
Уран е независим! Не признава ограничения, а бракът е ограничение в някаква форма. Затова хората с подчертан Уран и Водолей трудно и късно се женят, ако се оженят изобщо.
Аз заради детето търпях толкова. Но е нямало смисъл. В скандали дете не се гледа. На жена със силен Уран трябва мъж, който е наясно към кой пол принадлежи и й дава същата свобода, която и той иска.
Цитат на: Asya в Септември 26, 2011, 06:28:53 pmУран е независим! Не признава ограничения, а бракът е ограничение в някаква форма. Затова хората с подчертан Уран и Водолей трудно и късно се женят, ако се оженят изобщо. колко да е подчертан Уран ... между другото и Сатурн в близост до асц. май не обича ограничениятаама като ви слушам и двечките направо се хващам за главата - като си представя какво ви е и си викам "тръгнало да мрънка" при мен една от пречките е да не нараня детето си с действията си, което се очаква от Луната в риби де - ако не беше малечка сигурно нямаше да му мисля толкова.