Здравей Гост

Смяна на работа???

• 18 Отговора
  • 4065 Прегледи
Re: Смяна на работа???
« Отговор #15 -: Септември 23, 2011, 09:10:47 pm »
о дано си права...със сигурност е по-женен за работата си отколкото за мен  ;D, а и да,като се съчетае със свободолюбието означава заетост по всяко време на денонощието, все такива си ги намира, че си му и харесва....познаваме се от деца...в този смисъл Д6 може да се разгледа като ежедневие предполагам..

Аз го виждам твоя мъж да успее след  1-2 години. Прогресивен МС ингрес в Козирог. За мен МС в Козирог си е сигурен успех, ако друго в каратата не го отрича. А и той си е свободолюбива личност... А и  тази Венера в 6-и дом е или женен за работат си, или сте се запознали на място, по темите на 6- дом - работа  и здраве.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #16 -: Септември 23, 2011, 10:00:49 pm »
когато имах ингрес на прогресивен МЦ в козирог имаше ужким заявка за някакъв успех, но не бих казала, че действително имаше такъв.
 ;D
при висчки случаи беше начало не нещо разчлично и ново, но сега след няколко години все по-често се чудя, не беше ли това  една от най-големите ми грешки всъщност...

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #17 -: Септември 29, 2011, 10:07:52 am »
Въпроса ми е кога ще сменя работата си? Имам аспекти към У6 Марс, който е в съвпад с прог. Луна в 3ти и тригон Плутон У2.Прогресивен Марс тригон натален Меркурий в 1ви. По дирекции Луна от 10ти куинконс натален Марс. Транзитен Уран е на К6,а транз. Плутон от 3ти секстил натално Слънце(У10) в 1ви.В началото на декември имам ингрес на прог. Луна във Водолей,а и Уран става директен и ще направи тригон към МЦ. дирекц. Луна секстил Меркурий натален,а МЦ дирекц. секстил натална Луна. Луната в натала ми е в 9ти дом(7ми от 3ти),очаквам съдействие от жената на брат ми,дали би могло така да се тълкува? Като време кога би могло да стане най-рано?

« Отговор #18 -: Октомври 01, 2011, 09:55:45 am »
имам шанс да си сменя работата, но не съм сигурна и дали въобще ще успея. качвам транзити и прогресии, и прогресии и дирекции към началния момент, когато ще са първите етапи на отсяване на кандидатите.
притеснява ме опозицията на тр. сатурн към натална венера, която е У10. ще я има точно 3 пъти, като първия път е баш на първия етап.

транзити и прогресии
http://prikachi.com/images/213/3879213M.gif

прогресии и дирекции
http://prikachi.com/images/229/3879229Y.gif