е да де.. за да има повтаряемост на "тип" е много вероятно да имаме да отработваме нещо.. например забелязвам, че от няколко години около мен се въртят все разни лъвски типове (докато преди време акцентът си беше върху риби и водолейци - по въпроса с урановите типове ми се струва, че съм понаучила урока си за свободата, но въпросите с Аз-а като обратната монета на свободата мисля, че имам какво да дялкам) - очевидно се отработва нещо по слънце
При теб тези Плутонови типове е възможно да те ръчкат да работиш върху психиката си в нейния най-дълбок смисъл? Плутон върху Слънце Аз и ценностна система - начина, по които се материализираш (ако мога така да се изразя).
Всъщност забелязвали ли сте някаква връзка с изразено силно качество (или липса на такова) и привличането? Например имате силен Сатурн и привличате хора, които имат нужда от малко пошамаросване? Например въпреки близостта на Плутон до асц. не си спомням отношения с "плутонови" образи - може би някоя друга планета в скорпи, но все пак имам и рибешка луна (трябва за нещо да се хванат я).
В този смисъл пускам една синастрия ама като по учебник извадена - отлично разбирам какъв е "проблема" тук, но не знам как да го реша

ще изчакам да видя и вашите диагнози, а решението не знам може би някога ще дойде