Здравей Гост

Мъжете които привличаме

• 10 Отговора
  • 4417 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мъжете които привличаме
« -: Септември 27, 2011, 05:12:38 am »
Има ли общо в картите им? Какво? С какво си обяснявате това...Повтарят ли се определени аспекти , констелации, конфигурации?

:-*

Аспекти на Слънцето и аспекти на Марс...
« Последна редакция: Септември 27, 2011, 05:26:06 am от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Мъжете които привличаме
« Отговор #1 -: Септември 27, 2011, 05:29:43 am »
Повтарящите се аспекти на Слънце/Сатурн в мъжките карти ме вадят от равновесие...
Дали не е заради наталната квадратура Слънце-Сатурн.... ::)

Как ли се чувства екзалтираната луна в съвпад с Венера и СЛВ в мъжка карта....?

Имам спомени за моя луна в съвпад с мъжки СЛВ...Красота...9години невероятно усещане за семейство и любов...,а после.... ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #2 -: Септември 27, 2011, 10:31:49 am »
Марайче, Слънцето ти е в квадрат с Плутон, Уран и Сатурн. При условие, че Плутон и Уран са в 10-ти дом ( дома на Козирога, управляващ се от Сатурн), Венера като управител на 7-ми пак е в Козирог, а и мерка ти е в квадратурка със сатрун, е как няма да си привлечена от мъже с аспекти на Слънце Сатурн, особено ако са в земни знаци или домове. ;D Търсиш си ги такива, с власт, стабилни, сериозни, то и такъв ти трябва да те озапти малко, ама ти не та не, все се дърпаш :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Септември 27, 2011, 05:33:04 pm »
Марайче, Слънцето ти е в квадрат с Плутон, Уран и Сатурн. При условие, че Плутон и Уран са в 10-ти дом ( дома на Козирога, управляващ се от Сатурн), Венера като управител на 7-ми пак е в Козирог, а и мерка ти е в квадратурка със сатрун, е как няма да си привлечена от мъже с аспекти на Слънце Сатурн, особено ако са в земни знаци или домове. ;D Търсиш си ги такива, с власт, стабилни, сериозни, то и такъв ти трябва да те озапти малко, ама ти не та не, все се дърпаш :P

Абе...не знам.... ::)..,но преди малко ми се случи нещо.... ???

Виждам мъж облечен в бяло....виждам море...той има уникално красиви очи...светли са....,кожата му е загоряла от морския бриз....Виждам палми в далечината острови.... ??? ::)...,красота и една бяла яхта....На брега съм....Видях това...,а мисълта...,че го има е натрапчива...бясно натрапчива.... :(...И го виждам.... ??? Странно е...,нещо като дежа-вю.....

http://www.youtube.com/watch?v=lWla33uIDaQ&feature=related

Какво привличам...не знам..... ???

« Отговор #4 -: Март 31, 2014, 10:39:53 pm »
При мен вече за 3ти път се случва със силно намесен Плутон. Много точен съвпад със Слънце и за мъжа и за мен. Също и Венера или негов Марс в съвпад с моето Слънце.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Април 03, 2014, 08:11:37 am »
аз бих задала малко по-философски въпроса "кой кого привлича" ние тях или те нас :)

« Отговор #6 -: Април 03, 2014, 08:32:11 am »
Зависи от спектите според мен :) Понякога те нас, понякога ние тях :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Април 03, 2014, 04:49:12 pm »
е да де.. за да има повтаряемост на "тип" е много вероятно да имаме да отработваме нещо.. например забелязвам, че от няколко години около мен се въртят все разни лъвски типове (докато преди време акцентът си беше върху риби и водолейци - по въпроса с урановите типове ми се струва, че съм понаучила урока си за свободата, но въпросите с Аз-а като обратната монета на свободата мисля, че имам какво да дялкам) - очевидно се отработва нещо по слънце  ;)

При теб тези Плутонови типове е възможно да те ръчкат да работиш върху психиката си в нейния най-дълбок смисъл? Плутон върху Слънце Аз и ценностна система - начина, по които се материализираш (ако мога така да се изразя).

Всъщност забелязвали ли сте някаква връзка с изразено силно качество (или липса на такова) и привличането? Например имате силен Сатурн и привличате хора, които имат нужда от малко пошамаросване? Например въпреки близостта на Плутон до асц. не си спомням отношения с "плутонови" образи - може би някоя друга планета в скорпи, но все пак имам и рибешка луна (трябва за нещо да се хванат я).

В този смисъл пускам една синастрия ама като по учебник извадена - отлично разбирам какъв е "проблема" тук, но не знам как да го реша :) ще изчакам да видя и вашите диагнози, а решението не знам може би някога ще дойде :)
« Последна редакция: Април 03, 2014, 04:57:01 pm от Fairy »

« Отговор #8 -: Април 04, 2014, 08:56:28 am »
Тригон на Слънцата, опозицията на Луните би трябвало да дава привличане и проблеми понякога, докато не се отработи, съвпад на Марс и Венера - супер, съвпад на ИЦ и МЦ...За мен е супер...
А по въпроса за "моите" мъже, явно имам нещо за отработване - да, точно като при теб за свободата, с урановите типове. Впечатлявам се от "характери", явно тия, които не се дават лесно, хем рева, хем ми е криво, хем ме привличат - ужас :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #9 -: Април 04, 2014, 07:01:03 pm »
 ;D Дам търканията не са чак толкова лоши.

А мъжете с характер.. трудни са, но много по-интересни. Всъщност трудно ми е да повярвам, че някоя жена би харесала някои залупен и без характер муньо

Въпроса за Свободата - личната е много интересен :) и разбирането му не мисля, че става веднага. Така де да се осъзнае, почти клишираната фраза "Око обичаш някого го пусни" е трудно.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #10 -: Април 10, 2014, 08:16:58 pm »
Има ли общо в картите им? Какво? С какво си обяснявате това...Повтарят ли се определени аспекти , констелации, конфигурации?

:-*

Аспекти на Слънцето и аспекти на Марс...

При мене няма нищо нерогато. ;D Имаше един със Слънце в Рак и то пак  е кардинален . И долу горе всичко се врътка по кардиналния кръст. В живота ми не са се вякали мъже близнаци, телци, риби.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.