Здравей Гост

Как се определя възможността с определен мъж да имаме общо дете?

• 12 Отговора
  • 2802 Прегледи
Ко и аспекти ще ми покажат дали има шанс за общо дете? Гледам 5тите домове, управителите и после?  ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
аспекти,
също гледай 2-8 дом, Сатурн и Луна

Добре значи :), моята луна е в съвпад с неговия Юпитер, 5тите ни домове са в женски знаци, моята Луна е в секстил с негов У5, неговата Луна е също в секстил с моя У5. А според Линда Гудман, сме имали голям шанс да имаме общо дете, според 2-3 аспекта, но книгата не е пред мен да проверя кои бяха  :-[ Вие какво ще кажете?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
докато се върна и картата изфирясала :(

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
мисля, че вече сме писали за тази карта ;)
преди да "посегна" към чисто астрологическите сигнификатори бих искала да подчертая, че момчето е доста младичко и не съм убедена, че е добра идея да става татко сега - мисля, че ще е добре и за теб и за него. Нека да не забравяме, че колкото и добре да е развит физически и интелектуално един мъж, то той съзрява не по-рано от 25-та си годишнина ;) (и то рядко преди 30 изобщо де).

първото, което ми се набива е, че неговият асц. попада в твоя 11-ти дом, което си е на любов. Има и един юпитер в близост до твоят асц. и Луна, което обяснява тръпката и любовта към него. В твоя пети дом попадат неговите Марс и Венера, което е добър показател за деца, но те са в напрегнат аспект към твоите "гиганти" във везни - т.е. Сатурн и Юпитер - а те са във втори дом - дома (както и 8-ми) на физическото раждане. тези квадратури показват трудности, забавяне и проблеми.
в неговия пети има плутон, което на мен лично ми говори за трансформация, а в добавка, че той е и в съвпад с твоето слънце ми се струва, че тук има огромно сексуално привличане.

ами за сега толкова, че пак ги оплесках.
лично аз не виждам проблеми за бебе, но по-горе писах не съм убедена, че е добра идея ;)

Много благодаря, щастлива съм, че има възможност. Аз осъзнавам, че е рано за него, просто питах принципно дали имаме такава възможност, след някоя година примерно :) Много много се радвам :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
Много благодаря, щастлива съм, че има възможност. Аз осъзнавам, че е рано за него, просто питах принципно дали имаме такава възможност, след някоя година примерно :) Много много се радвам :)
не виждам някаква пречка де, мисля, че в това отношение нямаш основание да се притесняваш ;)
поживейте си сега, а за бебенце, когато сте готови и двамата ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Първо в двете карти следва да има показатели за това...
Второ в двете карти следва да има тригер и тайминг на събитието...
Трето и в двете карти са важни нодалните оси...
Четвърто...трябва да го има и в композитната карта...и в прогресивния композит....

Някъде бях чела,че ако в композита има аспект между луната и юпитер,то това е добър показател за дете

Първо в двете карти следва да има показатели за това...
Второ в двете карти следва да има тригер и тайминг на събитието...
Трето и в двете карти са важни нодалните оси...
Четвърто...трябва да го има и в композитната карта...и в прогресивния композит....

Какво  точно се гледа в композита?Управителя на дома какви аспекти прави и планетите вътре ли?
 Темата за децата ми е все още със страшно много питанки.
 Марайче,в твоята карта как са показани децата ти?През един дом ли ги гледаш?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
първото е по пети дом (не съм сигурна де), после се смятат 2 от 5... т.е. 7-ми дом, после 2 от 7-ми т.е. 9-ти и т.н.
не съм сигурна на 100% но такъв спомен имам, че се смятат ;)

В композита има аспект между Луна и Юпитер - 30гр, 5ти дом е пълен :) А в прогресивния композит Луна - Юпитер са в квадратура.
« Последна редакция: Септември 28, 2011, 01:54:53 pm от norkata »