Здравей Гост

Тънкостите на астрологичната прогноза

• 7 Отговора
  • 2511 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Тънкостите на астрологичната прогноза
« -: Октомври 01, 2011, 12:36:37 am »
Какво според Вас е тънкост в прогностиката?

Има ли карти , които ВИ ГОВОРЯТ и такива които МЪЛЧАТ?

Имате ли точни попадения? В какви периоди?

Случвало ли Ви се е в определени периоди да не се интересувате от астрология и кога?

Re: Тънкостите на астрологичната прогноза
« Отговор #1 -: Октомври 01, 2011, 02:24:44 am »
Аз пиша рядко ,но очаквам Твоята прогноза да се сбъдне някога........... каза ми ,че ти мирише  на дете.........  ами .......чакаме

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Октомври 01, 2011, 02:26:45 am »
Аз пиша рядко ,но очаквам Твоята прогноза да се сбъдне някога........... каза ми ,че ти мирише  на дете.........  ами .......чакаме

Мисля, че ще се случи.... :)...Имам добро обоняние.... ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #3 -: Октомври 01, 2011, 11:32:12 am »
Според мен има карти, които не говорят, ами просто крещят, има и такива, които са само за просветени!:) Аз съм любител и правя хороскопи само на приятели и колеги безплатно, разбира се,  и мога да се похваля с доста попадения. Всъщност на почти всички съм познавала на 90 процента, като съм познавала както доста важни събития като брак, раздяла, покупка на ново жилище, наследство от приятели, следване в чужбина, така и по-дребни такива. Последното ми попадение е на една колежка, че изследванията й са грешни.Тя си направи повторно изследвания и се оказах права. Мисля, че при мен интуицията е много силна.Когато картата не ми говори много, си казвам, че не мога да кажа нещо специално и нещата приключват. За съжаление не съм забелязала при кои транзити се случва това. Да, има периоди, в които съм обсебена от астрологията, както и такива, когато други неща излизат на дневен ред. На себе си най-трудно познавам, за радост на дъщеря си доста неща съм познала досега, може би защото раждах с часовник на ръката и съм абсюлютно сигурна в часа й на раждане.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #4 -: Октомври 01, 2011, 01:53:18 pm »
Сещам се преди 2 години мъжът ми идва и ме пита - Познай, какво купих? А тогава имаше новолуние в Овен, 3-ти дом в тригон към наталния му съвпад Меркурий / Марс. Казвам - кола и сигурно е червена. Направо онемя, а на мен ми стана супер забавно  ;D

« Отговор #5 -: Октомври 01, 2011, 04:19:20 pm »
На моя близка приятелка, миналото лято беше тежък период - депресивна раздяла с приятеля ѝ. Аз обаче видях в нейната карта, че от октомври 2010 я чака задомяване по любов. А тази година и бебе.
Прителката ми започна да спори с мен, защото не можела да обича друг / въпросния беше направил вече годеж с груга жена /
а за бебета да не ѝ говоря, защото на тия години не ѝ се дондуркало бебе пък и докторите не ѝ давали да има второ, защото е с  тромбофлибит.
Дойде Октовмри 2010, нейния човек се върна при нея напъден като мръсно коте от ''жената на живота си''- визирам годеницата.
В момента си живеят заедно и чакат бебе :)
Термина е за 3 Януари 2012 , но аз го виждам много по-рано с риск за интервенция .

Ще пусна картата, който иска да си каже мнението кога ще дойде бебето :)

Но наистина има дни в които нищо не мога да вдена и никоя карта не мога да разчета. Не съм мислила каква може да е причината  ::)

« Отговор #6 -: Октомври 01, 2011, 04:46:41 pm »
Аз умишлено не изтрих часа на раждане, за да може да се развърти картата както трябва от тези които разбират  ;)
Все пак чакаме предположение кога ще дойде бебето ?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #7 -: Януари 28, 2012, 10:38:40 am »
          Тънкостите доколкото мога да си ги обясня и изследвам на база теоритични познания, интерпретация на натали, опити за прогностика на събития (както и точни попадения, така и някои грешки допускам не в 1 и 2 случая), изследване на закономерности за отминали събития и т.н., считам, че тънкостите са свързани най-вече с доброто и задълбочено познаване на натала. :) Оттам нататък винаги може определени планетарни аспекти при транзити, прогресии, дирекции, както и промяната по дом и знак да се изразяват по различен начин при всеки. Водещо е да се интерпретира нивото на което дадения обект е усвоил и отработва това, което го има заложено, доколко го развива, как съответно чувства енергиите на Светилата, другите планети и важни точки в картата, както и много други фактори оказват влияние. Еее, не смятам, че скоро ще открия точната рецепта, каквато всъщност и не вярвам, че има, но в едно се убеждавам - практика му е майката и трупане на опит  ;D  ;D
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 10:41:08 am от kokolino »