Според мен има карти, които не говорят, ами просто крещят, има и такива, които са само за просветени!:) Аз съм любител и правя хороскопи само на приятели и колеги безплатно, разбира се, и мога да се похваля с доста попадения. Всъщност на почти всички съм познавала на 90 процента, като съм познавала както доста важни събития като брак, раздяла, покупка на ново жилище, наследство от приятели, следване в чужбина, така и по-дребни такива. Последното ми попадение е на една колежка, че изследванията й са грешни.Тя си направи повторно изследвания и се оказах права. Мисля, че при мен интуицията е много силна.Когато картата не ми говори много, си казвам, че не мога да кажа нещо специално и нещата приключват. За съжаление не съм забелязала при кои транзити се случва това. Да, има периоди, в които съм обсебена от астрологията, както и такива, когато други неща излизат на дневен ред. На себе си най-трудно познавам, за радост на дъщеря си доста неща съм познала досега, може би защото раждах с часовник на ръката и съм абсюлютно сигурна в часа й на раждане.