Здравей Гост

Идват други времена

• 12 Отговора
  • 2127 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Идват други времена
« -: Октомври 06, 2011, 10:07:48 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=PiFUzF307yo&feature=related

;D.....

Света е оцелял защото....е имало хора извън просташката рамка на матрицата....

Мислите ли , че ББ ще спечели...

Моля Ви бъдете честни.... :-*

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Идват други времена
« Отговор #1 -: Октомври 06, 2011, 10:11:49 pm »
ами да, ще спечели, не виждам какво му пречи  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Октомври 06, 2011, 10:13:21 pm »
ами да, ще спечели, не виждам какво му пречи  ;D

Кои от изборите мислиш , ще спечели? ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Октомври 06, 2011, 10:13:47 pm »
шегувам се, но действително смятам, че има голяма вероятност и да спечели..
явно, че такива герои се харесват по тези земи..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Октомври 06, 2011, 10:16:34 pm »
шегувам се, но действително смятам, че има голяма вероятност и да спечели..
явно, че такива герои се харесват по тези земи..

Говорим за общински и президентски.... ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Октомври 06, 2011, 10:19:06 pm »
а не мисля, че ще има голяма разлика...
но това е мое предчувствие по въпроса.. бих искала да греша...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #6 -: Октомври 07, 2011, 12:22:24 pm »
а не мисля, че ще има голяма разлика...
но това е мое предчувствие по въпроса.. бих искала да греша...

В началото на прохождането ми, ако мога така да се изразя, в  маркетинговата област се занимавах известен период от време със социологически и политически рисърч, откъдето позапазих някои контакти и добри приятели до сега :) Та както дочувам прогнозите на този етап..... ще трябва да се съглася с предчувствието на Антена, колкото и да не съм на това мнение като лично пристрастие  ;D  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Октомври 07, 2011, 01:43:08 pm »
за президентските не съм убедена, някъде из форума бях писала една моя си логика по въпроса с г-н Плевнелиев...
но според мен влиянието на муцуните на ББ са доста силни на месните, а и все още има доста не обрани бизнес интереси на въпросните господа - така, че на много места ще са ББ-вците

*

Romantica

« Отговор #8 -: Октомври 07, 2011, 02:39:30 pm »
Да и аз мисля, че ще спечели.
Не съм му фен, но ще получи 1 глас от мен. Като гледам другите, за мен той е възможно най-добрият избор или по-малкото зло ;)
« Последна редакция: Октомври 07, 2011, 02:41:48 pm от Romantica »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Октомври 07, 2011, 03:53:59 pm »
за президентските не съм убедена, някъде из форума бях писала една моя си логика по въпроса с г-н Плевнелиев...
но според мен влиянието на муцуните на ББ са доста силни на месните, а и все още има доста не обрани бизнес интереси на въпросните господа - така, че на много места ще са ББ-вците

Бизнес винаги е имало...,но не тук в Б-я... :)
Бизнеса е сериозно нещо и не се владее , чрез законите на джунглата...МУ ВЗЕХ..МИ ДАДЕ...ГО ИЗГЪРБИХ... ;) ;D
Не бих казала, че хора умиращи в момента могат да оставят нещата на самотек...

Мисля , че от 100% партия ГЕРБ няма да има повече от 35-40% в общините...

За президентската институция казвам БАЛОТАЖ Плевнелиев - Кунева...Макар , че СТ.Данаилов не е лесна череша... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Октомври 07, 2011, 04:13:47 pm »

Бизнес винаги е имало...,но не тук в Б-я... :)
Бизнеса е сериозно нещо и не се владее , чрез законите на джунглата...МУ ВЗЕХ..МИ ДАДЕ...ГО ИЗГЪРБИХ... ;) ;D
Не бих казала, че хора умиращи в момента могат да оставят нещата на самотек...

Мисля , че от 100% партия ГЕРБ няма да има повече от 35-40% в общините...

За президентската институция казвам БАЛОТАЖ Плевнелиев - Кунева...Макар , че СТ.Данаилов не е лесна череша... ;D

да, да, май забравих "Бизнес" в кавички да сложа ха-ха едва ли е нужно да обясняваме защо на някои привидно незначителни селца  20% от жителите са кандидат кметове  ;D ::) то всичко в нашата мила родина е бетер абсурди ама айде

Аз лично стискам палци да не са апашите на ББ - една от най-мутринските организации ха-ха предпочитам за Светльо да пусна глас отколкото за мутри... и без това сме смешни  ;D ;D ;D

ти поне знаеш, че с във връзка някои нови ми интереси през последния месец минах малко основни понятия в икономиката и макар доста повърхностно и чисто от обща култура ми е чудно къде сме ние? - отговора е, че Нема такава държава!!! Нищо не сме и това е, ако ще и НЛО като правителство да дойде се съмнявам да се оправи нещо, че то манталитета си ни е да ни тъпчат, мачкат, да не си гоним интересите.... никъде го няма нашето, никъде. В цял свят хората се грижат за малкия бизнес, защото той е основния данъкоплатец, а у нас гледат да го смачкат. В света където има криза банките правят рекордно ниски лихви (средния лихвен за повечето европейски банки е около 0,5%), а тук гледат и кожата да смъкнат лакомите банкери. Да не споменавам гнусната и неугледна бюрокрация, която не само, че не си върши работата ами и не си оправя грешките ами се чудят как да ни мотаят и да си измиват ръцете един друг. Повечето държави си имат ясна бизнес стратегия - внос или износ, ние нито едното, нито другото... спирам, че взех да се паля  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #11 -: Октомври 09, 2011, 01:28:30 pm »
         Аз не бих обвинявал толкова управляващите, по-скоро другаде е вината  ::) Когато като нация (тъй като ние българите сме нация столетия преди някои други племена и народчета да са стигнали нашия етап на етно-културно развитие в исторически план ) стигнем до ситуацията в която масата, мнозинството, повечето са на по-високо интелектуално и духовно, както и професионално ниво... те тогава може и да излъчим управляващи, които в синхрон с обществото ще дерзаят за неговото благо  :) Или тук с пълни сили за мен важи максимата - "Какъвто народа, такива и управляващите"  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Октомври 09, 2011, 01:35:07 pm »
         Аз не бих обвинявал толкова управляващите, по-скоро другаде е вината  ::) Когато като нация (тъй като ние българите сме нация столетия преди някои други племена и народчета да са стигнали нашия етап на етно-културно развитие в исторически план ) стигнем до ситуацията в която масата, мнозинството, повечето са на по-високо интелектуално и духовно, както и професионално ниво... те тогава може и да излъчим управляващи, които в синхрон с обществото ще дерзаят за неговото благо  :) Или тук с пълни сили за мен важи максимата - "Какъвто народа, такива и управляващите"  :)

:clap:..Така е...Когато *пораснем* , ще разберем всичко това...Но...,абе винаги има едно НО....В така наречените сгъстени времена...матрицата сякаш се пропуква и все повече хора...напускат скафандъра..,за да усетят едни други вибрации....Именно това са хората наречени коректив...

Дали и оптимизма не е заболяване? :-[ :P ;D