за президентските не съм убедена, някъде из форума бях писала една моя си логика по въпроса с г-н Плевнелиев...
но според мен влиянието на муцуните на ББ са доста силни на месните, а и все още има доста не обрани бизнес интереси на въпросните господа - така, че на много места ще са ББ-вците
Бизнес винаги е имало...,но не тук в Б-я... 
Бизнеса е сериозно нещо и не се владее , чрез законите на джунглата...МУ ВЗЕХ..МИ ДАДЕ...ГО ИЗГЪРБИХ...

Не бих казала, че хора умиращи в момента могат да оставят нещата на самотек...
Мисля , че от 100% партия ГЕРБ няма да има повече от 35-40% в общините...
За президентската институция казвам БАЛОТАЖ Плевнелиев - Кунева...Макар , че СТ.Данаилов не е лесна череша... 
да, да, май забравих "Бизнес" в кавички да сложа ха-ха едва ли е нужно да обясняваме защо на някои привидно незначителни селца 20% от жителите са кандидат кметове

то всичко в нашата мила родина е бетер абсурди ама айде
Аз лично стискам палци да не са апашите на ББ - една от най-мутринските организации ха-ха предпочитам за Светльо да пусна глас отколкото за мутри... и без това сме смешни

ти поне знаеш, че с във връзка някои нови ми интереси през последния месец минах малко основни понятия в икономиката и макар доста повърхностно и чисто от обща култура ми е чудно къде сме ние? - отговора е, че Нема такава държава!!! Нищо не сме и това е, ако ще и НЛО като правителство да дойде се съмнявам да се оправи нещо, че то манталитета си ни е да ни тъпчат, мачкат, да не си гоним интересите.... никъде го няма нашето, никъде. В цял свят хората се грижат за малкия бизнес, защото той е основния данъкоплатец, а у нас гледат да го смачкат. В света където има криза банките правят рекордно ниски лихви (средния лихвен за повечето европейски банки е около 0,5%), а тук гледат и кожата да смъкнат лакомите банкери. Да не споменавам гнусната и неугледна бюрокрация, която не само, че не си върши работата ами и не си оправя грешките ами се чудят как да ни мотаят и да си измиват ръцете един друг. Повечето държави си имат ясна бизнес стратегия - внос или износ, ние нито едното, нито другото... спирам, че взех да се паля