Здравей Гост

Песента която ме изведе на дъжда!!! Накъде във вторник?....

• 17 Отговора
  • 3775 Прегледи

http://www.youtube.com/watch?v=GcmJqbH0iWY&feature=related

:'( :'( :'(

23 часа:
- Обичам те...
- Не ми го казвай...докато не осъзнаеш защо!
Още няколко обаждания през това време през 15-20 мин. По това време говоря в Скайп....
0:30 се разпада връзката. 0:36 вече я има , човека от скайпа го няма....има просто обяснение , че си ляга  и лека нощ с целувка.... :)
0:45 чувам тази песен в телефонната слушалка...Или...той разбира много неща...защо и как се е влюбил....просто защото вали в душата му.....Навън вали , времето плаче...минути преди това съм получила поредния СМС с текст: "Не вали...,аз плача"...Никога не съм слушала тази песен...,но сякаш е позната...,чета превода и слушам мелодията....01:03...телефона звъни....думите са:"Ще излезеш ли за минута?" Излизам...Навън вали...Той ми казва:"Затвори очи отвори ръцете си!"
Затварям очи...студено ми е ...треперя...,май не беше само от студ....Усещам в ръцете си нещо леко...Отварям очи и виждам едно листо...просто оцветено ...на петна....червено , жълто...,кафяво и зелено....сякаш усещам есента :'(...Чувам думите..."Нямаше цветя....но то ме спря на пътя.Знам , че обичаш много скъпи и много евтини неща." :'(
Единия заспива , а другия тръгва.... :'( просто нанякъде...защото иска да стигне..., другия вероятно си мисли...,че вече е там... пристигнал е и е незаменим...има своето място....Този от Скайпа е бил навсякъде ...бил е дори вътре в мен...,другия не ме докосвал...,но ми е предложил много неща...на които няма жена която да устои...
Аз "желязната лейди" :'( :'(...поглеждам и питам...Защо? Чувам само две думи...,които съм казвала преди близо година....някъде ...,някога,в интернет, сякаш обречени думи като куршуми са...."Как защо...пътувам към себе си! Търсех светлина. И я намерих."
Дъждът вали...От луксозната кола се носи аромат на лукс , на мъжка сила и на още нещо.... :'(..непознато...Срещу мен стоят възможности...,но сърцето ми е другаде...То е там...заспало....някъде м/у скайпа , сайтовете и реала... :'( и сънува вече.... :)
http://www.youtube.com/watch?v=382h5YapvM8&feature=related
Качвам се в колата...,мъжките ръце са прегърнали волана...,погледа е влажен и проницателен...Думите застиват....мълчание....ужасно мълчание....неловко....Думите обаче са излишни....Филип Киркоров пее за една жестока любов....http://www.youtube.com/watch?v=UYMSQ2OWLgs
и нарушава ритъма на мълчанието....Аз обожавам тази песен...Някой трябва да наруши мълчанието...Този някой не съм аз...Но душата ми иска друго....Отварям вратата...той казва"Можеш да тръгнеш винаги..., вземи сърцето ми и тръгвай!"
Казвам лека нощ...и тръгвам...Не спира да вали...Пред входната врата....той сваля стъклото и ми казва...Хей Джут....усмихвайки се....слушай това....Stand by me....
Но Джут тръгва...всъщност само с едно щракане на пръста Джут избира другия живот ...отново....
Вероятно греши...,а може би не...или САМО ДЪЖДА ЗНАЕ ЗАЩО...СЕ СЛУЧВА ТОВА.... :'( ВАЛИ.... :) СЪРЦЕТО МИ СПИ... В ПРЕГРЪДКИТЕ НА ДРУГИЯ ,А ДУШАТА МИ БРОДИ МЕЖДУ ДВА ГРАДА И ЕДНО МОРЕ...ОБРЕЧЕНА НА ТИШИНА....ВАЛИ.... :'(

Та въпроса е накъде във вторник? :'( ::)

Няма ли трети...искам още едно изпитание...Божее, аз мога да нося...пращай....двама са малко, трима са много...,но ще имам възможност да избера.... :'(...

П.П. поради технически причини и обилни валежи...Дъжда не спря....
Няколко думи... искам.... :-* :-[,и повярвайте не е от суета! :-* :(

« Последна редакция: Октомври 18, 2011, 01:29:06 pm от дъжд »
מילים חסרי משמעות אם אין לך תחושה פנימית!

Поглеждам транзитите... :o нищо особено... :'( само транзитна луна е в/у наталния ми Юпитер. Не спира да вали...., аз не плача.... :(...

СЛВ в съвпад натална Венера в мъжката карта....и това нещо е в/у Луната ми....Неговия Вертекс е в съвпад с моя Меркурий....Слънце/Сатурн/ :33: такива ги привличам напоследък/ са в тригон с Меркурий и ЮЛВ от моята карта....

В другата карта е ад под небето...Няма неаспектирани планети в синастрията.....

« Последна редакция: Октомври 18, 2011, 03:03:15 am от дъжд »

*

Неактивен milla_m

• 1060
   Може  би там, където е те води твоят СЛВ .  :-* На   ЮЛВ  можеш да поспреш, да си починеш и трябва да продължиш. :-* Планетите от другите карти могат само да го последват или да не го последват. Другото е капани  по пътя към твоя СЛВ. Обезопаси ги  или ги прескочи ги.  :-* :-* :-* :-* :58:

Дъжд, така е май :-* :-* :-*  Каквото и да избереш, не забраняй своя път :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

Tрудно....Значи неговия СЛВ в съвпад с Луната ми го води към мен.... ::)...Но моя СЛВ не е свързан с негова планета по този начин...
Вероятно подсъзнателно той е устремен... ::)

Тази сутрин ми каза..,че за първи път е разбрал колко красив може да бъде дъжда....
На бюрото му имаше много листа във формата на сърца...,не беше спал...цяла нощ , но беше бодър....
Попитах го...,дали има спомени за сърцата ,които е разбил? Знае ли защо ги е разбил? Той доста плахо ми отговори...,че няма спомени за никого...,че иска да вали и да не спира....,че иска само и единствено да усеща дъжда.... :(
Дъжда спря...,вече не вали....,но...времето е капризно...,като жената....

http://www.youtube.com/watch?v=OEhJKsQzKmM

Тъжно ми е.... ::) :-*

Благодаря Мила.... :-*

*

Неактивен milla_m

• 1060
  Няма разбити сърца, има обогатени сърца, няма грешки има опит.  Остави нещата да се развият от самосебе си. И не ги напъвай. В любовта няма срокове . Срока е ограничава не АЗА.

Цената която заплаща една жена за своята свобода , е нейната самота понякога.  :) 

Има хора имат избор.
Има такива без избор.
Но тези които имат избор....  просто имат свой път...иначе нямаше да имат избор...

Човек може да продължи да обича хората които е срещнал и които са продължили по своя път, нищо че не са пред очите му. :58:

Понякога животът среща  двама души , но то  те имат свой път.. един малък участък от пътя е общ... В това няма нищо лошо ... и нищо тъжно. "И изгрява Слънце"

Дъжд, недей да си тъжен... :-*

"И изгрява Слънце" :-*

Очаквам да изгрее Слънцето...,очаквам да пристигне южняка... :-*

Пътя по който вървя е изпълнен с препятствия , които ме правят по-мъдра , но разбити на прах посипват сняг в косите ми...
Тъгата понякога е спътница...,рисува с едни такива тъжни цветове....

Искам есента да бъде лято...Разкъсана съм между ДА и НЕ!...

Накъдето тръгне сърцето..... ::) А то все още не знае..... :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Вече грее слънце.... :-*

*

Неактивен milla_m

• 1060
 :08: :Много се радвам :-*

http://www.youtube.com/watch?v=BoqSkueiUmI

"Кажи ми най-добрата лъжа...." ;DТака започна деня ми .... " Излъжи ме...,направи нещо...малко сили ми дай...усмихни се.... Имам властта над толкова хора....,а само една жена властва над мен....."

Красиво е...,но не е всичко...И днес се питам след като тези думи галиха ухото ми...и не крия , че ми стана приятно....Това ЕГО...как да избягам от него....как да го победя ?Защо ме впечатляват тези думи..., ::) :(аз знам какво мога и как го мога...Сякаш все още не знам защо?

14:16мин....Ретроспекция на един живот в две думи.....: "Живях и живея за да те срещна!"....

Мама му стара , защо все така се случва...Тръгвам със сделки...,а стигам твърде...твърде.... далеч? ::)...

*

Неактивен milla_m

• 1060
 Еее , отработваш всичко по дома ;D

Важното е да грее Слънце ;D

Еее , отработваш всичко по дома ;D

Важното е да грее Слънце ;D

Там е работата , че вече не ми се отработва нищо.... ;D :P...За кой дом говориш? :-*

http://www.youtube.com/watch?v=MW4nHwDunWc&feature=related

*

Неактивен milla_m

• 1060
  За 7 :)

Е , не се ли нароботи вече този 7-ми дом...? ::) ::)

Колко още? ??? :-*

*

Неактивен milla_m

• 1060
 Ами възлите :)

*

Неактивен Aneli

• 352
Дъжд, пишеш прекрасно, не мога да не ти го кажа, красиво , чак преживявам емоцията, когато го чета. Но като един Козирог, не мога да не те попитам - какъв е точно проблема? Нещо не ми става ясно с какво точно се бориш и какво искаш? Извинявам се ако съм те обидила с конкретните въпроси :)