Има голяма вероятност пр. Луна да отключи важно събитие, стъпвайки на нат. Юпитер, такова като смяна на родина например, тъй като в момента е в дома на чужбина (9 дом) и е на трон по знак (в Рак). Съвпада, който й предстои с нат. Юпитер ми се струва доста благоприятен за твоя случай.

В радикса ти, Юпитер е мажорно неаспектиран, на трон по дом и му трябва само нещо да го отключи, за да стане като фурия

, а какво по-хубаво от това, че по едно и също време ще бъде докоснат от пр. Луна (съвпад), тр. Юпитер (секстил), тр. Нептун (тригон), тр. Уран (квадрат). Опозицията, която е получавал от тр. Плутон вече е преминала. Плутон няма няма повече да стъпи на градусите на Юпитер. Така че една спънка вече е преминала.

Тр. Уран е в знака на наталната ти Луна. Тук и той ще побутне за предстоящата смяна.

Оста 3/9 ще ти се акцентира скоро много силно (Юпитер в 9ти и управител на 3ти дом).
Според мен имаш огромни шансове да ти се сбъдне догодина мечтата.

Забелязала съм, че когато натална Луна е украсена от Плутон по някакъв начин било чрез напрегнат аспект, било в негов дом или знак много често личността е с двойно гражданство или със смяна на такова.