Здравей Гост

Смяна на Гражданство-Индикации

• 39 Отговора
  • 7510 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Смяна на Гражданство-Индикации
« Отговор #30 -: Октомври 24, 2011, 07:45:43 pm »
Знам ли...Мисля , че при мен възлите са изключително силни.... ::) Юпитер е управител на ЮЛВ...Меркурий на СЛВ....Не знам...просто знам със сигурност..,че дирекции при които имаме 45* са ужасно тежки...И обрата на осите не е лек...никак...Но аз нямам натална карта...Аз имам учебник- това е моя натал! :(

« Отговор #31 -: Октомври 24, 2011, 08:00:17 pm »
Преди десетина години при мен транзитът на Юпитер и СЛВ в съвпад с нат. Луна също бе доста напрегнат период, както е сега при Марая (тр. Юпитер през нат. Луна). Работех в много враждебна среда, бях заобиколена от недоброжелатели и интриганти. Транзитът на Юпитер през МС също не ми е донесъл кой знае какви бонуси, но пък за сметка на това тогава започнах работа, на която бях измамена - най-голямата заблуда от моя страна, с най-големи очаквания. Но по нищо не си личеше, че работодателят ще се окаже измамник, беше много престижна агенция, с изградено име в бранша. За мое нещастие всички "вътре" се оказаха свои хора, само аз не бях.  ;D
На пръв поглед транзитът на Юпитер през Луната може да изглежда обещаващ, но доколкото се сещам, и индийците не го възхваляват особено, дори се споменава, че може да се окаже един от по-трудните периоди. Сигурно при някой може да донесе и щастливи събития, зависи от цялостната картина и динамиката на хороскопа.
Но по време на даден планетарен период ставаме по-чувствителни към транзитите на съответната планета. При Марая периодът Раху/Кету съвпада с обрата на възлите, който се случва по оста 1/7 дом в хороскопа.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #32 -: Октомври 24, 2011, 08:21:19 pm »
Преди десетина години при мен транзитът на Юпитер и СЛВ в съвпад с нат. Луна също бе доста напрегнат период, както е сега при Марая (тр. Юпитер през нат. Луна). Работех в много враждебна среда, бях заобиколена от недоброжелатели и интриганти. Транзитът на Юпитер през МС също не ми е донесъл кой знае какви бонуси, но пък за сметка на това тогава започнах работа, на която бях измамена - най-голямата заблуда от моя страна, с най-големи очаквания. Но по нищо не си личеше, че работодателят ще се окаже измамник, беше много престижна агенция, с изградено име в бранша. За мое нещастие всички "вътре" се оказаха свои хора, само аз не бях.  ;D
На пръв поглед транзитът на Юпитер през Луната може да изглежда обещаващ, но доколкото се сещам, и индийците не го възхваляват особено, дори се споменава, че може да се окаже един от по-трудните периоди. Сигурно при някой може да донесе и щастливи събития, зависи от цялостната картина и динамиката на хороскопа.
Но по време на даден планетарен период ставаме по-чувствителни към транзитите на съответната планета. При Марая периодът Раху/Кету съвпада с обрата на възлите, който се случва по оста 1/7 дом в хороскопа.

Лили, Саде-Сати е бледо копие на тежък период...Този е страшен и отврат...много е ужасен този период....
« Последна редакция: Октомври 24, 2011, 08:32:56 pm от Марая »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #33 -: Октомври 24, 2011, 08:33:28 pm »
Мисля че ти предстои важен период на промяна.
Освен обрат на възлите, ще имаш и съвпад на севрен възел с натално Слънце.., а това определено е от голямо значение. 

« Отговор #34 -: Октомври 24, 2011, 08:33:35 pm »
При мен и Саде Сати-то, и транзитът на Юпитер в съвпад с нат. Луна бяха много неприятни... Ако трябва да ги сравнявам, трудно бих определила кой от двата периода е бил по-малко неприятен, то си беше цяла "черна полоса"  - започна в края на 90те и лека-полека взе да отминава една след 2005, по сатурново завръщане.

И за да не разводнявам съвсем темата, мога да споделя, че преди десет години и аз придобих гражданство. Не ставаше въпрос за смяна, тъй като дотогава нямах никакво. След две години психически тормоз от страна на органите на МВР (без основателна за това причина) успях да се сдобия с гражданство, но пътят беше трънлив - ангажиране на адвокати, жалби до Дирекцията на МВР в София, до министъра на правосъдието, министъра на вътрешните работи, до президента... Щяха да ми потулят молбата, ако не бяхме намерили "връзка", т.е. в един момент жалбата ми се превърна в средство за освобождаване на тогавашния началник от длъжността, появява се друг мераклия за неговото място.

Нагледах се и аз на тъпи и самодоволни държавни служители, старая се по възможност да нямам никакви вземания-давания с държавните институции, повдига ми се от тяхното дебелогъзие.

« Последна редакция: Октомври 24, 2011, 08:35:51 pm от my`temptation »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #35 -: Октомври 24, 2011, 08:35:43 pm »
Освен обрат на възлите, ще имаш и съвпад на севрен възел с натално Слънце.., а това определено е от голямо значение.

В какъв смисъл Антена? При мен няма маловажни периоди... :(

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #36 -: Октомври 24, 2011, 08:40:56 pm »

В какъв смисъл Антена? При мен няма маловажни периоди... :(

Няма маловажни периоди, но има и такива които променят живота..
Икам да кажа конкретно действие със значими последствия :)

« Отговор #37 -: Октомври 24, 2011, 11:06:33 pm »
Нагледах се и аз на тъпи и самодоволни държавни служители, старая се по възможност да нямам никакви вземания-давания с държавните институции, повдига ми се от тяхното дебелогъзие.

Точно! До болка са ми омръзнали надути държавни служители, които едва ли не си мислят, че управляват света! В действителност са едни некадърни нищожества, които обаче са в състояние да ти извадят нервите и с които за съжаление трябва да се разправяш искаш не искаш, защото си българин и няма накъде! Мисля че ако придобия друго гражданство, направо камък ще ми падне от сърцето! Толкова е жалко да презираш РОДИНАТА си, но разочарованието ми стигна най-крайният си предел, от тук нататък само бягство и то далече далече, е спасението за мен :(
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #38 -: Октомври 25, 2011, 11:31:32 am »
:)
Извинявам се за малко невежия въпрос, но говорите за възврат на възлите или за съвсем различно нещо?

Марая, не унивай, тази Луна няма да стои вечно в този Козирог..

:-*...Много е тъмно на разсъмване.... ??? ::) ;D

*

akruks

« Отговор #39 -: Октомври 29, 2011, 02:35:03 pm »
През 2008г. , когато сатурн транзитираше през 4д. на голямата ми дъщеря, тя завъсрши средно образование и замина в чужбина, кандидатсва там, само да угоди на баща си, който изкарва прехраната ни там, като въобще не хранеше никакви надежди, че ще я приемат, при положение, че в седми клас не се класира в художествената гимназия в София... Приеха я- два поредни дни по 4 часа е рисувала една статуя с молив на лист 1х1м. - това е изпита за всички там, който е определящ за приема!
Тогава прогресивната луна е била в нейния 1-ви дом, в съвпад с наталния юпитер, транзитен СЛВ е правел съвпад с наталния в 9-ти дом, транзитен юпитер е правел съвпад с натални венера, нептун, сатурн в 8-ми дом
Юпитер е съуправител на нейния 10-ти дом и управител на 7-ми- тази година се сдоби със сериозен приятел испанец, след тригодишно неуспешно търсене в интернет на нашенец, а и нямаше време от много учене за излизане по срещи, а когато станаха гаджета прогресивна луна е била в 3д. точно до IC, СЛВ в 7-ми дом до DSC в тригон с натален, транзитен юпитер точен тригон с натален уран, транзитен марс съвпад с натална венера.

През 2003 и аз ходих за кратко на работа в чужбина, то тогава нали за по 3м. можеше да се излиза- тогава прогресивна луна е била в моя 1д. , транзитен СЛВ в девети, сатурн в края на 10-ти, а юпитер в 12д. близо до АСЦ- четох, че тази позиция на юпитер показва, че човек не може да се адаптира в чужбина по това време, а когато минава над АСЦ добавял килограми- точно това и се случи- напълнях за тези 3м. с цели шест килограма, които едва миналата година свалих, не се адаптирах там и се върнах (това, че децата ми бяха тук, а нямаше кой да ги гледа също оказа влияние ;)), а жената с която заминах си остана там , впоследствие изтегли своите дете, сестра, зет, майка, а тя си имаше собствен гаражен бизнес тук, с който горе-долу успяваше да се препитава