По отношение на ахретиповете мога да споделя личен опит по отношение на мъжете в живота ми. От ранна младост до определен момент все привличам един и същи тип мъже, които също ме привличат/привличаха/. Мъже, които ми образуват много нерви, властни, силни, но и нервни, избухливи и определено на моменти опасни.Това може би ми от Плутон и многото планути в Скорпион, барабар с Венера-та. Като тегля чертата, голяма грешка е бил контактът ми с тях, ама я се опитай да заповядаш на сърцето си.. След N на брой житейски уроци, спрях да се влюбвам и контактите ми с мъжете се ограничиха до приятелство или секс/или двете/, но вече и мъжете са други - не ми образуват нерви, сладурчета са, но не ми е трепвало сърцето от години. А иначе съм много емоциално личност, чак прекалено, бих казала. И бях много влюбчива. Та наистина си мисля, че се срещаме с определни архетипове през живота си, докато изкупим някаква лична карма и научим определени житейски уроци, после сякаш съдбата ни пуска от лабиринта и почваме да ковем нова карма.