Здравей Гост

Има неща които никога не забравяме

• 16 Отговора
  • 3820 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Има неща които никога не забравяме
« -: Октомври 28, 2011, 08:40:51 pm »
Имате ли такива хора, ситуации, спомени?...Имате ли ?

Споделете! :-*

Една човешка тема...,а после астрологичните обяснения!

БЛАГО-ДАРЯ ВИ! :-*

http://www.youtube.com/watch?v=_pY08e_tdtA

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Има неща които никога не забравяме
« Отговор #1 -: Октомври 28, 2011, 08:56:15 pm »
Има хора, които никога няма да забравя и ситуации свързани с тях. Улавям се, че доста често живея с миналото... Луната ли е виновна  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Октомври 28, 2011, 08:59:14 pm »
Има хора, които никога няма да забравя и ситуации свързани с тях. Улавям се, че доста често живея с миналото... Луната ли е виновна  ::)

Дааа..., така е...Казвай какво е онова...Сподели... :-*

И  ми кажи как си...,ако искаш на лични..... ;) :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #3 -: Октомври 28, 2011, 09:26:08 pm »

Дааа..., така е...Казвай какво е онова...Сподели... :-*

И  ми кажи как си...,ако искаш на лични..... ;) :)
Най-общо казано, хора, които съм обичала - приятели, мъже и ситуации свързани с тях. Всеки от нас има Луна в хороскопа, но не всеки живее с / в миналото. Та, какви аспекти трябва да има Луната в случая? И само тя ли е виновна  ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Октомври 28, 2011, 09:27:21 pm »
Това е интересно, но например аз нямам неща от миналото, които да не са част от настоящето.., и в този смисъл всичко е свързано.. Нямам оставени спомени, нямам и към какво да се връщам, интересува ме само настоящето.., дори не и бъдещето.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Октомври 28, 2011, 09:29:58 pm »
Това е интересно, но например аз нямам неща от миналото, които да не са част от настоящето.., и в този смисъл всичко е свързано.. Нямам оставени спомени, нямам и към какво да се връщам, интересува ме само настоящето.., дори не и бъдещето.

А смъртта? ::) :(...Срещала ли си я? Тя не е ли оставила нещо... :(Или никога не си я срещала... :-*

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #6 -: Октомври 28, 2011, 09:37:43 pm »
на този въпрос се страхувам да отговоря дори...
но миналото хубаво или лошо е минало.. изживяно е по някакъв начин.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Октомври 28, 2011, 10:15:56 pm »

Трудно..,аз имам претенциите за много силна жена...Трудно...почти невъзможно е да забравиш смъртта...и спомените... :(...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #8 -: Октомври 28, 2011, 11:31:59 pm »

Трудно..,аз имам претенциите за много силна жена...Трудно...почти невъзможно е да забравиш смъртта...и спомените... :(...
И при мен е така  :( А защо според теб, някои хора срещат често смъртта? Какво трябва да научат в този живот, какво провокира това?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Октомври 29, 2011, 12:41:31 am »

И при мен е така  :( А защо според теб, някои хора срещат често смъртта? Какво трябва да научат в този живот, какво провокира това?

Защото смъртта е трансформация..,защото няма смърт...просто сензитивните хора я усещат... :(..
Провокира едно състояние на ЕГО-то...което следва да бъде освободено от тежкия товар.... :-*

*

akruks

« Отговор #10 -: Октомври 29, 2011, 01:30:52 am »
преди години, сестра ми почина месец след моята сватбата- това остави голям отпечатък върху мен, няма да забравя как едни и същи хора се бяха събрали на площадката пред нас, най-напред да играят хоро, а месец след това да скърбят...
на следващата година 3м след като родих, почина баща ми, беше много трудно да го преживея, но го преживях- раждането на друго дете през следващата година ме остави без време за размисли върху живота и смъртта...
имах хубаво детство и тежка младост, с много самотни празници, а винаги съм искала да имам голямо и сплотено семейство, куче и незабравими щастливи празници :58:

Имам три картичички, изготвени от децата и тяхно другарче, дошло на гости, по случай мой рожден ден преди години, когато ме изненадаха, като се прибрах от работа втора смяна- оставили в коридора стъпки от хартия, които водеха до кухнята, а като отворих вратата, едно фенерче, закрепено върху етажерка на стената осветяваше като прожектор масата в затъмнената стая, а там малка торта и мъничка бутилка уиски с трите картички, които все още пазя и ме просълзяват от умиление, написали вътре извинения, че нямат подарък, но много ме обичат и пожелания за щастие! :kiss2:

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #11 -: Октомври 29, 2011, 09:42:00 am »
преди години, сестра ми почина месец след моята сватбата- това остави голям отпечатък върху мен, няма да забравя как едни и същи хора се бяха събрали на площадката пред нас, най-напред да играят хоро, а месец след това да скърбят...
на следващата година 3м след като родих, почина баща ми, беше много трудно да го преживея, но го преживях- раждането на друго дете през следващата година ме остави без време за размисли върху живота и смъртта...
имах хубаво детство и тежка младост, с много самотни празници, а винаги съм искала да имам голямо и сплотено семейство, куче и незабравими щастливи празници :58:

Имам три картичички, изготвени от децата и тяхно другарче, дошло на гости, по случай мой рожден ден преди години, когато ме изненадаха, като се прибрах от работа втора смяна- оставили в коридора стъпки от хартия, които водеха до кухнята, а като отворих вратата, едно фенерче, закрепено върху етажерка на стената осветяваше като прожектор масата в затъмнената стая, а там малка торта и мъничка бутилка уиски с трите картички, които все още пазя и ме просълзяват от умиление, написали вътре извинения, че нямат подарък, но много ме обичат и пожелания за щастие! :kiss2:

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #12 -: Октомври 29, 2011, 09:44:50 am »

Това е страхотен спомен! И моите най-красиви спомени са свързани с деца - моето и негови приятели. Може би Юпитер в 5-и дом ми дава голямата любов на децта към мен. Смъртта също не мога да забравя, баща ми почина при неизяснени обстоятелста не от естествена съмрт и това е най-голямата ми болка, но с толкова много от Плутон в картата ми е нормално.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #13 -: Октомври 29, 2011, 11:00:02 am »
всеки си има дълбоки и незабравими спомени, хора, събития - не случайно пуснах темата за архитиповете, оказва се, че в даден период от живота ни те са незаменими джокери, помагат за много по-лесна ориентация и настройка спрямо определени хора и действия.
Всеки има своите преживявания и хора, без които животът му не би бил същия. Често дори не забелязваме грандиозните събития, които подобно на малкото камъче просто преобръщат света ни.

Смъртта е много неприятно нещо, но е част от правилата, с които трябва да се съобразяваме. Болезнено е да се загуби обичан човек, болезнено е, когато остават неизказани неща, неизясненост или гузност. Често раздялата по този начин провокира точно собственото ни Аз. Понякога корена на мъката ни е защото ние оставаме сами, но рядко си даваме сметка, че хората, които са си отишли сигурно са завършили своята мисия тук и са отишли може би, на едно по-добро и хармонично място, че душите им са свободни от оковите на материята. Смъртта според мен е задача да пуснеш човека, да му простиш - на него и на себе си, за всичко онова, което не е било или е било, загубата на близък никога не е лесна, а прошката е още по-трудна.

с Плутон на асц. и акцентирани 2-8-ми дом, за мен смъртта е просто другата страна на живота, а мъката, тя не се лекува, не се приема, не се изживява, тя остава наш спътник и ние трябва да се учим да живеем с нея.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Октомври 29, 2011, 12:41:47 pm »
Всеки има своите спомени...Луна...и Нодална ос.... ::)

Дали колкото по- аспектирана е Луната и оста...толкова повече ни е трудно да забравим.... ::)