Здравей Гост

Слънчеви Скорпиони

• 23 Отговора
  • 4698 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Слънчеви Скорпиони
« -: Октомври 29, 2011, 11:53:07 am »
преди всичко Честит рожден ден.

хайде да попишем за тези.
моето мнение за тях е, че
те са тихи, потайни, мистични, не се набиват на очи, но станат ли ти приятел света ще обърнат, за да ти помогнат
едни от най-сексапилните, но не особено верни, обичат, хубавият живот,  красивото, лукса, купоните, но не очаквайте да бъдат заобиколени от много жени на веднъж (както ще направи водолея или лъва). Харесва им да бъдат хвалени, но само за реални неща. Реалисти, но умеят да ви заведат в света на приказките. В зависимост от мерка, но определено са сладкодумни, рядко не знаят нищо по темата, която обсъждат.

ами вие сте :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Слънчеви Скорпиони
« Отговор #1 -: Октомври 29, 2011, 02:03:41 pm »
По отношение на скорпиона съм изписала много...

За мъжете: сексапил , потайност...,властни...тихи и дълбоки...Мълчат! Обичат да "купуват" рядко продават...
Чувство за чест и желание за власт.

За жените: Ревниви , но и с чувства които трудно оправдават с поведението си. Мистична нагласа и окултни насоки...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Октомври 29, 2011, 02:19:10 pm »
нали винаги откриваме по нещо...

наскоро си дадох сметка, че сред най-верните ми приятели, хората на които истински мога да разчитам са именно скорпиони, а се учудих колко малко ги познавам ;). явно за тях е характерно да не се набиват прекалено на очи, без излишно перчене и натрапване :)

п.с. чудя се подарък - нещо малко, но трогателно за мъжки представител на зодията. малко защото човекът си има всичко... трогателно в смисъл да показва благодарност, малко с цел да не е натрапчиво.. давайте идеи  ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Октомври 29, 2011, 02:28:58 pm »
нали винаги откриваме по нещо...

наскоро си дадох сметка, че сред най-верните ми приятели, хората на които истински мога да разчитам са именно скорпиони, а се учудих колко малко ги познавам ;). явно за тях е характерно да не се набиват прекалено на очи, без излишно перчене и натрапване :)

п.с. чудя се подарък - нещо малко, но трогателно за мъжки представител на зодията. малко защото човекът си има всичко... трогателно в смисъл да показва благодарност, малко с цел да не е натрапчиво.. давайте идеи  ???

Един камък например аметист..,но не обработен...или топаз...

И ако можеш му подари един залез...Скорпионите са луди по залезите край някое езеро или блато...
Не е важен самия подарък...,а начина по който е подарен...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Октомври 29, 2011, 03:46:24 pm »
дааам залез е добра идея - тъкмо се чудех някоя рисунка ;), но може и добре аранжирана фотография на залез ;)

то станаха толкова рожденици напоследък, но хубаво, че повечето не са претенциозни

а към темата дали скорпиончетата не са сред най-мнителните в зодиака? винаги се съмняват, проверяват :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Октомври 29, 2011, 03:48:00 pm »
дааам залез е добра идея - тъкмо се чудех някоя рисунка ;), но може и добре аранжирана фотография на залез ;)

то станаха толкова рожденици напоследък, но хубаво, че повечето не са претенциозни

а към темата дали скорпиончетата не са сред най-мнителните в зодиака? винаги се съмняват, проверяват :)

Това според мен зависи преди всичко от Меркурий... ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #6 -: Октомври 29, 2011, 03:52:58 pm »
И Слънцето, и Асц ми са в Скорпион плюс още три планети - Меркурий, Венера и Нептун и колкото и да е странно, изобщо не съм ревнива, може би само като съсвсем млада, докато съм била неуверена в себе си. Даже повечето ми гаджета са ми казвали, че съм едиствената жена, която не ги ревнувала. Жените скорпионки, които познавам, не са били зарязвани от мъж - може да са им изневерявали, но не и да ги зарежат.Според мен ревността е свързана с неувереносттта и несигурността. Когато си наясно, че никой не притежава нищо и че има само едно сигурно нещо на този свят, човек не хаби нерви за глупости.  Помня като слон - и доброто, и лошото. Ако някой се е опитал да ми навреди е мъртъв за мен, не отмъщавам, оставям това на Главния Архитект, но и не се занимавам повече с този този човек. Както казва една поговорка, ако те излъжат веднъж, вината е на този, който те е излъгал, но ако те излъжат втори път, е твоя. Не споделям написаното за мъжете скорпиони от съфорумките, бившият ми мъж беше такъв, изобщо не мога да кажа, че е почтен и лоялен, а по-скоро отмъстителен, но може би защото аз пожелах развод. Не препоръчвам мъж скорпион за семейство, но е идеален за авантюра или приятел.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #7 -: Октомври 29, 2011, 03:55:10 pm »

Много са мнителни, така е. Аз съм така, познатите ми скорпиони също са такива. При мен Мерк е в Скорпион, но при другите  - не е.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Октомври 29, 2011, 04:05:15 pm »

Много са мнителни, така е. Аз съм така, познатите ми скорпиони също са такива. При мен Мерк е в Скорпион, но при другите  - не е.

А къде е ? ::) Преди или след слънцето? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #9 -: Октомври 29, 2011, 04:09:16 pm »
наистина, искрено любопитна съм към този знак, защото признавам ама никак не го познавам :), а след (както вече писах) една лека равносметка и подсещанията на фейсбук (хехе) установих, че сред хората, за които наистина ми пука са със слънце в скорпион ;)
чудя се също как така един мнителен и недоверчив по природа скорпион (дори и с меркурий във везни или стрелец) би могъл да се разбира с лековерен и доверчив стрелец ;) - двата знака според мен са доста различни, а идеята да се получава помощ от скорпион до скоро ми звучеше абстрактна ;)

може би при скорпионите ревността е едно от многото им трансформации през, които тези хора преминават - лични убеждения са, че те непрекъснато се занимават с нещо, което ги засяга в дългосрочен план - не винаги споделят своите занимания, но определено винаги нещо им се върти в главичките ;) и ако целта им е добра, а тя обикновено е такава, обръщат света мечтата им да стане реалност (казано в максимално положителния смисъл, възхищавам се на такива хора - днес споделих на Мила за един представител, които въпреки своето нещастие е постигнал толкова много в живота си, толкова, колкото половината от нас не са).

не познавам особено добре мъжете като любовници и изобщо партньори, но ги познавам като ухажори и преследвачи.. ами ненадминати са, могат дори и от кв. венера-сатурн да извлекат най-женственото и  ::) да покажат на всяка дама кое е най-хубавото им женско качество ;). Забелязах, че не се увличат по лесни жени (може би тук е от значение и марс), сякаш по-скоро обичат да преследват, сякаш самата "война" дори и тази ги пленява, а играта, просто.... май им замъглява меркурия :) Сякаш тангото е танц измислен точно за тях.

и сред личната статистика :) има ли скорпион не изкушен от Мартини? (разбира се изкусително аранжирано) или привлечен от екзотиката на южните морета?

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #10 -: Октомври 29, 2011, 04:10:31 pm »
Мерк - в 6-ия градус на Скорпиона, Слънцето - в 9-ия.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Октомври 29, 2011, 04:14:38 pm »

А при другите?...
Има ли фазов меркурий?...

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #12 -: Октомври 29, 2011, 04:15:28 pm »
наистина, искрено любопитна съм към този знак, защото признавам ама никак не го познавам :), а след (както вече писах) една лека равносметка и подсещанията на фейсбук (хехе) установих, че сред хората, за които наистина ми пука са със слънце в скорпион ;)
чудя се също как така един мнителен и недоверчив по природа скорпион (дори и с меркурий във везни или стрелец) би могъл да се разбира с лековерен и доверчив стрелец ;) - двата знака според мен са доста различни, а идеята да се получава помощ от скорпион до скоро ми звучеше абстрактна ;)

може би при скорпионите ревността е едно от многото им трансформации през, които тези хора преминават - лични убеждения са, че те непрекъснато се занимават с нещо, което ги засяга в дългосрочен план - не винаги споделят своите занимания, но определено винаги нещо им се върти в главичките ;) и ако целта им е добра, а тя обикновено е такава, обръщат света мечтата им да стане реалност (казано в максимално положителния смисъл, възхищавам се на такива хора - днес споделих на Мила за един представител, които въпреки своето нещастие е постигнал толкова много в живота си, толкова, колкото половината от нас не са).

Права си за всичко, особено за екзотиката на южните морета, но това ми е е и от Нептун... Но нали скорпионите някога са живели в морето и после .. са излезли от там...:)

« Последна редакция: Октомври 29, 2011, 04:23:34 pm от Asya »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #13 -: Октомври 29, 2011, 04:18:01 pm »

А при другите?...

Имам познати с Мерк във Везни, също така и в Стрелец - все са си мнителни...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Октомври 29, 2011, 04:23:11 pm »

А при другите?...

Имам познати с Мерк във Везни, също така и в Стрелец - все са си мнителни...

Мдааа...,дали обаче няма да има някакво основно значение и Луната... ::) Разсъждавам на глас , ще замоля и всички Вас да пробвате и да помислите... ::)