наистина, искрено любопитна съм към този знак, защото признавам ама никак не го познавам

, а след (както вече писах) една лека равносметка и подсещанията на фейсбук (хехе) установих, че сред хората, за които наистина ми пука са със слънце в скорпион

чудя се също как така един мнителен и недоверчив по природа скорпион (дори и с меркурий във везни или стрелец) би могъл да се разбира с лековерен и доверчив стрелец

- двата знака според мен са доста различни, а идеята да се получава помощ от скорпион до скоро ми звучеше абстрактна

може би при скорпионите ревността е едно от многото им трансформации през, които тези хора преминават - лични убеждения са, че те непрекъснато се занимават с нещо, което ги засяга в дългосрочен план - не винаги споделят своите занимания, но определено винаги нещо им се върти в главичките

и ако целта им е добра, а тя обикновено е такава, обръщат света мечтата им да стане реалност (казано в максимално положителния смисъл, възхищавам се на такива хора - днес споделих на Мила за един представител, които въпреки своето нещастие е постигнал толкова много в живота си, толкова, колкото половината от нас не са).
не познавам особено добре мъжете като любовници и изобщо партньори, но ги познавам като ухажори и преследвачи.. ами ненадминати са, могат дори и от кв. венера-сатурн да извлекат най-женственото и

да покажат на всяка дама кое е най-хубавото им женско качество

. Забелязах, че не се увличат по лесни жени (може би тук е от значение и марс), сякаш по-скоро обичат да преследват, сякаш самата "война" дори и тази ги пленява, а играта, просто.... май им замъглява меркурия

Сякаш тангото е танц измислен точно за тях.
и сред личната статистика

има ли скорпион не изкушен от Мартини? (разбира се изкусително аранжирано) или привлечен от екзотиката на южните морета?