Здравей Гост

Практика

• 142 Отговора
  • 51228 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Практика
« Отговор #60 -: Октомври 30, 2011, 01:38:29 am »
А как тълкуваш 4 планети в 1-ви дом  :o Мисля си, че трябва да изгради его, да работи над себе си.. Обаче, кое е доминиращо в характера му при толкова различни планети - например Марс и Нептун в 1-ви дом?  ::)

Съвпада на Марс и Нептун в 1-ви дом може да донесе различни прояви...Личността може да е загадъчна и трудно разбираема, интуитивна и влюбчива в неподходящи партньори..неуверена в силите си...срещат се задкулисни игри и конфликти...Натива може да бъде измамен и той самия да е склонен към измами, защо не и ограничена активност...Алкохолици и хора с обратни наклонности доста често имат такъв съвпад...

П.П.Танче...имам молба...Би ли погледнала къде са няколко мидпойнта в натала на момчето с катастрофата?

Така също и транзитните...Слънце/Марс Марс/Уран Уран/Меркурий ....
« Последна редакция: Октомври 30, 2011, 02:00:26 am от Марая »

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #61 -: Октомври 30, 2011, 01:05:23 pm »
А как тълкуваш 4 планети в 1-ви дом  :o Мисля си, че трябва да изгради его, да работи над себе си.. Обаче, кое е доминиращо в характера му при толкова различни планети - например Марс и Нептун в 1-ви дом?  ::)

Съвпада на Марс и Нептун в 1-ви дом може да донесе различни прояви...Личността може да е загадъчна и трудно разбираема, интуитивна и влюбчива в неподходящи партньори..неуверена в силите си...срещат се задкулисни игри и конфликти...Натива може да бъде измамен и той самия да е склонен към измами, защо не и ограничена активност...Алкохолици и хора с обратни наклонности доста често имат такъв съвпад...

П.П.Танче...имам молба...Би ли погледнала къде са няколко мидпойнта в натала на момчето с катастрофата?

Така също и транзитните...Слънце/Марс Марс/Уран Уран/Меркурий ....
Марс и Нептун, не са в съвпад, но и двете планети са в 1-ви дом и е доста вярно това, което си написала. Освен това и Меркурий и Венера са в 1-ви дом. Венера и Марс са в съвпад и с АСЦ-та в Скорпион - излъчва голяма харизма... А за мидпойнтите - нямаше да се сетя  :-[ Изскочи нещо наистина удивително - Слънце / Марс е на 1* Стрелец, дирекционен Уран е в точен съвпад, а транзитен Хирон в квадратура. Мидпойнта Уран / Меркурий е на 9* Скорпион - транзитен Марс в точна квадратура.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #62 -: Октомври 30, 2011, 01:35:18 pm »
Значи събитието е отразено.... ;) В астрологията просто трябва да обръщаме внимание на всеки детайл....

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #63 -: Ноември 03, 2011, 08:04:38 pm »
         Една карта, която ми е доста интересна и предизвикателна за мен като аспекти  ;D Притежателката й е доста интересна натура, нека да видим какво може да отркием повече за нея :)
« Последна редакция: Ноември 03, 2011, 08:23:58 pm от kokolino »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #64 -: Ноември 03, 2011, 08:28:46 pm »
 Според мен е социално- активна личност. Много практична , много трудолюбива, харесвана, борбена, свободолюбива, интуитивна и находчива . С бащата и майката има ли проблеми или пък от малка е много самостоятелна.  Проблеми с братя и сестри примерно би могла да има или да изживява техни проблеми. Черната Луна в 3 дом.  ::) Би могло да я очаква пътуване зад граница .  ::)

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #65 -: Ноември 03, 2011, 08:38:59 pm »
Според мен е социално- активна личност. Много практична , много трудолюбива, харесвана, борбена, свободолюбива, интуитивна и находчива . С бащата и майката има ли проблеми или пък от малка е много самостоятелна.  Проблеми с братя и сестри примерно би могла да има или да изживява техни проблеми. Черната Луна в 3 дом.  ::) Би могло да я очаква пътуване зад граница .  ::)

За проблеми с брат й на този етап доколкото аз знам поне няма, но може както казваш и да изживее по някакъв начин негови проблеми... за останалите неща си абсолютно права, Мила :)  Съвпадът на Уран и Юпитер в 1ви ми е интересен на мен, все още мисля върху него  ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #66 -: Ноември 03, 2011, 08:53:31 pm »

За проблеми с брат й на този етап доколкото аз знам поне няма, но може както казваш и да изживее по някакъв начин негови проблеми... за останалите неща си абсолютно права, Мила :)  Съвпадът на Уран и Юпитер в 1ви ми е интересен на мен, все още мисля върху него  ;D
За съвпада мисля, че тя самата се чувства широко скроена, а и така изглежда според мен, закръгленичка ли е леко? :)  Освен това възлите и са  1/7 дом и , и то съвпад с южен възел на тия 2 планети. Ви трябвало да има вътрешно знание за много неща,  непредсказуем типаж. Странна наистина понякога, но с напредничево мислене, което е наработено в миналото . Има да осъзнава отношенията си  с хората, но и да  си следва нейният път. Ще среща и врагове и ще се преборва. Говори директно и казва истината. Според мен не е лицемерен човек. Сега е в период в който е по-затворена обаче. ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #67 -: Ноември 03, 2011, 09:05:29 pm »
         Много точно бих казал за почти всичко, Мила :) Съвпадът на тези двамцата обаче в първи и дава едно доста иновативно, странно, донякъде бунтарско мислене според мен - но Меркурий не е особено силно поставен, което ме озадачава в собствените ми разсъждения тук  ??? А въобще не е закръглена, страшна фигура си има мацката  :P Тук за мен по друг начин работят Уран и Юпи - опозицията към Венера я прави вечно търсеща, непредсказуема в любовен план, както и според мен не й липсват никак даже емоции в любовта с този точен полусекстил на Марс и Венера  ;D
         P.S. Не познавам добре притежателката на картата, даже бегло я познавам бих казал.
« Последна редакция: Ноември 03, 2011, 09:11:58 pm от kokolino »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #68 -: Ноември 03, 2011, 09:18:59 pm »
  Може  да не е закръглена , и да се заблуждавам, но дъщеря ми има Юпитер близо до асцендента, - от към 12 дом и като малка беше пълничка и то доста, но сега точно така- си е перфектна във фигурата. Питай все пак дали не е била "толумбичка",  :-[но тактично де. ;D

А и Нептун в първи дом  също си влияе, за нейният чар и красота. Този Меркурий сигурно си е задълбочен  чрез тези тежкари там ,няма как . Не мисля,че е слаб, търсещ да, но не и слаб. Мисля, че се "оцветява" от тежките планети.

А за любовта, тя си има тригон Луна/Венера- харесвана, обичана и нама противоречия в себе си за жената, майката , любовницата. :)

Уран и върви към 5 дом, на куспидата го видях , на 5 дом май. :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #69 -: Ноември 03, 2011, 09:27:13 pm »
         Може и да си права :) А иначе си е трудолюбива отвсякъде, то и Мерка в 6-и, управител на 10-и... макар че на мен нещо там ми липсва дълбочината с този Мерк във взаимна рецепция с Венера в 7-ми, но ще трябва да погледна и от друг ъгъл явно -  ;D  А като видя наталната Луна във Везни не искам да споделям просто....  ;D  ;D подхождам предубедено тук де, но все трябва човек да си е наум за една такава лунна позиция  :P

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #70 -: Ноември 03, 2011, 09:44:28 pm »
         Може и да си права :) А иначе си е трудолюбива отвсякъде, то и Мерка в 6-и, управител на 10-и... макар че на мен нещо там ми липсва дълбочината с този Мерк във взаимна рецепция с Венера в 7-ми, но ще трябва да погледна и от друг ъгъл явно -  ;D  А като видя наталната Луна във Везни не искам да споделям просто....  ;D  ;D подхождам предубедено тук де, но все трябва човек да си е наум за една такава лунна позиция  :P

Питай , че да си сверим часовника, не знам дали съм права. ::)
Ако ти споделят ще кажеш ;D
За опозицията Уран/ Венера замълчавам. ;D
Имам един познат с такъв аспект в миналто  се проявявал като " Спасител на плажа" ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #71 -: Ноември 03, 2011, 09:49:34 pm »
          :72: според мен си е сериозна мъжемелачка, но по-скоро ме накланя на мисълта, че търси сигурен, стабилен партньор... търси си може би човека, но нещо все не попада си мисля  ::) Да, когато разузная повече от първоизтичника ще пиша  ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #72 -: Ноември 03, 2011, 09:58:52 pm »
 Търси , ама си иска и нейната свобода с 3 планети в 11 дом/ мунданен водолей/ и опозицията Уран/ Венера. В отношенията и трябва достатъчно въздух и ще я спечели този, който и отпусне дълго въжето , че сама да се намотае  , докато галопира наляво, надясно . Асцендент Стрелец, Уран 1 дом, опозиция Уран/ Венера.  ;)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #73 -: Ноември 04, 2011, 07:45:27 pm »
Жената си иска свобода, така да се каже, но иска и стабилен партньор. Това звучи малко като "хем боли, хем сърби, драго ми е", ама така ги виждам нещата. Наистина много оригинална личност, с тоз Уран на Асц-то не търпи да й казват какво да прави. Според мен ще има два брака - от една страна Венера в Близнаци, от друга оста 1-и -7-и дом  - Стрелец - Близнаци. Е, лошо няма!:) Не мисля, че  е пухкавка, Юпитер не е точно до Асц, а Уран там не обича излишното тегло по мои наблюдения, иначе Телците са си сладокусници, както те  умеят да си угаждат, малко го могат. Как е по отношение на финансите - според мен предпочита романтичните пред стоково-паричните отношения!:) Харесва ми тази дама! Точно сега мисля, че е  на гребена пна вълната- ухажвана, желана,  скок в кариерата й прдстои съвсем скоро или вече е факт.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #74 -: Ноември 05, 2011, 10:11:54 am »
         Споделям инфо за мадамата - не е била никога пухкава, дори и като малка, нормално към слабо дете е растяла. Иначе твърди, че си търси сериозно обвързване, но нещо се не попадала на подходящ и се разделяла с тях, по-точно тя им помагала да се отделят от нея, защо ли  ;D  Аз я преценявам като сериозно меркантилен тип по отношение на мъжете от личните ми впечатления, макар и да не виждам подобно потвърждение от натала  ???
        Има работни проблеми, занимава се със счетоводство, но е все недоволна и непримирима със себе си и търсеща - ще погледна по-подробно, между другото с този Сатурн управител на втори и разположен във фиксиран воден знак, Мерк-а на 10и в 6и както си казах си е работна пчеличка  ;D
        Нормално, Уран на AC - няма как да не търси, да не дерзае  8)
        Ася, видях прогнозата ти за работен скок, засега го няма, но й пожелавам да го има скоро време, тъй като ми се струва много добър и искрен човек, дерзаещ  :) Аз ще се позадълбая за работата и кариерата й, ще споделя каквото измъдря
        P.S. Питах я пак за часа на раждане, тъй като в началните градуси както виждаме попада AC-DC оста, да няма грешка, но твърди, че е точен или с 4-5мин даже по-ранен този, който ми е дала  :)