Споделям инфо за мадамата - не е била никога пухкава, дори и като малка, нормално към слабо дете е растяла. Иначе твърди, че си търси сериозно обвързване, но нещо се не попадала на подходящ и се разделяла с тях, по-точно тя им помагала да се отделят от нея, защо ли

Аз я преценявам като сериозно меркантилен тип по отношение на мъжете от личните ми впечатления, макар и да не виждам подобно потвърждение от натала
Има работни проблеми, занимава се със счетоводство, но е все недоволна и непримирима със себе си и търсеща - ще погледна по-подробно, между другото с този Сатурн управител на втори и разположен във фиксиран воден знак, Мерк-а на 10и в 6и както си казах си е работна пчеличка
Нормално, Уран на AC - няма как да не търси, да не дерзае
Ася, видях прогнозата ти за работен скок, засега го няма, но й пожелавам да го има скоро време, тъй като ми се струва много добър и искрен човек, дерзаещ

Аз ще се позадълбая за работата и кариерата й, ще споделя каквото измъдря
P.S. Питах я пак за часа на раждане, тъй като в началните градуси както виждаме попада AC-DC оста, да няма грешка, но твърди, че е точен или с 4-5мин даже по-ранен този, който ми е дала