Здравей Гост

Практика

• 142 Отговора
  • 51232 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Практика
« Отговор #120 -: Ноември 11, 2011, 06:48:27 pm »
         Този мъж ми се струва доста харизматична личност. При все, че е от поколението с Плутон в третата декада на Дева, Слънце в Дева в декадата на Венера, която е в съвпад с Юпитер в 5и... та управителя на AC в 4и, на 2ри управителя в 9и като най-висока планета в съвпад с MC, при това Луната силно аспектирана с участие в 2 тао-квадрата при все, че със Сатурн, Нептун и Марс - този е доста силна личност на пръв поглед с възмножности и сериозен потенциал; положителен аспект между управителите на 6и и 10и при все че Нептун в случая е в 6и... доста мутабелен, Сатурн сам в източната половина на картата... много интересна история отвсякъде направо и с малко огън  в цялата картинка ::) Транзитният Юпитер в секстил към MC, транзитният Нептун в съвпад с Луна, като скоро ще навлезе и на собствена територия, та и върху MC... прогресивната Луна в Дева си мисля, че когато стъпи върху Пплутон може да има раздвижване по-сериозно работно, макар че куинконса към MC като че ли ще изисква и доста усилия и приспособяване да има  ;) А транзитният Сатурн се е запътил към един чудесен тригон към Луна и MC... мисля, че няма да липсват възможностите по повод на въпроса, който зададе Ася   :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #121 -: Ноември 11, 2011, 06:56:16 pm »
Много ти благодаря, Коколино. Мъжът наистина е много харизматична личност с драматичен и интересн живот. В момента е на доста висока позиция, но се цели по-нагоре, а доколкото го познавам, мисля, че има качествата за това. Според мен има шансове, но исках да чуя и друго мнение. Още веднъж много благодаря.

P.S.Вчера бях на интревюто, за което ви питах миналата седмица. Мисля, че имам реални шансове, да получа работата, но се оказа, че не е това, което искам.  С две думи - оказа се прав!:)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #122 -: Ноември 11, 2011, 07:11:20 pm »
Много ти благодаря, Коколино. Мъжът наистина е много харизматична личност с драматичен и интересн живот. В момента е на доста висока позиция, но се цели по-нагоре, а доколкото го познавам, мисля, че има качествата за това. Според мен има шансове, но исках да чуя и друго мнение. Още веднъж много благодаря.

P.S.Вчера бях на интревюто, за което ви питах миналата седмица. Мисля, че имам реални шансове, да получа работата, но се оказа, че не е това, което искам.  С две думи - оказа се прав!:)

Моля, моля :) А този симпатяга как да няма качества, според мен потенциала там е доста голям, да не казвам чак и огромен  ;D А и все пак си е от моя слънчев знак и с моите кардинални оси, симпатизирам му   ;)
            За работата ти, Ася искрено се надявам да намериш това, което търсиш и реално да си щастлива с това, което правиш  :) А ако хвърлиш о ти още един поглед върху мойта карта по повод работа в краткосрочен период ( да речем 1-2 години) ще съм ти много благодарен да чуя какво мислиш по въпроса, че имам усещания там... нещата вървят повече от гладко на този етап, но вътрешно и интуитивно усещам разни работи... временно, макар че за в по-далечен план съм сигурен в себе си и способностите  си, ще се радвам да споделиш мнение ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #123 -: Ноември 11, 2011, 07:16:23 pm »
Обещавам утре да погледна и ще пиша какво мисля. Хубава вечер и късмет, Коколино!:)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #124 -: Ноември 13, 2011, 08:25:58 am »
[ А ако хвърлиш о ти още един поглед върху мойта карта по повод работа в краткосрочен период ( да речем 1-2 години) ще съм ти много благодарен да чуя какво мислиш по въпроса, че имам усещания там... нещата вървят повече от гладко на този етап, но вътрешно и интуитивно усещам разни работи... временно, макар че за в по-далечен план съм сигурен в себе си и способностите  си, ще се радвам да споделиш мнение ;D
[/quote]

Погледнах картата ти и това, което аз виждам е, че скокът в работата  вече си го направил за този етап.Внимавай с преценките и оценките за хора и събития, има опасност от заблуда. Девата рядко греши, но въпреки всичко имай си едно наум. На този етап растежът ще е на друго ниво - духовно. Имаш ли шанс за някаква квалфикация или образование в чужбина? Моментът ми се вижда подходящ за това, а и ще създадеш контакти, които в бъдеще ще ти помогнат много в бизнеса. Като цяло и аз съм сигурна в твоите възможности и амбицията ти да се бориш и успееш, 100 процента ще го направиш, въпрос на време е, но си мисля, че каквото и да постигнеш, винаги ще ти се вижда недостатъчно. Бъди си амбициозен, но и се радвай на това, което си постигнал вече. Ясно е, че се нетърпелив и постигнатото винаги ти се вижда малко. Другата година към края прогресивното ти Слънце сменя знака, очаквай събитие, а и ти предстои преминаване на Хирон на Асц-то. Близките 1-2 години аз виждам активност по линия на партньорството, но кой знае, Главният Архитект може да е на друго мнение.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #125 -: Ноември 13, 2011, 08:35:00 am »
[ А ако хвърлиш о ти още един поглед върху мойта карта по повод работа в краткосрочен период ( да речем 1-2 години) ще съм ти много благодарен да чуя какво мислиш по въпроса, че имам усещания там... нещата вървят повече от гладко на този етап, но вътрешно и интуитивно усещам разни работи... временно, макар че за в по-далечен план съм сигурен в себе си и способностите  си, ще се радвам да споделиш мнение ;D

Погледнах картата ти и това, което аз виждам е, че скокът в работата  вече си го направил за този етап.Внимавай с преценките и оценките за хора и събития, има опасност от заблуда. Девата рядко греши, но въпреки всичко имай си едно наум. На този етап растежът ще е на друго ниво - духовно. Имаш ли шанс за някаква квалфикация или образование в чужбина? Моментът ми се вижда подходящ за това, а и ще създадеш контакти, които в бъдеще ще ти помогнат много в бизнеса. Като цяло и аз съм сигурна в твоите възможности и амбицията ти да се бориш и успееш, 100 процента ще го направиш, въпрос на време е, но си мисля, че каквото и да постигнеш, винаги ще ти се вижда недостатъчно. Бъди си амбициозен, но и се радвай на това, което си постигнал вече. Ясно е, че се нетърпелив и постигнатото винаги ти се вижда малко. Другата година към края прогресивното ти Слънце сменя знака, очаквай събитие, а и ти предстои преминаване на Хирон на Асц-то. Близките 1-2 години аз виждам активност по линия на партньорството, но кой знае, Главният Архитект може да е на друго мнение.
[/quote]

Много ти благодаря, Ася  :) Да, наистина работя върху духовното, макар и неотдавна според мен, но работя както си знам - задълбочено винаги и с желане бързо и по много   ;D   ;D Разбира се трябва да има последователност във всяко едно нещо, както и да се премине през дадени етапи разбира се  :)
            Да допълня - имах възможност за работна специализация в Унгария, на този етап съм все още тук, но няма да се учудя ако изскочи скоро време нещо в тази насока и да приема да отида :)
« Последна редакция: Ноември 13, 2011, 08:37:12 am от kokolino »

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #126 -: Декември 29, 2011, 11:11:22 pm »
Хайде, момичета и момчета малко помощ, качвам карта на мъж, какво можете да ми кажете за него...колегата  ;)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #127 -: Декември 29, 2011, 11:49:14 pm »
Мисля, че е дипломатичен, учтив, работохолик. Разкрива трудно чувствата си, прикрит. Много упорит. Може и да е имал трудно детство. С добро обществено положение и авторитет, мисля даже, че е на някаква ръководна длъжност  ::)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #128 -: Декември 30, 2011, 12:04:34 am »
Да, Таня, на 100% си, само за детството не знам, но предполагам, че е така...били са 10 братя и сестри, в момента транзитен Плутон е върху наталното слънце + прогресивна Венера и тя там..

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #129 -: Декември 30, 2011, 12:30:36 am »
Да, Таня, на 100% си, само за детството не знам, но предполагам, че е така...били са 10 братя и сестри, в момента транзитен Плутон е върху наталното слънце + прогресивна Венера и тя там..
Дани, този мъж да не е архитект? Понеже мисля, че има творчески заложби и същевременно точен, логичен ум? А с транзитен Плутон върху натално Слънце и прогресивна Венера със сигурност не му е лесно..

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #130 -: Декември 30, 2011, 12:41:17 am »
прогресивна венера + натално слънце + транзитен плутон = на любов
 ;)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #131 -: Декември 30, 2011, 09:39:51 pm »
Това вече стана ясно,Antena      и аз бях много удивена като видях картата, след като преди седмица получих предложение да сме гаджета ... ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #132 -: Декември 31, 2011, 11:58:39 am »
Хайде, момичета и момчета малко помощ, качвам карта на мъж, какво можете да ми кажете за него...колегата  ;)

А притежателят на картата наистина трудно разкрива чувствата си, но за мен и той самият много пъти не знае какво иска, чувства, търсещ е  ;)  А иначе доста земен, практичен, има движещи аспекти в картата, не лиспват и тао-квадратури, емоционален баланс и комфорт изпитва сам със себе си, мъжкар е... добра реализация, или тясно профилирана специалност с не малък авторитет или мениджмънт длъжност си мисля :)
            Интересно ми е тук аз да попитам - суетен ли е?

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #133 -: Декември 31, 2011, 12:40:09 pm »

Бих добавила, че е творческа личност и обича децата.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #134 -: Декември 31, 2011, 11:36:00 pm »
ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА ПРИЯТЕЛИ!!!
 Суетен е и още как, Коко, действително ми се струва много странна птица...