[ А ако хвърлиш о ти още един поглед върху мойта карта по повод работа в краткосрочен период ( да речем 1-2 години) ще съм ти много благодарен да чуя какво мислиш по въпроса, че имам усещания там... нещата вървят повече от гладко на този етап, но вътрешно и интуитивно усещам разни работи... временно, макар че за в по-далечен план съм сигурен в себе си и способностите си, ще се радвам да споделиш мнение 
Погледнах картата ти и това, което аз виждам е, че скокът в работата вече си го направил за този етап.Внимавай с преценките и оценките за хора и събития, има опасност от заблуда. Девата рядко греши, но въпреки всичко имай си едно наум. На този етап растежът ще е на друго ниво - духовно. Имаш ли шанс за някаква квалфикация или образование в чужбина? Моментът ми се вижда подходящ за това, а и ще създадеш контакти, които в бъдеще ще ти помогнат много в бизнеса. Като цяло и аз съм сигурна в твоите възможности и амбицията ти да се бориш и успееш, 100 процента ще го направиш, въпрос на време е, но си мисля, че каквото и да постигнеш, винаги ще ти се вижда недостатъчно. Бъди си амбициозен, но и се радвай на това, което си постигнал вече. Ясно е, че се нетърпелив и постигнатото винаги ти се вижда малко. Другата година към края прогресивното ти Слънце сменя знака, очаквай събитие, а и ти предстои преминаване на Хирон на Асц-то. Близките 1-2 години аз виждам активност по линия на партньорството, но кой знае, Главният Архитект може да е на друго мнение.
[/quote]
Много ти благодаря, Ася

Да, наистина работя върху духовното, макар и неотдавна според мен, но работя както си знам - задълбочено винаги и с желане бързо и по много

Разбира се трябва да има последователност във всяко едно нещо, както и да се премине през дадени етапи разбира се
Да допълня - имах възможност за работна специализация в Унгария, на този етап съм все още тук, но няма да се учудя ако изскочи скоро време нещо в тази насока и да приема да отида