Здравей Гост

Сънища с Марая

• 7 Отговора
  • 6654 Прегледи
*

Неактивен Ani

• *
  • 15
Сънища с Марая
« -: Ноември 01, 2011, 09:11:21 am »
Марая, може да ме помислиш за луда, но реших да споделя :-[ ;D

Сънищата, които сънуваме се отнасят само и единствено за нас, но при мен често се случва да сънувам за някой друг.

Снощи те сънувах,въпреки че не съм те виждала никога.

Действието се развиваше през деня, беше облачно. Ти караше някаква кола - тъмна Ауди или Мерцедес, не беше джип. Аз стоях на седалката до теб, ти не говореше само караше силно и на няколко пъти щеше да се блъснеш, аз ти държах кормилото. Лицето ти изглеждаше студено и се усещаше голямо безпокойство, все едно търсиш нещо ценно и не го намираш. Изведнъж в колата се чу глас, който ти, като ли че не чу и аз ти повторих, какво се каза: "Носи със себе си 3 неща, 3 икони на Тримата светители". Ти извади от чантата си тесте карти и извади 3-те икони, като едната падна и ти започна да я търсиш.... След това ти спря колата, като на кръстовище и тръгна към някаква Поща. Беше с кафяв панталон, зеленикаво-тютюнева чанта и шлифер.
Това е!

Дано да е нещо позитивно!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Сънища с Марая
« Отговор #1 -: Ноември 01, 2011, 11:17:41 am »
Марая, може да ме помислиш за луда, но реших да споделя :-[ ;D

Сънищата, които сънуваме се отнасят само и единствено за нас, но при мен често се случва да сънувам за някой друг.

Снощи те сънувах,въпреки че не съм те виждала никога.

Действието се развиваше през деня, беше облачно. Ти караше някаква кола - тъмна Ауди или Мерцедес, не беше джип. Аз стоях на седалката до теб, ти не говореше само караше силно и на няколко пъти щеше да се блъснеш, аз ти държах кормилото. Лицето ти изглеждаше студено и се усещаше голямо безпокойство, все едно търсиш нещо ценно и не го намираш. Изведнъж в колата се чу глас, който ти, като ли че не чу и аз ти повторих, какво се каза: "Носи със себе си 3 неща, 3 икони на Тримата светители". Ти извади от чантата си тесте карти и извади 3-те икони, като едната падна и ти започна да я търсиш.... След това ти спря колата, като на кръстовище и тръгна към някаква Поща. Беше с кафяв панталон, зеленикаво-тютюнева чанта и шлифер.
Това е!

Дано да е нещо позитивно!

Нямаше ли преди време подобен сън? ??? ::)...И с мен и друга съфорумка.... ::)

*

Неактивен Ani

• *
  • 15
« Отговор #2 -: Ноември 01, 2011, 11:24:05 am »
Да, преди няколко месеца.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Ноември 01, 2011, 11:28:12 am »
Да, преди няколко месеца.

Ти как го тълкуваш.... ::)....

Кола не карам...в реала.... ::)

Това са светителите....Свети Три Светители
Св. Василий Велики
Св. Григорий Богослов
Св. Йоан Златоуст
Честват се на 30 януари

« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 11:41:03 am от Марая »

*

Неактивен Ani

• *
  • 15
« Отговор #4 -: Ноември 01, 2011, 02:04:21 pm »
Нямам никаква идея за тълкуването. Споделих само, защото реших, че може да е важно за теб.

Днес също е църковен празник на Свв. безсребърници Козма и Дамян Асийски - http://www.pravoslavieto.com/life/11.01_svv_Kozma_Damyan.htm

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Ноември 01, 2011, 02:37:57 pm »
Нямам никаква идея за тълкуването. Споделих само, защото реших, че може да е важно за теб.

Днес също е църковен празник на Свв. безсребърници Козма и Дамян Асийски - http://www.pravoslavieto.com/life/11.01_svv_Kozma_Damyan.htm

Снощи сънувах Марая и Лили (никога не съм ги виждала на живо или на снимка).

Бях в тъмна стая, след минути влезна една жена, която се представи за Марая и малко по-късно влезна още една жена, която се представи за Лили... Говориха ми за астрологични неща, единственото, което си спомням е "0.60 гр. Марс"... След известно време от стената падна икона на Исус и се отчупи част от нея (много наподобява иконата, която е в стаята ми) :( :unsure:

Знам, че сънищата, които сънуваме се отнасят само и единствено за нас, но реших да споделя...
Надявам се всичко да е наред при вас!!!

Прави впечатление падането на икона..,или това често се повтаря в съня ти...Би могло да се тълкува като липса на вяра в определени моменти...Светлината този път е по-светла за разлика от предишния сън...
Пощата от сегашния ти сън я свързвам с новини...Автомобила също е символ на бързина ,на новини на пътувания....
Що се отнася до мен...,при мен изтича една от най-тежките години в живота ми..И все още не виждам светлина в тунела...за съжаление...
Надявам се обаче да е за добро!

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #6 -: Ноември 29, 2011, 01:06:10 pm »
Намесвам се ей така, от никъде, обаче...в моите сънища зеленият цвят, независимо от нюансите винаги носи някакви трудности или ядове...Когато друг човек присъства в съня- за съжаление често тези главоболия са за него.Проследете има ли логика при вас в това.Освен това, наред с главоболията, това "подсказване" често идва, за да помогне, да запали червената лампичка, да укаже на повече внимание около някои неща.Също да споделя, от опит, за карането на кола.Лично аз го свързвам с рисковани "житейски операции"- ситуации, хора, трябва човек да бъде по- внимателен в общуването си- какви хора подбира, в какви неща го въвличат.Това е сякаш- пак казвам, от практически опит. ::)

*

akruks

« Отговор #7 -: Декември 01, 2011, 10:54:10 am »
"Сънища с Марая"  :bedtime2:  ;D
е, такъв сън още не съм имала, не сме се виждали с Марая, че да я сънувам после  :)
но един друг, с който съм била преди 2г само за ден, редовно го сънувам, днес също- действието се развиваше в на майка му къщата, която е в нашия град и съм виждала само на снимка и то външно, не знам вътре какви стаи и мебели има- та сънувах голямо легло с пътсри завивки, в смисъл на много и ситни шарени цветчета, самите чаршафи и завивки в сивкав цвят, а той нещо ми говореше, не бяхме на леглото, а после се събудих и не разбрах, щяхме ли да си лягаме или какво  :thinking:
май "гладна кокошка просо сънува"  ;D
Марайче какво ще кажеш?