Здравей Гост

транзитен Нептун

• 36 Отговора
  • 7529 Прегледи
*

Неактивен zuzi

• 145
Re: транзитен Нептун
« Отговор #15 -: Ноември 08, 2011, 09:00:37 am »
да :) Хирон отваря раните, лекува ги (ужким), чопка нещо, връща се, обръща се, но и аз съм забелязала, че кентавъра е сигнификатор за важни събития - случайно ли е, че когато се заигравах с моя Хирон е бил на ИС?  ;D ;D

Да,може да се каже,че определя нещата преди да са се случили! ;D

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #16 -: Ноември 08, 2011, 09:01:59 am »
При съвпад на Нептун с К5 срещнах настоящия си партньор. Там беше още и Юпитер и Хирон. Верно е, че имаше и други индикации - Сатрун квадрат със Слънце ( аз съм писала, че при мен Сатурн винаги действа). После направи тригон със Луната, чудесен период още си действа. Сега го чакам да направи секстил със Слънцето, то ми е на 2-я градус на Козирога. Чуден си е в 5-ти дом, като си сложиш розовите очила и............ хубавото е разбира се че няма лоши аспекти.

« Отговор #17 -: Ноември 08, 2011, 09:28:57 am »
а при мен пък нептун е У8 и на 16-тия градус в риби ще съвпадне с куспидата на 8-ми дом. при мен е диспозитор на слънцето и макар да не пишат хубави неща за съвпада на тр. нептун с натално слънце аз очаквам само хубави неща - все пак нептун е в знака който управлява....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #18 -: Ноември 08, 2011, 09:55:24 am »
Нептун освен че би могъл да даде илюзии и лъжи, изостря чувствителността, усъвършенства и одухотворява, той е нашата духовна реалност, тенденция към универсализиране, нашата хуманност - всъщност има ли човек, които разбира напълно Нептун :)
Според мен Съвпада му със Слънце би могъл да се прояви и като по-задълбочено изучаване на езотерични науки, отлично време за медитации, може би е добре да се внимава с лекарства, козметика, за пиене изобщо няма да споменавам ;)

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #19 -: Ноември 08, 2011, 10:01:26 am »
При съвпад на Нептун с К5 срещнах настоящия си партньор. Там беше още и Юпитер и Хирон. Верно е, че имаше и други индикации - Сатрун квадрат със Слънце ( аз съм писала, че при мен Сатурн винаги действа). После направи тригон със Луната, чудесен период още си действа. Сега го чакам да направи секстил със Слънцето, то ми е на 2-я градус на Козирога. Чуден си е в 5-ти дом, като си сложиш розовите очила и............ хубавото е разбира се че няма лоши аспекти.

Анели,а какво ти управлява Нептун в натала? Сатурн ти е диспозитор на Слънцето,а при мен диспозитор  е Плутон. Той сега е в точен секстил с К5 и натално Слънце в 1-ви. Сатурн е на 3* от АЦ-та ми и след около година ще направи съвпад със Слънцето ми.Определено ще има събития ;)
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 10:03:19 am от zuzi »

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #20 -: Ноември 08, 2011, 10:50:58 am »
Нептун ми управлява 6-ти, а се намира в 3-ти. Не мисля, че само то е причината да среща човека, но пък го срещнах покрай брат ми ( ама то с това Слънце и Марс ( Г7) в 3-ти), то покрай него ги срещам всичките. ;D По-скоо Сатурн е в основата на събитието и Възела на ИС ( възлите ми са по остта 5-11). Но е факт, че след  като няколко години след развода ми изирах неангажиращи връзки или такива които нямат развитие бях готова да се обвържа точно при навлизащия Нептун в 5-ти. Тогава започнах и да си мечтая за 2-ро дете.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #21 -: Ноември 08, 2011, 10:55:09 am »
Зузи определено ще има събитие. По това време забравих да кажа, че и Плутон се разхождаше върху Слънцето ми. А твоето в края на Везните ли е или началото на Скорпиона?

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #22 -: Ноември 08, 2011, 11:18:51 am »
В началото на Скорпиона(7*33") То и при мен възлите са по остта 5-11 на 19* в Риби е СЛВ и Марс(Г7) се намира в трети,но с бившия ми мъж не съм се запознала покрай брат ми. Запознах ме се когато беше в казармата,оттук връзката с Марс и той има Слънце в Овен. Сегашния ми приятел също е Овен,нормално с този 7-ми дом в Овен,съдба. А Сатурн е диспозитор на Марса ми.
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 11:32:59 am от zuzi »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #23 -: Ноември 08, 2011, 11:40:32 am »
може и да съм далече от истината, но ми се струва, че за да има събитие е нужно и аспект на по-бърза планета (Меркурий, Слънце, Венера, Марс...) как мислите?

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #24 -: Ноември 08, 2011, 11:47:31 am »
може и да съм далече от истината, но ми се струва, че за да има събитие е нужно и аспект на по-бърза планета (Меркурий, Слънце, Венера, Марс...) как мислите?

Да,трябва да има. И щом става въпрос за Любов,то Венера ще е тази,която ще отключи събитието, тежките транзити очертават тенденциите,според мен.

« Отговор #25 -: Ноември 08, 2011, 12:05:48 pm »
На мен Нептун ми е У8 и в момента е на ДС до него се е трапосал Хирона и прави точен секстил с У5...
Някаква меланхолия ме е обхванала....

« Отговор #26 -: Ноември 08, 2011, 12:18:11 pm »
да :) Хирон отваря раните, лекува ги (ужким), чопка нещо, връща се, обръща се, но и аз съм забелязала, че кентавъра е сигнификатор за важни събития - случайно ли е, че когато се заигравах с моя Хирон е бил на ИС?  ;D ;D

Съгласна съм с вас...колко буквално може да бъде всичко. Тр, Хирон е бил в точен съвпад с СЛВ, когато съм започнала връзка с бащата на детето ми. Интересното е , скоро тр. Хирон ще направи съвпад със сол.дирекционния СЛВ.....Усещане за дежа ву......може би, от което ми настръхват косите...

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #27 -: Ноември 08, 2011, 12:38:13 pm »

Съгласна съм с вас...колко буквално може да бъде всичко. Тр, Хирон е бил в точен съвпад с СЛВ, когато съм започнала връзка с бащата на детето ми. Интересното е , скоро тр. Хирон ще направи съвпад със сол.дирекционния СЛВ.....Усещане за дежа ву......може би, от което ми настръхват косите...
Eлфи, по транзити У8 ти е на ДЦ,а транзитен Уран може би на К8,виж си дирекц. аспекти, У7 къде е? какви аспекти има към него?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #28 -: Ноември 08, 2011, 06:26:41 pm »
Зузи, по-скоро съм склонна да мисля че транзитния  Марс би ти оключил събитието.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #29 -: Ноември 08, 2011, 06:47:03 pm »
Възможно е,скоро ще навлезе в 11дом,ще мине през мидпойнта Слънце/Луна и ще поостане повечко там,защото става ретро до 14.04 .12