Здравей Гост

транзитен Нептун

• 36 Отговора
  • 7530 Прегледи
Re: транзитен Нептун
« Отговор #30 -: Ноември 08, 2011, 07:21:52 pm »
да :) Хирон отваря раните, лекува ги (ужким), чопка нещо, връща се, обръща се, но и аз съм забелязала, че кентавъра е сигнификатор за важни събития - случайно ли е, че когато се заигравах с моя Хирон е бил на ИС?  ;D ;D

Да,може да се каже,че определя нещата преди да са се случили! ;D
Съгласна съм с вас...колко буквално може да бъде всичко. Тр, Хирон е бил в точен съвпад с СЛВ, когато съм започнала връзка с бащата на детето ми. Интересното е , скоро тр. Хирон ще направи съвпад със сол.дирекционния СЛВ.....Усещане за дежа ву......може би, от което ми настръхват косите...
Eлфи, по транзити У8 ти е на ДЦ,а транзитен Уран може би на К8,виж си дирекц. аспекти, У7 къде е? какви аспекти има към него?
Транзитния Уран е в 8 дом почти на средата, но опозира У4-Плутона. а по дирекции У7 е на 26 гр. в скорпи - в 4 дом, на 150 гр. от наталната Луна, а в момента прогресивната ми Луна е връз него...

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #31 -: Ноември 08, 2011, 07:32:33 pm »
А има ли аспект между У4 и У7? Ако е така би могло да се тълкува като прекъсване на отношения и започване на други,нов интимен партньор(У8 на ДЦ)

« Отговор #32 -: Ноември 08, 2011, 08:43:35 pm »
А има ли аспект между У4 и У7? Ако е така би могло да се тълкува като прекъсване на отношения и започване на други,нов интимен партньор(У8 на ДЦ)
Ами тр. Уран, който е У7 е опозе на Плутона , който е У4.....
Ама де го новия де ??? ::) ::) ::) ::) ::)
Пък тр. Плутон е в съвпад с пр. У5......нещо пак кармично предполагам......

Ето ми картата
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 08:47:51 pm от elfidka »

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #33 -: Ноември 09, 2011, 07:44:43 am »
Ами тр. Уран, който е У7 е опозе на Плутона , който е У4.....
Ама де го новия де ??? ::) ::) ::) ::) ::)
Пък тр. Плутон е в съвпад с пр. У5......нещо пак кармично предполагам......

Ето ми картата

Елфи,качи си пак картата,че не мога да я видя мн бързо е изчезнала.

« Отговор #34 -: Ноември 09, 2011, 11:46:47 am »
Качвам я  ;)

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #35 -: Ноември 09, 2011, 12:49:52 pm »
Качвам я  ;)
Мисля,че има индикации. Плутон транзитира в 5дом,Соларния АЦ ти е в 5-ти,а СД АЦ е върху Слънцето и МЦ прог е върху Марс. Прог Марс секстил К5,Прог Луна секстил натален Марс , съвпад СД Уран(Г7) ,предстои и смяна на знак,в Стрелец, може някой от чужбина да дойде ;D :P
« Последна редакция: Ноември 09, 2011, 01:01:22 pm от zuzi »

« Отговор #36 -: Ноември 09, 2011, 01:07:43 pm »
Качвам я  ;)
Мисля,че има индикации. Плутон транзитира в 5дом,Соларния АЦ ти е в 5-ти,а СД АЦ е върху Слънцето и МЦ прог е върху Марс. Прог Марс секстил К5,Прог Луна секстил натален Марс , съвпад СД Уран(Г7) ,предстои и смяна на знак,в Стрелец, може някой от чужбина да дойде ;D :P

Де късмет де  , пък ще почерпя... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)