Цитат на: elfidka в Ноември 08, 2011, 12:18:11 pmЦитат на: zuzi в Ноември 08, 2011, 09:00:37 amЦитат на: Fairy в Ноември 08, 2011, 08:39:18 amда Хирон отваря раните, лекува ги (ужким), чопка нещо, връща се, обръща се, но и аз съм забелязала, че кентавъра е сигнификатор за важни събития - случайно ли е, че когато се заигравах с моя Хирон е бил на ИС? Да,може да се каже,че определя нещата преди да са се случили! Съгласна съм с вас...колко буквално може да бъде всичко. Тр, Хирон е бил в точен съвпад с СЛВ, когато съм започнала връзка с бащата на детето ми. Интересното е , скоро тр. Хирон ще направи съвпад със сол.дирекционния СЛВ.....Усещане за дежа ву......може би, от което ми настръхват косите...Eлфи, по транзити У8 ти е на ДЦ,а транзитен Уран може би на К8,виж си дирекц. аспекти, У7 къде е? какви аспекти има към него?
Цитат на: zuzi в Ноември 08, 2011, 09:00:37 amЦитат на: Fairy в Ноември 08, 2011, 08:39:18 amда Хирон отваря раните, лекува ги (ужким), чопка нещо, връща се, обръща се, но и аз съм забелязала, че кентавъра е сигнификатор за важни събития - случайно ли е, че когато се заигравах с моя Хирон е бил на ИС? Да,може да се каже,че определя нещата преди да са се случили! Съгласна съм с вас...колко буквално може да бъде всичко. Тр, Хирон е бил в точен съвпад с СЛВ, когато съм започнала връзка с бащата на детето ми. Интересното е , скоро тр. Хирон ще направи съвпад със сол.дирекционния СЛВ.....Усещане за дежа ву......може би, от което ми настръхват косите...
Цитат на: Fairy в Ноември 08, 2011, 08:39:18 amда Хирон отваря раните, лекува ги (ужким), чопка нещо, връща се, обръща се, но и аз съм забелязала, че кентавъра е сигнификатор за важни събития - случайно ли е, че когато се заигравах с моя Хирон е бил на ИС? Да,може да се каже,че определя нещата преди да са се случили!
да Хирон отваря раните, лекува ги (ужким), чопка нещо, връща се, обръща се, но и аз съм забелязала, че кентавъра е сигнификатор за важни събития - случайно ли е, че когато се заигравах с моя Хирон е бил на ИС?
А има ли аспект между У4 и У7? Ако е така би могло да се тълкува като прекъсване на отношения и започване на други,нов интимен партньор(У8 на ДЦ)
Цитат на: zuzi в Ноември 08, 2011, 07:32:33 pmА има ли аспект между У4 и У7? Ако е така би могло да се тълкува като прекъсване на отношения и започване на други,нов интимен партньор(У8 на ДЦ)Ами тр. Уран, който е У7 е опозе на Плутона , който е У4.....Ама де го новия де Пък тр. Плутон е в съвпад с пр. У5......нещо пак кармично предполагам......Ето ми картата
Качвам я
Цитат на: elfidka в Ноември 09, 2011, 11:46:47 amКачвам я Мисля,че има индикации. Плутон транзитира в 5дом,Соларния АЦ ти е в 5-ти,а СД АЦ е върху Слънцето и МЦ прог е върху Марс. Прог Марс секстил К5,Прог Луна секстил натален Марс , съвпад СД Уран(Г7) ,предстои и смяна на знак,в Стрелец, може някой от чужбина да дойде