Здравей Гост

транзитен Нептун

• 36 Отговора
  • 7528 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
транзитен Нептун
« -: Ноември 07, 2011, 09:06:14 am »
еее няма как да не отбележа, че днес Нептун е стационарен ретрограден, знаете, че тази позиция прави планетите по-специални - днес и утре царя на океаните и моретата ще седи "неподвижно" на 28,08гр. във водолей (според някои астролози тук е в екзалтация, макар да съм срещала, че екзалтира в стрелец, което съм по-склонна да приема - някои ден ще пиша защо).
от 10 ноември тръгва напред и за последен (за близките години  ;D) ще е във Водолей. Разбира се този е бавен и догодина ще навлезе в знака на Риби.
ами вие сте ;)

*

Неактивен zuzi

• 145
Re: транзитен Нептун
« Отговор #1 -: Ноември 07, 2011, 12:48:24 pm »
При мен Нептун(Г5) сега се намира на 8* от К5,тръгвайки директен в началото на следващата година ще направи съвпад с К5 , ще има раздвижване на любовния фронт ::)

« Отговор #2 -: Ноември 07, 2011, 01:23:44 pm »
При мен Нептун(Г5) сега се намира на 8* от К5,тръгвайки директен в началото на следващата година ще направи съвпад с К5 , ще има раздвижване на любовния фронт ::)

При мен също Нептун е управител на 5-ти и в момента е на 2 градуса от куспидата, чакам и аз  промени на любовен фронт ;) Освен това тр Нептун върви заедно с транзитен Хирон, който вече влезе в 5Д! Юпитер като съуправител на 5Д транзитира в 7-ми и след няколко месеца ще направи съвпад с натално Слънце пак в 7-ми, все трябва да се случи нещо :)
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #3 -: Ноември 07, 2011, 01:42:38 pm »

При мен също Нептун е управител на 5-ти и в момента е на 2 градуса от куспидата, чакам и аз  промени на любовен фронт ;) Освен това тр Нептун върви заедно с транзитен Хирон, който вече влезе в 5Д! Юпитер като съуправител на 5Д транзитира в 7-ми и след няколко месеца ще направи съвпад с натално Слънце пак в 7-ми, все трябва да се случи нещо :)
Да, и при мен Юпитер транзитира седми дом в съвпад с натален Сатурн и понеже е ретро се спуска към ДЦ в 26*-ия градус на Овен,опозиция на Слънцето ми в момента. Хирон, по натал ми се намира в 5-ти дом, преди Нептун ще съвпадне с К5 в 6*-ия градус на Риби. ;)

« Отговор #4 -: Ноември 07, 2011, 03:25:59 pm »

Да, и при мен Юпитер транзитира седми дом в съвпад с натален Сатурн и понеже е ретро се спуска към ДЦ в 26*-ия градус на Овен,опозиция на Слънцето ми в момента. Хирон, по натал ми се намира в 5-ти дом, преди Нептун ще съвпадне с К5 в 6*-ия градус на Риби. ;)

Хайде да видим какво ще ни донесе Нептун в Риби ;) Дано има с какво да го похваляме тук след време!
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #5 -: Ноември 07, 2011, 03:48:42 pm »
При мен управлява 9ти,а се намира в 5ти ::)
Аз да очаквам ли промени в любовния фронт22 ::)

« Отговор #6 -: Ноември 07, 2011, 04:01:54 pm »
При мен управлява 9ти,а се намира в 5ти ::)
Аз да очаквам ли промени в любовния фронт22 ::)

Това не беше ли индикация за брак с чужденец? Или беше обратно-У5 в 9-ти? При мен пък Юпитер съуправител на 5ти е в 9-ти ;) Може би ще се включи някой по-разбиращ за да разясни.
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #7 -: Ноември 07, 2011, 04:46:57 pm »
 Очаквайте събития :)  гр. 1-2 след като е преминал К5 дом. От опит.  :)

Успех и много любов на всички на които им предстои ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #8 -: Ноември 07, 2011, 04:55:50 pm »
Очаквайте събития :)  гр. 1-2 след като е преминал К5 дом. От опит.  :)

Успех и много любов на всички на които им предстои ;D

Благодаря Мilla_m, подобно и на теб :) Дано се похвалим тук след време ;)
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #9 -: Ноември 07, 2011, 09:55:50 pm »
         Да минава този 12-и по-скоро и да ми каца на рибешкото AC, че нещо все в едни такива състояния се усещам на моменти....  ;D  ;D По-добре на AC-то и бегом (по-скоро правилната дума тук за Нептун е плавно и протяжно като охлюв) да си налазва през 1ви  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Ноември 07, 2011, 10:24:40 pm »
тук сме доста с к5 - при мен започва към 28-мия във водолей - ще падне замъгляване, първо върху Луната, после и квадратирайки Слънчо  ::) ;D, но за слънчо са нужни мнооооооого месеци (години) пълзукане

някъде бях писала, че хирон сякаш дезинфекцира пътя на Нептун  :P

Коко, я кажи как ти се отрази в 12-ти дом? тайни, дълбоки, скрити, подводни? или тепърва ще се разбират те? Интересно е преминаването на Нептун през асц. - да не вземеш да станеш неотразим, мистичен, току-виж и книга по астрология напишеш или основеш някаква фондация :)

« Отговор #11 -: Ноември 07, 2011, 10:27:11 pm »

:13: Това много ми хареса!
If you stay by my side
We can rule the world

*

akruks

« Отговор #12 -: Ноември 08, 2011, 03:27:36 am »
при мен си пъпли през 6д. и така някой ден ще стигне хирон, който е на 3*  от дсц. в риби, отделно хирон ще се прибира вкъщи  ;D, което не знам какво носи, знаещите моля да се изкажат  ::)
но действително транзита му през 5д. го усетих по-късно, на 5-6 * от К5, съвпад Vx , когато срещнах любовта, а при него е бил в 1д. на 5* от асц. -  мистика да искате, а как  го сънувам само...

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #13 -: Ноември 08, 2011, 08:20:08 am »

:13: Това много ми хареса!

E,нали трябва да ни излекува първо, преди новата любов ;). Забелязала съм,че Хирон при най-важните събития в живота ми е в съвпад с радикални точки от хороскопа ми( имам пред вид събития свързани с раждане на деца,брак,партньорски взаимоотношения). By the way,транзитен Нептун(Г5) в момента е в съвпад с прог. Марс(Г7) така,че нещата може да се задвижат още преди Нептун да е минал К5. :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Ноември 08, 2011, 08:39:18 am »
да :) Хирон отваря раните, лекува ги (ужким), чопка нещо, връща се, обръща се, но и аз съм забелязала, че кентавъра е сигнификатор за важни събития - случайно ли е, че когато се заигравах с моя Хирон е бил на ИС?  ;D ;D