Здравей Гост

Не съм щастлива и милиардерите имат своите слаби места....Къде са силните мъже?

• 15 Отговора
  • 3539 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Момичета и момчета...., :-*

http://www.youtube.com/watch?v=dpNdMIAnKko&feature=list_related&playnext=1&list=AVGxdCwVVULXeirQtAGQ1zMSrueDBv1GHH

Предизвикателство беше за мен...,просто тръпка...Да дишам въздуха....,да докосна ръката на милиардер....Докосвала съм милионер...,е милиардер не бях....Сух...с пламъче в очите....,но някак си за годините си...роден е през 1973....прекалено стар...,уморен...дори бих казала в тройна матрица.....
Защо ли? Ами смешно....Снощи например близо до вълните....и красивата лунна пътека...в заведение , което познава прищявките ми....всичко на масата блестеше.... ;D ;D...,но....липсваше един специален прибор с който да извадиш от крачето.... ;D на кралския снежен рак....месце...И...докато чакам...добрите обноски на милионера и милиардера....прошем пани дженкуе барзо  ;D...го хванах с онези щипки...дето Дядо Боже ми е дал...и започнах да осмуквам с езиче крачето на снежния рак... :haha: ПОСЛЕДВА КОНФУЗ...:rakeattack:Оооо...порка мизерия.... :haha:как не се сетих...,но не чакаха дълго...след миг и двамата започнаха да смучат....сочното краче на краба....Та ...в общи линии им показах ...,че с пръсТчетата...освен щателно почистване на аналните и носовите канали...могат да позачистят и крачетата/пипалата/на рачето....

И да предстои първия договор.... ;D В петък ще бъде подписан...Но някак си...ми липсва тръпката....,просто няма предизвикателство...Липсва битката...,лесно спечелена.... :haha: :41:...липсва оня миг...в който изпращам стрелата си...преди да уцеля десетката....просто...вдигам лъка...целя...и съм там...точно там...с лекота с усещането , че винаги съм била там....

И КАКЪВ Е ИЗВОДА... ;D...МИЛИОНЕР , МИЛИАРДЕР...БЕДЕН...ИЛИ ТАМ НЯКЪДЕ ПО СРЕДАТА....ВСИЧКИ ИМАТ ФЕКАЛИИ...С ДВЕ ДУМИ ПИКАЯТ...И ПЪРДЯТ.... ;D КОЛКОТО ПО-ВИСОКО В ЙЕРАРХИЯТА СА....ТОЛКОВА ПО-МАЛКО СВОБОДА...И ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ КОМПЛЕКСИ.....И СМАЧКАНО ЕГО...Силното ЕГО е за онази другата скала на матрицата....

Взех акъла на един милиардер...,но той моя не успя.... :P...суета...Боже...кому е нужна...тази суета.... ??? ::)
« Последна редакция: Ноември 09, 2011, 07:51:01 pm от Марая »

*

akruks

развесели ме, толкова емоционално си преразказала случката  ;D
суетата е за суетните, при мен живота ми досега е сървайвър  ;D
и не липсва тръпка, липсат ми достатъчно пари да пътешествам,
но с богатото си въображение пътешествам наум и пак ми е хубаво  ;)

п.п. остави ли малко рачешко под ноктите за после  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
развесели ме, толкова емоционално си преразказала случката  ;D
суетата е за суетните, при мен живота ми досега е сървайвър  ;D
и не липсва тръпка, липсат ми достатъчно пари да пътешествам,
но с богатото си въображение пътешествам наум и пак ми е хубаво  ;)

п.п. остави ли малко рачешко под ноктите за после  ;D

Neee...аз съм просто огъня...нищо нямам в рак.... ;D ;)

*

akruks

ее аз пък си имам цял възел на север в рак  :tongue2:

да бяхте уговорили този договор за утре, в петък марс е в дева и ще квадратира мерка

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
ее аз пък си имам цял възел на север в рак  :tongue2:

да бяхте уговорили този договор за утре, в петък марс е в дева и ще квадратира мерка

Не ме е страх от каретата... ;D в тях има действие...Шубе ме е от тригоните...не ми обичам да ми влиза да бързо.... :P ::)

*

akruks

аа с тези тригони ме разби- астрологически издържан изказ  ;D
аз нали съм везничка и предпочитам овалните форми, квадратите ме вадят от релси, особено на тежкарите  :cry3:
пр. луна в кзр., плутон кзр., правят ми квадрати с луната и слънцето- а върви живей  :41:
за десерт имаше сатурн опозе с луната а уран на слънцето - кеф!  ;D ;D ;D  де що имаше женско в родата- все ми се качи на главата, разтърси ми блюдата, а аз за равновсие ги изхвърлих от тях да си бият другаде кантара  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Първия договор е факт! ;D
Не казвам , че ще бъде лесно...Предстоят още няколко тежки битки...,но началото е поставено...И аз вярвам и знам..,че ПЪТЯ Е ТРУДЕН...ЗАЩОТО Е КРАСИВ! :-*

За мен това е дата от изключително значение....БЛАГО-ДАРЯ на ВСЕЛЕНАТА! И на всички...,които бяха до мен в най-трудната и тежка година от живота ми!  :-* ОБИЧАМ ВИ! :-* ИЗПРАЩАМ СВЕТЛИНА И ТОПЛИНА !
НЕКА СВ.МИНА , УПРАВИТЕЛКАТА НА ПЕТЪК-ВЕНЕРА , КОСМИЧЕСКИТЕ ВИБРАЦИИ И ВСЕЛЕНАТА ВИ НОСЯТ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЗАРЯД!
http://www.youtube.com/watch?v=03dVAZkwzQg

« Последна редакция: Ноември 11, 2011, 02:54:17 pm от Марая »

*

Неактивен zuzi

• 145
Не казвам , че ще бъде лесно...Предстоят още няколко тежки битки...,но началото е поставено...И аз вярвам и знам..,че ПЪТЯ Е ТРУДЕН...ЗАЩОТО Е КРАСИВ! :-*

За мен това е дата от изключително значение....БЛАГО-ДАРЯ на ВСЕЛЕНАТА! И на всички...,които бяха до мен в най-трудната и тежка година от живота ми!  :-* ОБИЧАМ ВИ! :-* ИЗПРАЩАМ СВЕТЛИНА И ТОПЛИНА !
НЕКА СВ.МИНА , УПРАВИТЕЛКАТА НА ПЕТЪК-ВЕНЕРА , КОСМИЧЕСКИТЕ ВИБРАЦИИ И ВСЕЛЕНАТА ВИ НОСЯТ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЗАРЯД!

ЧЕСТИТО, МАРАЯ!
Пожелавам ти още много успехи и късмет по пътя,който вървиш. Аз бях на интервю за работа и според мен мина добре.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мерси Зузи...

И на теб успех ти желая.... ;D И да не забравиш да ни почерпиш виртуално другата седмица...или до края на месеца... :P

*

Неактивен Asya

• 548
Честито и от мен, Марая! Да си жива и здрава, много успешна и много обичана.:)

*

Неактивен tanya

• 917

Честито и от мен, Марая! Радвам се за теб  :-* Интересно, че се е реализирало точно на пълнолуние  :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Честито и от мен, Марая! Радвам се за теб  :-* Интересно, че се е реализирало точно на пълнолуние  :-*

Аз съм родена по време на фаза- балсамична луна...Малко преди Пълнолуние...Или така наречената Гърбава луна.... ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
 Честито  :)  :) Пожелавам  още :)  Втори ако искаш и той да стане факт ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Честито Марая, стискам палци от тук само успехи :)

съвпадение или не днес направих една уговорка, която е равносилна на подписване и още една, която също скоро ще бъде факт  ;D

*

Неактивен zuzi

• 145
Мерси Зузи...

И на теб успех ти желая.... ;D И да не забравиш да ни почерпиш виртуално другата седмица...или до края на месеца... :P
Искам да почерпя виртуално за новата работа в голяма международна компания. Интервюто беше на 29.11,а вчера получих предложението( точно когато прог. Луна смени знак)